Nahkabaareja hesassa?

Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 5,639 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 3 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #226426
   avatar
  Nimetön

  Parin viikon päästä olen tulossa keskiviikkona käymään Hesassa. Olisiko foorumilaisilla vinkkiä missä baarissa voisi bongata arkena nahkaan ja korkokenkiin pukeutuvia naisia? 🙂

  Terv. Nahkaparoni

  0
  #226429
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Ei missään. Eli ihan sama mistä ovesta menet sisään, todennäköisesti kohtaat perus suomalaista pukeutumista. Jos olet oikein onnekas, voit bongata jonkun kottaraisen korkokengissä ja kiiltävissä legginsseissä, joita nykyään pääsääntöisesti nahkahousuiksi kutsutaan.

  0
  #226431

  Prkl klubi tai Tavastia

  0
  #226434
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  "Divided" wrote: Prkl klubi tai Tavastia

  Ootko ihan varma…pystytkö takaamaan 😆

  0
  #226440

  Tottakai minä perävalotakaukset annan.

  0
  #226455
   avatar
  Nimetön

  Arki-illat on epätodennäköisiä bongausiltoja.

  PRKL suosittelen mutta arkena en. Jonain iltana saattaa olla ihan tavallisia ihmisiä tavallisissa vaatteissa mutta esim. jonain keikka- tai bileiltana voi olla paljonkin nahkaa: housuja, korsetteja ja saappaita. Välillä siellä pyörii myös goottityylisiä henkilöitä niin pvc:täkin nähny joskus.

  Jos musiikkimaku on jotain muuta kuin rock/metallia niin en suosittele paikkaa.

  0
  #226537
   avatar
  Nimetön

  Kiitos vinkeistä. Aamulla junassa n. 50 v naisella musta nahkaminihame, sekä n. 20 v naisella tiukat mustat kumilegginsin ja kiilakorkonilkkurit. 🙂 Harmi vain, että neiti piti koko junamatkan ajan pakarat peittävää kangastakkia, joten piti tyytyä ihailemaan kumisääriä. 😉 Aamu alkoi lupaavasti!
  Messuilla yhdellä naisella tiukat mustat nahkahousut ja toisella "bisnes" tyylisellä musta nahkaminihame. 😆 Korkkareita ja saappaita väkimäärään nähden kohtalaisesti.

  Illalla pistäydyin PRKL:ssä yhdellä oluella. Yhdellä naisella korkosaappaat, joiden suista seuralainen tunki sormiaan varsien sisään, joten lähtivät hetken päästä paremmille apajille. ❓ Nuorella naisella lyhyt tiukka musta nahkaminihame, jossa edessä nyörit ja halkio, sekä musta nahkapusero ja nyörisaappaat. :clap:

  Kyllä foorumilaisten vinkkeihin saattoi luottaa keskiviikkoiltanakin!

  0
  #227587
   avatar
  Nimetön

  Vähän vanha ketju jo mutta totean vain että PRKL menee kiinni ens sunnuntaina. Perkele!

  0
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.