Palaa kohteeseen Novelleja

Naapurin kanssa mökillä osa 1

Foorumit Fetissi / Kinky – kuvia- videoita ja novelleja Novelleja Naapurin kanssa mökillä osa 1

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1,824 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #218533
   avatar
  Nimetön

  Kalevi 55v. asuu vaimonsa Liisan kanssa Pertin ja Erjan naapurissa omakotitalo alueella. Pertin ja Erjan tyttö on 18 vuotias Tiina. Tiina on vaalea hiuksinen n.155cm pitkä, normaali vartaloinen opiskelija tyttö. Kalevi on katsellut tiinaa monesti kun on käynyt heillä kylässä tai on pihalla sattunut näkemään hänet. Kun vaimo Liisa on ollut töissä on kalevi masturboinut salaa ajatellen tutota naapurin 18 kesäistä söpöä blondia.

  Tiina on seurustellut kohta vuoden Jukan kanssa. he muuttivat yhteen jokin aika sitten ja kalevia tämä harmittaa kun hän ei enää näe tiinaa niin usein. On toukokuun alku ja lumet ovat sulaneet,kevät alkaa tuntumaan jo ilmassa. Kalevilla ja erjalla on mökki noin 30 kilometrin päässä,missä heillä on tapana olla kesäisin. Näihin aikoihin vuodesta mökille pitää aina lähteä tekemään kevät siisvousta,kuten pihatöitä ja muutenkin laitella vähän paikkoja kuntoon. Erja on joutunut yllättäen iltavuoroon töihin,vaikka heidän olisi pitänyt mennä mökille. Kalevi on naapurissa käymässä ja pertti ehdottaa,että "meidän tiinahan voisi lähteä sinulle kaveriksi sinne auttelemaan,kun tiinan poikakaverikin on töissä ja tiinalla olisi aikaa" Kalevilla alkaa heti pulssi kiihtyä kun hän ajattelee,että he menisivät tiinan kanssa kahdestaan sinne mökille. Tiina tulee olohuoneeseen ja sanoo että " voisin mä lähteä " Niin sovitaan ja tiinä lähtee vaihtamaan vaatteita.

  Kalevi menee pihalle tupakille odottelemaan ja siinä samassa tiina tulee ulos. Kalevilla alkaa seisomaan jo siinä kun hän näkee tiinan. tyttö on laittanut mustat tuulihousut jalkaan,sellaiset liukas pintaiset kiiltävät ja pepun kohdalta ihanan piukat. ulkoilutakki on sopivasti sen verran lyhyt helmainen ettei se peitä tiinan kaunista tiukkaa peppua. He saapuvat mökille ja tiina alkaa haravoimaan pihaa ja kalevi menee sisälle järjestelemään paikkoja. kalevilla seisoo kunnolla kun hän katsoo tiinan peppua kun se heiluu haravoidessa. "tuleppa kahville" kelevi huutaa. Kalevi on päättänyt yrittää jotenkin ehdottaa,että hän haluaisi panna tiinaa. parempaa tilannetta ei varmasti enää koskaa tulisi ja niin kauan kalevi on haaveillut tiinasta. Mitähän tyttö ajattelee kun tällainen 55 vuotias ehdottaa sellaista,miettii kalevi.

  Kun kahvit on juotu ja tiina pesee kuppiaan tiskipöyällä, menee kalevi tiinan taakse ja vaivihkaa koskee liukaspintaista peppua. takapuli on niin houkuttelevan herkullinen ja tiinan housut tevevät siitä todella seksikkään pyöreän,mutta oikein kiinteän,jota ei vain voi vastustaa,nyt tai ei koskaan,ajattelee kalevi. Tiina ei sano mitään,joten kalevi tuumaa että tyttö voi halutakkin vanhempaa. Kalevi seisoo tiinan takana ihan kiinni takapuolessa ja ottaa tiinan lantesta kiinni ja alkaa hyväilemään liukasta peppua jokapuolelta ja välillä haarojen välistäkin. tiina laskee kädet tiskipöydälle ja painaa pään alas ja työntää takapuoltaan hieman taakse. kalevi hieroo itseään tiinan peppua vasten ja tyttö tuntee ison kalun liukuvan edes takaisin pakaroillaan.Kalevi on ihan hurmioissaan kun miettii että nyt pääsen naimaan tätä ihanaa 18 vuotiasta naapurin tyttöä ja hän aikoo pannakkin tiinaa oikein kunnolla.Kalevi polvistuu nuolemaan tiinan pyllyä vaikka tiinalla onkin vielä housut jalassa,siiten hän nousee ylös ja sanoja ei tarvita,vaan kalevi avaa housunsa ja työntää ison kullinsa tiinan haaroväliin ja alkaa naimaan tiinaa housujen päälle,pitäen samalla tiukasti lanteista kiinni. sievä suhina kuuluu kun kulli liukuu tuulihousujen välissä,ja tiina alkaa sievästi voihkimaan. Tyttö ei voi olla ajattelematta ensin jukkaa,poikakaveriaan ja sitä että hän nyt pettäisi häntä. Kiima vie kuitenkin tiinalla voiton ja halu saada vanhempaa iso kullista miestä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.