Muodikas nahkamekko on täydellinen valinta talvityyliin.

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut Muodikas nahkamekko on täydellinen valinta talvityyliin.

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 7 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #384983
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Muodikas nahkamekko on täydellinen valinta talvityyliin.

  Tuoreita katumuotikuvia katsellessa ei voi olla huomaamatta, mikä on vuoden isoin hittimateriaali. Nahkaa näkyy nyt niin takeissa, puseroissa, housuissa kuin helmoissakin. Pitkä nahkatakki lukeutuu vuoden suosituimpiin muotihankintoihin, mutta nahkamekko on sitäkin jännittävämpi uutuus.

  Nahkaisia mekkoja ja hameita on viime aikoina näkynyt niin julkkiksilla, sometähdillä kuin runway-kuvissakin. Takavuosina suositut tiukat ja niukat nahkamekot loistavat kuitenkin poissaolollaan: tyylikkäin nahkamekko on nyt pidempää mallia ja nappaa muotonsa esimerkiksi paitamekolta. Nahka on materiaalina niin näyttävä, että se riittää yksinään tekemään asusta tyrmäävän.

  Erityisen ihanalta mekkotrendi näyttää ruskean sävyissä. Luonnollinen värisävy on omiaan herättämään mielikuvia hillitystä luksuksesta – ja juuri sitä tällä trendillä nyt tavoitellaan.

  Materiaalina nahka pitää viiman loitolla, joten juuri nyt onkin otollinen aika testata trendiä. Katso kuvat, inspiroidu ja shoppaa muotipoiminnat!

  Nicole Scherzingerin ruskea nahkamekko näyttää ihanalta vaaleiden sävyjen rinnalla.

  Ruskea on trendikäs myös muotiviikoilla. Kuvassa tyylinäyte Kööpenhaminasta: huomaa myös ihanat saappaat!

  Lottie Moss ja täydellinen Diorin nahkamekko.

  Lisää kuvia ja lähteen aiheeseen löydät osoitteesta: https://www.iltalehti.fi/streetstyle/a/e413f183-e4fe-449e-a089-426eb1cf676f

  2+
  Jukka avatar
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.