Palaa kohteeseen Novelleja

Naapurin kanssa mökillä osa 2

Foorumit Fetissi / Kinky – kuvia- videoita ja novelleja Novelleja Naapurin kanssa mökillä osa 2

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1,300 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #218824
   avatar
  Nimetön

  Kalevi panee tiinaa takaa liukkaiden tuulihousujen suhistessa. sitten hän vetää pitkän kullinsa tiinan haarojen välistä pois ja puristelee pakaroita kunnolla isoilla kourillaan. Kalevi on 190cm. pitkä,kookas mies,joten pieni hento 155cm. tiina tuntuu todella pieneltä ison miehen käsittelyssä. Tiina ei vastustele yhtään,vaan antaa kalevin repiä hieman housujensa saumaa takapuolen kohdalta. siihen tulee sopiva aukko josta mahtuu työntämää kalun sisään, kunhan vielä tiinan stringit siirtää peppu vaosta sivulle. Nyt kalevilla on unelma tilanne alkaa naimaan tyttöä. hän työntää sievästi revittyjen housujen välistä kullinsa sisään ja syvälle tiinan kireään pilluun. tiinalta pääsee hieman kivuliaan kuuloinen äänekäs voihkaisu,mutta sen jälkeen vain nautinnollista voihkinaa. Kalevi levittää tiinan pakaroita ja alkaa takomaan kunnolla takaapäin. Kyllä tyttö saa kyytiä siinä tiskipöydän reunalla. Kalevi katsoo miten kulli liukuu märässä ja tiukassa tiinan pillussa,kulli on ihan pillun limassa kun tiina on niin märkä.

  Samassa kuuluu puhelimen ääni jossain kuistilla, se on tiinan puhelin joka soi. Jukka on päässyt töistä aikaisin ja on tulossa mökille hakemaan tiinaa,kunhan tämä on saanut pihatyöt tehtyä. vaan eipä tiedä vielä poika mitä hänen söpö tyttöystävä on tekemässä siellä mökillä. Kalevi riisuu tiinalta takin ja paidat pois ja sen jälkeen vetää kullinsa ulos tiinan kiimaisesta pillusta. sitten hän vie tytön sängylle ja riisuu jo revityt housut pois,laittaa tiinan selälleen ja levittää hänen jalat auki. Tiina on siinä niin suloisen näköinen rinnat paljaana,pillu kiima nesteistä valuen,että kalevi ei voi odottaa kauempaa,vaan työntää kalunsa tiinan tiukkaan pilluun ja alkaa naimaan oikeen voimalla tyttöä. sänky on vanha ja se natisee isoon ääneen ja vielä paukkuu seinää vasten, kun iso mies panee kunnolla pieni kokoista tyttöä.

  Samassa auto tulee pihaan. Jukka on saapunut perille ja nousee autosta,mutta ei näe tiinaa eikä kalevia missään. Jukka lähtee kävelemään mökkiä kohti, mennäkseen sisään katsomaan ovatko he siellä. Kalevi on jo hyvän aikaa nainut tiinaa sängyllä ja tiinan pillu tuntuu tosi kireältä,tyttö on voihkinut viimeiset kymmenen minuuttia äänekkäästi ja molemmat ovat jo hiestä märkiä. Kun Jukka aukaisee mökin oven….

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.