Munchenin kumikaupat

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 442 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Murunda avatar Murunda 5 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #221986
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Olis hakusalla kivijalkakauppoja Munchenistä. Olisko vinkkejä mitä kannattaa käydä katsomassa?

  0
  #222021

  Mullerstrasse 54:ä Spexter, mielestäni kaupungin yksi parhaista. Demask Gabelsbergerstr. 87, valikoima aikaste lailla pieni ja hinnat tietysti Demask. Lindwurmstraße 54-56:ä Styleplanet, katsomisen arvoinen myös.

  Tuossapa noita, missä itse olen osteskellut.

  Lederhose

  0
  #222154
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Saksan reissu tehty. Demask oli minusta ehdoton ykkönen. Niissä asuissa on vaan sellaista laatua ettei niiden hieman kalliimpi hinta ole ongelma. Halpakauppojen melkein yhtä kalliit asut ennekin arveluttaa. Demaskissa oli kaksi kumiverhoilla varustettua sovituskoppia.

  Spexter taas oli täysin homo kauppa joten siellä oli vain miesten vaatetusta. Toki hyviä miesten asuja ja hieman erilaista kun heterokaupoissa. Esimerkiksi neopreeni asuja jotka poikkesi kuitenkin täysin märkäpuku tyylistä.

  Styleplanet oli todellakin katsomisen arvoinen mutta hinnaltaan ei ratkaisevasti halvempi kuin Demask, laadullisesti jäätiin kuitenkin mielestäni enemmän. Täältä löytyi ehkä enemmän PVC asuja mutta myös paljon kumia. Täälläkin asuja sai sovittaa.

  Löydettiin vielä yksi kumi ja PVC kauppa, Domination. Tämä oli liikkeistä pienin mutta valikoimaa oli silti mukavasti varsinkin PVC asujen osalta.

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.