↑ Palaa kohteeseen Myydään

Mittatilausvaatteita, mm. korsetteja, nahasta, pvc:stä yms

Info Foorumit Ilmoitukset Myydään Mittatilausvaatteita, mm. korsetteja, nahasta, pvc:stä yms

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 444 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  HerMan 5 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #212587

  tarzi_moon
  Jäsen

  Hei!
  En ainakaan huomannut, että täällä olisi kiellettyä markkinoida palveluitaan, joten kerron tässä lyhykäisesti yrityksestäni nimeltä Ompelimo Tarja Oso ky.
  Toimin Helsingissä ja teen mittatilaustyönä yksilöllisiä vaatteita kaikenikäisille ja -kokoisille naisille, miehille ja lapsille ja olen erikoistunut mm. nahkavaatteisiin. Periaatteessa teen ompelutöitä aivan laidasta laitaan, mieluiten kaikkia näyttäviä ja hieman erikoissempia projekteja. Jonkin verran teen myös korjaus- ja muutosompelua tilanteen mukaan. Asiakaskuntani on myös aivan laidasta laitaan mukaanlukien esim. drag- ja burleskiesiintyjiä, gootti- ja fetissipukeutujia sekä muuten vain nahasta pitäviä naisia ja miehiä. Yritykseni nettisivuilla http://www.tarjanompelimo.com/main.htm löytyy jonkin verran kuvia tekemistäni vaatteista sekä yhteystietoni.

  #212589

  Leg1
  Jäsen

  .

  #212590

  tarzi_moon
  Jäsen

  "Leg1" wrote: Ei toimi linkki 🙁 Olisiko Tarjalla tietoa,onko vaalean ruskeaa(tan tai nude) vasikan nahkaa jostain saatavilla?Tarkoitan sellaista prikulleen lapikkaan väristä nahkaa.Jos sellaista löytyy,voisin harkita housujen teettämistä.

  no jopas nyt on kumma taas. jotain säätäneet kai tuolla palveluntarjoajalla. tämä linkki toivottavasti toimii: http://www.tarjanompelimo.com/main.htm
  tai ainakin kun kirjoitat selaimeen tuon osoitteen jos ei muu auta. selvittelen sitten jälkikäteen missä mättää.
  tilaan tampereelta yhdestä nahkatukusta nahkoja ja tarvittaessa voin pyytää sieltä mallitilkkuja kunhan keskustelen kanssasi asiasta tarkemmin, joten otathan yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.
  – tarja

  #212591

  HerMan
  Jäsen

  ei näytä olevan indexi sivulta ohjausta tuolle oikealle sivulle. Tässäpä toimiva linkki
  http://www.tarjanompelimo.com/main.htm

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin