↑ Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Mun mielestä..

Info Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Mun mielestä..

Tämä aihe sisältää 11 vastaukset, 775 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  TonisCapture 3 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #219079

  Ghana
  Jäsen

  Tästä osioista tulee vaan pahamieli. Miksi ihmiset ei voi ottaa kuvaa aiheesta ja laittaa tänne muidenkin nähtäksi, eikä vaan käy elvistelemässä että sillä ja sillä oli nyt sitä ja tätä päällä??

  #219083

  Murunda
  Osallistuja (Participant)

  Saattaa jollekkin tulla hyvä mieli kun saa jakaa näkemänsä ja ei tuolla kadulla aina vi kaikkea näkemäänsä kuvata. Tilanteet menee nopeesti ohi ja jos sattuu kamera olemaan kädessä niin saattaa onnistua, pari otosta on tullut näpättyä mutta silloin on kamera ollut valmiina kaulalla. Niistä on vaan ollut mielipide ettei sellaisia kuvia jaeta joihin ei ole kuvatulta lupaa.

  #219090

  Ghana
  Jäsen

  "murunda" wrote: Saattaa jollekkin tulla hyvä mieli kun saa jakaa näkemänsä ja ei tuolla kadulla aina vi kaikkea näkemäänsä kuvata. Tilanteet menee nopeesti ohi ja jos sattuu kamera olemaan kädessä niin saattaa onnistua, pari otosta on tullut näpättyä mutta silloin on kamera ollut valmiina kaulalla. Niistä on vaan ollut mielipide ettei sellaisia kuvia jaeta joihin ei ole kuvatulta lupaa.

  Tässä ei puhuta kadulla kuvaamisesta vaan telkkarissa näkyvistä immeisistä..

  #219096

  simo
  Osallistuja (Participant)

  "Ghana" wrote: [quote="murunda"]Saattaa jollekkin tulla hyvä mieli kun saa jakaa näkemänsä ja ei tuolla kadulla aina vi kaikkea näkemäänsä kuvata. Tilanteet menee nopeesti ohi ja jos sattuu kamera olemaan kädessä niin saattaa onnistua, pari otosta on tullut näpättyä mutta silloin on kamera ollut valmiina kaulalla. Niistä on vaan ollut mielipide ettei sellaisia kuvia jaeta joihin ei ole kuvatulta lupaa.

  Tässä ei puhuta kadulla kuvaamisesta vaan telkkarissa näkyvistä immeisistä..
  Oisko vähän informatiivisempi otsikko ja teksti olleet mahdollisia? En kyllä muutenkaan ymmärrä koko ilmoitukset osion pointtia. Täällä on sivukaupalla viestejä, jossa joku kertoo nähneensä tv:ssä jollain nahkahousut.

  #219097

  nahkamarko
  Osallistuja (Participant)

  Tänä päivänä kun melkein kaikki ohjelmat on katsottavissa uudestaan jostain nettipalvelusta (katsomo,areena, ruutu, ym.) nii sieltäpä voi jokainen käydä katsomassa niitä uudestaan jos kiinnostaa, tietysti se edellyttää tarkempia tietoja mainitusta ohjelmasta jotta ne nahkahavainnot löytää.
  Ja mitenkä Pentti Perusmies edes helposti siirtää tv:ssä tehdyn havaintokuvan tänne?

  #219098

  Admirer
  Osallistuja (Participant)

  Kun katsoo tämän osion ketjuja niin niissä vinkataan esimerkiksi aihepiiriin kuuluvaa materiaalia sisältäviin lehtijuttuihin, TV-ohjelmiin ja tuleviin bileisiin.
  Eli ihan informatiivistakin sisältöä.

  Ja ne ketjut, joissa joku kertoo nähneensä jotain jossain, ovat vähän kuin työpaikan kahvituntijutustelua. Sielläkin kerrotaan mitä on nähty ilman, että siitä on kuvia muiden nähtäväksi. Ihan mukavaa mielikuvituksen kutittelua. Pään sisäisiä juttujahan nämä fetissiasiat suurimmaksi osaksi ovat muutenkin. Kyllä minulle ainakin antaa mielihyvää pelkästään se, että kuulen/luen jonkun nähneen jotain säväyttävää. 8)

  #219107

  Ghana
  Jäsen

  "nahkamarko" wrote: mitenkä Pentti Perusmies edes helposti siirtää tv:ssä tehdyn havaintokuvan tänne?

  No ei oo kovin vaikeeta nykyaikana ottaa kuvaruudusta kuvaa digi- tai kännykameralla ja laittaa se kuva sitten tänne.. Ei ihan uusavuton tarviis tässäkään asiassa olla.

  #219116

  nahkamarko
  Osallistuja (Participant)

  No just, laatu noissa tv:stä otetuissa kuvissa on yleensä niin hyvä että parempi jättää ottamatta.

  #219117

  Ghana
  Jäsen

  "nahkamarko" wrote: No just, laatu noissa tv:stä otetuissa kuvissa on yleensä niin hyvä että parempi jättää ottamatta.

  Minä oon taas sitä mieltä että parempi laittaa vaikka huono kuva kun ei mitään! Taitaa tulla aika paskapalsta sun periaatteella kun kukaan ei laita tänne yhtään kuvaa enää..!!

  #219125

  nahkamarko
  Osallistuja (Participant)

  Ei ole mistään muusta osiosta ollut kyse kun tästä ilmoitukset osiosta, ei koko palstasta ja jos et sä halua tietää mitä tv-ohjelmista on bongattu tai mahdollista katsoa, älä lue tätä osiota jos siitä tulee paha mieli 🙂

  Over and out

  #219131

  Ghana
  Jäsen

  "nahkamarko" wrote: Ei ole mistään muusta osiosta ollut kyse kun tästä ilmoitukset osiosta, ei koko palstasta ja jos et sä halua tietää mitä tv-ohjelmista on bongattu tai mahdollista katsoa, älä lue tätä osiota jos siitä tulee paha mieli 🙂

  Over and out

  Sehän tässä onkin perseestä ettei kaikkia ohjelmia ole nähtävissä uusintana tai netistä, mitä täällä huudellaan.. Eli jos et näe samaan aikaan tai laita tänne kuvaa niin ei muutkaan sitä näe. Minusta se on itsekästä!

  #219135

  TonisCapture
  Osallistuja (Participant)

  Mutta aikamonella on mahdollista katsoa (ja tallentaa) nuo myöhemmin uudestaan jos vaan tietää mitä katsoa. Ja siihen nämä ilmoitukset on hyviä. Ja onhan se sitten mahdollista, että tämä kiltti ihminen laittaa pätkän myös tänne foorumille…
  Itselläni moinen mahdollisuus on ja kyllä yleensä tulee kaikki ilmoituksissa kerrotut ohjelmat ainakin pikaisesti katsottua mistä on kyse ja monet olen kyllä talteen ottanut. Aika vaan ei riitä niitä kaikkia tänne aina laittamaan… 🙁

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin