Mustia nahkahousuja näkee nyt niin kaupoissa kuin katumuotikuvissakin!

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut Mustia nahkahousuja näkee nyt niin kaupoissa kuin katumuotikuvissakin!

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 1 vuosi, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #332807
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Paremmat kuin farkut! Talven ykköshousuista ei ole epäilystä!

  Farkut kuuluvat monen päivittäiseen pukeutumiseen. Ne on helppo yhdistellä eri asuihin, ne toimivat niin arjessa kuin rennossa juhlatyylissäkin, ja niissä on aina ripaus seksikkyyttä.

  Joskus farkut kuitenkin voivat alkaa kyllästyttää – mutta onneksi niille on olemassa täydellinen korvike.

  Nahkahousut kuulostavat rajuilta, mutta oikeastaan ne sopivat käytettäviksi juurikin farkkujen tavoin. Malliltaan ja väriltään simppelit nahkahousut ovat farkkujen tavoin yhdistelmä rentoa asennetta ja tyylikkyyttä.

  Nahkahousuilla on paikkansa erityisesti talven pukeutumisessa. Niiden materiaali pitää lämpimänä ja suojaa tuulelta, mutta samalla housut näyttävät tyrmäävän tyylikkäiltä. Sitä paitsi: särmikkäät nahkahousut näyttävät erityisen upeilta talven suosikkivaatteiden, eli pehmeiden ja rentojen neulepuseroiden, parina.

  nahkahousut nahkahousut

  Ei siis ihme, että nahkahousuja on alkanut näkyä katutyylikuvissa. Joko omasta kaapistasi löytyy pari täydellisiä nahkahousuja?

  Zara nahkahousut nahkikset

  Lähde: http://www.iltalehti.fi/streetstyle/201712142200604186_cg.shtml

  4+
  latex1 avatarLeatherboy73 avatarkiiltopylly avatarcent avatar
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.