Nahkafoorumi sivuston uutisia / tietoja tehdyistä muutoksista!

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Nahkafoorumi sivuston uutisia / tietoja tehdyistä muutoksista!

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 11 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #336507
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Tervehdys kaikki!

  Nahkafoorumi on kokenut viimeaikoina hieman suurempia muutoksia mikä tietenkin saattaa aiheuttaa närää joidenkin käyttäjien keskuudessa. Fetissivirta korvattiin kokonaan uudella yhteisöllä, mikä antaa paljon paremmat puitteet käyttäjien väliseen sosialisoitumiseen keskenään sekä tietojen jakamiseen oli ne sitten uutisia, kuvia, videoita…jne. Kaikki joille facebook tai jokin muu sosiaalinen media on tuttu niin tämän ei pitäisi olla yhtään outo vaan päinvastoin.

  Nahkafoorumin tehtävä on yhdistää fetissihenkiset ihmiset ja tämän uuden yhteisön myötä se on mahdollista  :good:

  Uusi yhteisö on vielä toistaiseksi suurimmaksi osaksi englanninkielinen, mutta heti kun suomikäännökset valmistuu niin muuttuu yhteisö 100 % suomenkielelle. Pitäisi olla kuitenkin suhteellisen helppokäyttöinen vaikka vielä tekstit ovatkin englanniksi. Aiemmat fetissivirtaan postatut viestit (yksityisviestit) / kuvat valitettavasti katosivat, koska uuteen yhteisöön niitä ei saatu siirrettyä, mutta en näe sitä suurena ongelmana vaan nyt helppo lähteä puhtaalta pöydältä rakentamaan ennestään suuresta yhteisöstä vielä suurempaa ja aktiivisempaa.

  Tänään myös aamulla putsasin foorumin Myydään / Ostetaan ilmoitukset, koska siellä oli jopa yli 10-vuotta vanhoja ilmoituksia, joten nyt saadaan sekin osio aloittaa puhtaalta pöydältä mikä taas helpottaa tuotteiden myymistä / ostamista eli nyt vaan tekemään ilmoituksia niin saadaan tuotteet vaihtamaan omistajaa  😉

  Lyhyesti:

  * Foorumi säilyy omana osionaan eikä foorumin viestit näy yhteisössä paitsi jos linkittää jotain foorumin linkkejä sinne niin siinä tapauksessa. Huom! Foorumin viestit näkyvät myös vierailijoille!

  * Yhteisö vaatii rekisteröitymisen eikä kukaan vierailija pääse näkemään sinne postattuja asioita oli ne sitten kuvia, videoita tai tekstejä…jne.

  * Yhteisö muutetaan suomenkieliseksi heti kun se on mahdollista.

  * Uudistuneeseen yhteisöön pystyy luomaan ryhmiä kuten fetissivirtaankin, mutta koitetaan saada myös ryhmät aktiiviseksi. Se ei palvele ketään, jos siellä on tyyliin 5 ihmistä ja muutama postaus per kuukausi.

  * HUOM! Kun rekisteröidytte Nahkafoorumille niin pitäkää huoli, että teillä on toimiva sähköpostisoite, koska vahvistusviesti tulee sinne ja ilman vahvistusviestin aktivoimista ei pysty kirjautumaan sivustolle.

  * Myydään / ostetaan osion ilmoitukset putsattu, koska sielläkin oli vuosia vanhoja ilmoituksia ja nyt on helppo lähteä myymään / ostamaan tavaraa puhtaalta pöydältä.

  * Tämä oli Nahkafoorumi sivuston viimeisin suurempi päivitys eli tämän jälkeen mennään näillä ja jotain tietty kosmeettisia muutoksia voidaan tehdä, mutta ei mitään koko järjestelmän muutoksia / päivityksiä.

  Mikäli jotain kysyttävää näistä tai muista asoista niin laittakaa viestiä tähän ketjuun :good:

  Terveisin Shinyboy

  Nahkafoorumin ylläpitäjä

  3+
  Leatherboy73 avatarNahkaSeba avatarJatimatic 2.0 avatar
  #341471
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Hei kaikki! Tässä hieman uusia asioita mitä sivustolle tuli:

  1. Kommentoi facebookissa otettu käyttöön tapahtumissa, artikkeleissa, instagramissa, videoissa sekä foorumin aiheissa.

  – Tarkoittaa sitä, että mikäli on rekisteröitynyt facebookiin niin sitä kautta on mahdollista kirjoittaa viestejä vaikka nyt jostain biletapahtumasta mikä tulee sitten näkyville myös facebookiin eli sivusto/ tapahtuma saa sitä kautta lisää mainontaa ja näin ollen lisää käyttäjiä. ”Kommentoi Facebookissa” löytyy aina kyseisen sivun lopusta eikä näin ollen haittaa varsinaista sivun toimintaa laisinkaan.

  2. Jos foorumilla klikkaa nyt käyttäjän profiilia niin nyt on pelkästään yksi profiili käytössä. Ei ole enää foorumille omaa profiilia. Tämä helpottaa huomattavasti käyttäjien välisiä yhteydenottoja mikäli esim. foorumiin on laittanut myynti-ilmoituksen jostain asusta…jne..

  3. Forums kohta on tullut jokaiselle näkyville omaan profiiliin, josta pääsee näkemään kaikki omat foorumille kirjoitetut viestit..jne.

  4. Vielä muistutuksena, että yhteisö on suljettu alue, eli sinne kirjoitettuja viestejä / kuvia ei näe kukaan ulkopuolinen vaan pitää olla kirjautunut sisälle sivustolle.

  5. Ja muistakaa, että kaikilla rekisteröityneillä käyttäjillä on mahdollisuus myös kirjoittaa omia blogikirjoituksia, oli ne sitten bileistä tai ulkomaanreissuista tai mikä nyt vähänkin liittyy aiheeseen -> https://nahkafoorumi.com/omablogi/ kirjoitetut blogit tulevat näkyville omaan profiiliin sekä artikkeleihin.

  Eipä kai tässä muuta tällä kertaa 🙂

  Kesän jatkoja kaikille 😉

  Shinyboy

  1+
  Admirer avatar
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.