Myynti/ osto palstojen siivoaminen

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3,754 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 3 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #226888
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Eihän tämä periaatteessa varmaan kenenkään elämää kaada, mutta olen jo pitempään seurannut esim. myynti ja osto osastoa. Niissä on useita todella vanhoja ilmoituksia missä lukee perässä "ostettu" tai "myyty". Nuohan pystyy tietysti itse poistamaan, jos ketjuun ei ole kukaan muu kirjoitellut. Usein on kuitenkin niin, että joku sinne jotain raapustaa ja ilmoitus jää ikiajoiksi näkyville.
  Kenen tehtävä on nämä vanhentuneet viestit poistaa…ilmeisesti ylläpidon?
  Pientä päivitystä kaipaisi myös nettikaupat/ liikkeet osasto, josta voisi minusta poistaa toimintansa lopettaneet yritykset.

  0
  #226894
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Pitää tossa pyhinä yrittää siivoilla noita vanhentuneita ilmoituksia / toimintansa lopettaneita liikkeitä pois tuolta osioista.

  T: Shinyboy

  0
  #226909
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Myynti / ostailmoitukset nyt siivottu 😉 Jos on joku vanha ilmoitus jäänyt roikkumaan minkä voi poistaa niin viestiä vaan tulemaan niin poistan. Nettikaupoista poistettu muutama lopettanut liike, jos sieltä löytyy lisää lopettaneita liikkeitä niin viestiä vaikka tähän ketjuun niin poistetaan / päivitetään tiedot.

  T: Shinyboy

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.