Palaa kohteeseen Ilmoitukset

Nahkaa tarjolla Veikkolassa

Foorumit Ilmoitukset Nahkaa tarjolla Veikkolassa

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi nappanahka avatar nappanahka 1 viikko, 6 päivää sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #339075
  cent avatar
  cent
  Osallistuja

  Kirkkonummen Veikkolassa on Kirppis Nina, jossa näkyy olevan käytettyjä nahkahousuja ja -takkeja tarjolla kummallekin sukupuolelle niin ajoon kuin raitillekin. Näytti olevan hinnat 30-120€ äkkiseltään selattuna. Sovituskoppikin oli.

  #339080
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Ongelma on tavallisesti käytetyissä pienet koot. Monesti olisi ollut kiinnostavia housuja, mutta tahtovat olla suurin osa pieniä naisten kokoja, mitä on tarjolla. Liian isokin on parempi, kun niistä saa yleensä kyllä pois.

  #339135
  cent avatar
  cent
  Osallistuja

  Tuolla näytti olevan aikuisten kokoja, housuja 30″-36″, ja takeissa myös M-XL, tosin kokomerkintä on vain viite, mittanauha mukaan tai sovittamaan.

  #339177
  nappanahka avatar
  nappanahka
  Osallistuja

  Kävin tuolla tänään ja mukaan tarttui yhdet tekonahkahousut. Koot tosiaan pääasiassa pieniä mutta kyllä sieltä tämmöiselle 52 kokoisellekin useammat housut riitti sovitettavaksi. Tekonahka housuihin päädyin hinnan takia. Kun ei tule nahka tms. vaatteita käytettyä kuin omissa leikeissä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.