Palaa kohteeseen Nahka-asut

Mustaanahkaa.fi tilanne

Info Foorumit Fetissit Nahka-asut Mustaanahkaa.fi tilanne

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Leatherboy73 4 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #265320

  Black
  Osallistuja (Participant)

  http://www.mustaanahkaa.fi on ilmeisesti lopettanut toimintansa? Mietin tässä, että oliko heidän valikoima omaa vai saako samoja tuotteita muistakin kaupoista? Heidän valikoimassa oli kiinnostavia tuotteita joita en ole onnistunut löytämään mistään. Mm. erilaisia nahkaisia fetish-housuja sekä lyhythihainen unisex-nahkapaita jossa oli edessä vetoketoketju ja soljet helmassa sekä hihojen suissa. Kiva jos netistä löytäisi vastaavat vaikka tietty ostaisin mieluiten Suomesta.

  #265321

  Muul1
  Osallistuja (Participant)

  Lopettanut on jo aikaa sitten. Veikkaan, että teettivät jossain ulkomailla nuo kamppeet, mutta missä…ei harmainta hajua. Suomesta tuskin löytyy tuollaisia mistään. Kysyntää ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi Suomen kokoisessa maassa, että tällaiset liikkeet kannattaisivat.

  Kannattaa alkaa selaamaan Ebaytä perusteellisesti. Sieltä löytyy lähes kaikkea, kun osaa laittaa vaan oikeat hakusanat.

  #265327

  Black
  Osallistuja (Participant)

  Sääli. Kävin 3-4 vuotta sitten ostamassa sieltä nahkahousut. Ehkä viime vuonna huomasin että sivut ei enää toimi ja ajattelin varmistaa etteivät ole muuttaneet sivujaan toiseen osoitteeseen.

  #265336

  Muul1
  Osallistuja (Participant)

  Sepä se. Meitä suomalaisia on liian vähän ja potentiaalista ostaja kuntaa vielä vähemmän. Tällaisilla “kivijalka” liikkeillä on liian raskas kulurakenne ja siihen yhdistettynä tuote/ tuotteet, joita ei varmaan myydä joka päivä, jos edes joka viikko. Olisi pitänyt käydä useammin, kuin 4 vuoden välein :) No joo…harva kai nahka vaatteita jatkuvasti ostaa, ainakaan samanlaisia? Sen verran kestäviä yleensä ovat, että kyllä siinä kauppiaalla nälkä tulee :(

  #265341

  Muul1
  Osallistuja (Participant)

  Gootti.net sivuilla joku antanut palautetta kyseisen firman toiminnasta. Tekonahka höttö takki myyty aito nahkaisena ja teetettynä tullut vielä väärän kokoisena kovalla hinnalla. Tuollaista ei tarvitse varmaan montaa kertaa tehdä, kun alkaa vaikuttamaan asiakkaitten osto käytökseen. Minusta moisen putiikin joutikin sulkea. Kusetuksen tie on viimeinen tie kaupan alalla.

  #265343

  Black
  Osallistuja (Participant)

  Joo kusetus pannaan semmoista en hyväksy. Ite ostin sieltä tosiaan tavalliset nahkahousut ja ovat ihan kelvolliset. Tosin voin sanoa, että ovat aika jäykkää nahkaa joka ei ehkä ole parasta laatua. Toisaalta hinta oli sen mukainen. Tarjolla oli myös kalliimpia housuja jotka tuntui selvästi pehmeämmiltä.

  #265344

  Nimetön

  Minä teetin heillä nahkarotsin mittojen mukaan ja tulos oli tismalleen haluttu. Pehmeää nahkaa, punainen vuori. Ei valittamista, ollenkaan. Myös ne heiltä ostetut kahdet nahkapaidat ovat istuvat ja mukavat päällä. Ainoastaan sovittamatta osteteut ale-nyörinahkafarkut lojuvat käyttämättömänä.

  Kaupan pitäjä Irina vastasi sähköposteihin aina heti, oli tosi ystävällinen, ja jopa järjesti niin, että pystyin noutamaan tilatun tavaran liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella.

  #265359

  Nimetön

  Moi.

  Suosittelen tilalle

  http://www.leather-dealer.com

  nr

   

   

  #265393

  Muul1
  Osallistuja (Participant)

  Uusi tuttavuus minulle tuo nettikauppa. Täytyykin tutustua paremmin sen tarjontaan. Toki, jos netistä haluaa ostaa ja ulkomailta, onhan noita putiikkeja pilvin pimein.

  #267037

  Leatherboy73
  Osallistuja (Participant)

  Mustaanahkaa teki Pakistanissa nahkansa.

  Sieltä mulla on mm: tosi kireät ja kapeat nyörinahkafarkut. Niin kireät että kävely on hankalaa.

  Parit alkkarit… ja 3 korsettia mm. punainen ja hopea. (en itse pukeudu korsettiin).

  Liikkeen loppu on kyllä sääli, mutta Suomi on niin pikkiriikkinen (ja köyhä pihien ihmisten) maa ettei vaan kannata.

  Olivat joskus myymässä 4-7 v sitten myös hki smfr bileissä nahkaa.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin