Palaa kohteeseen Ilmoitukset

Nahkaa tarjolla Veikkolassa

Foorumit Ilmoitukset Nahkaa tarjolla Veikkolassa

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi nappanahka avatar nappanahka 3 viikkoa, 3 päivää sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #339075
  cent avatar
  cent
  Osallistuja

  Kirkkonummen Veikkolassa on Kirppis Nina, jossa näkyy olevan käytettyjä nahkahousuja ja -takkeja tarjolla kummallekin sukupuolelle niin ajoon kuin raitillekin. Näytti olevan hinnat 30-120€ äkkiseltään selattuna. Sovituskoppikin oli.

  #339080
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Ongelma on tavallisesti käytetyissä pienet koot. Monesti olisi ollut kiinnostavia housuja, mutta tahtovat olla suurin osa pieniä naisten kokoja, mitä on tarjolla. Liian isokin on parempi, kun niistä saa yleensä kyllä pois.

  #339135
  cent avatar
  cent
  Osallistuja

  Tuolla näytti olevan aikuisten kokoja, housuja 30″-36″, ja takeissa myös M-XL, tosin kokomerkintä on vain viite, mittanauha mukaan tai sovittamaan.

  #339177
  nappanahka avatar
  nappanahka
  Osallistuja

  Kävin tuolla tänään ja mukaan tarttui yhdet tekonahkahousut. Koot tosiaan pääasiassa pieniä mutta kyllä sieltä tämmöiselle 52 kokoisellekin useammat housut riitti sovitettavaksi. Tekonahka housuihin päädyin hinnan takia. Kun ei tule nahka tms. vaatteita käytettyä kuin omissa leikeissä.

  #340031
  Pidemmän päälle avatar
  Pidemmän päälle
  Osallistuja

  Viikko sitten kävin, ja housujahan oli kymmeniä, uusia kaikki. Yhdet tarttui mukaan, vaikka olikin kalliimmasta päästä. Oli niin hyvää nahkaa ja juuri oikea istuvuus, että ihan pakko vaan oli :yahoo:

  Mutta kokomerkinnät on ihan huuhaa, ei muuta kuin nippu mukaan koppiin ja sovittamaan.

  #341006
  nappanahka avatar
  nappanahka
  Osallistuja

  Kävin tänään taas tuolla kirppiksellä huomatakseen että on tänään viimeistä päivää auki… Nahkaa ei ollut enää yhtään. Onkohan kellään tiedossa mahtaako sama henkilö myydä nyt nahkojaan jossain toisella kirppiksellä. Tasaisesti kun tuli uusia asuja niin tuskin ovat vielä loppuun myydyt…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Kommentoi Facebookissa