Miten voisin tuntea oloni eroottisemmaksi? Yhdelle toimii lateksiasu, toiselle..

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Vapaa keskustelu Miten voisin tuntea oloni eroottisemmaksi? Yhdelle toimii lateksiasu, toiselle..

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi fetsu avatar fetsu 1 vuosi, 10 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #332030
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Miten voisin tuntea oloni eroottisemmaksi? Seksiterapeutti: Yhdelle toimii lateksiasu, toiselle mummopikkarit

  Kysyimme seksuaaliterapeutilta, miten seksihalut voisi saada uuteen nousuun.
  Parisuhteisiin mahtuu paljon erilaisia vaiheita. Erityisesti pitkiä suhteita voi koetella se, kun seksifiilikset laimenevat alkuhuuman jälkeen. Joskus halujen hiipumisen taustalla voi olla syvempiä ongelmia, mutta toisinaan syyksi paljastuu jotain huomattavasti yksinkertaisempaa.

  Joskus seksi-into laantuu puhtaasti siksi, että asian eteen ei tehdä juuri mitään – tai ei tiedetä, mitä voisi tehdä. Tilanteen voi parhaimmillaan ratkaista yksinkertaisillakin muutoksilla.

  Ensin pitää löytää itsestään into harrastaa petipuuhia.

  – Halukkuus seksiin lähtee usein pitkälti omasta itsestä. Ensin pitää miettiä, onko sinulla hyvä olla. Seksuaalisuus on osa ihmisen muuta hyvinvointia. Siitä ei voi vyöryttää vastuuta vain kumppanin harteille. Myöskään seksuaalisuuden saralla ei kannata ajatella niin, että toisen pitää hoitaa sinun nautintosi, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström sanoo.

  Miten seksuaalisuuteensa voisi tutustua paremmin ja himonsa saada jälleen leimahtamaan, ihan itse?

  Marja Kihlström jakaa parhaat vinkkinsä:

  1. TEE OLOSTASI EROOTTINEN
  – Ihmisen halu lähtee siitä, että hänellä on hyvä olla. Sen jälkeen on hyvä tiedostaa, mikä tekee hänen olonsa eroottiseksi, seksikkääksi ja haluttavaksi. Monille naisille makuuhuoneen suurin haaste on se, ettei näe itse itseään haluttavana. Oma kehonkuva voi olla vääristynyt.

  Jos ajattelee olevansa vain ruma, on vaikeaa nähdä itsensä eroottisena muidenkaan silmissä. Mutta jos katsoo peilistä itseään, keskittyy hyviin puoliin ja ajattelee, että onpa minulla tukka kivasti ja kaunis katse, siitä tulee huomattavasti helpompaa. Itselleen voi opetella puhumaan lempeästi. Peilikuvaansa kannattaa tarkastella pikkuhiljaa arvostaen.

  Jokainen tuntee itsensä eroottiseksi omalla tavallaan, erilaisten puitteiden keskellä. Yksi pukee päälleen lateksiasun, toinen tuntee olevansa sopivan seksikäs silloin, kun ei laitakaan mekon alle pikkareita.

  Siksi en voi kehottaa pukemaan päälle pitsipikkareita, jos se ei tunnu omalta. Mutta sen sijaan kannattaa miettiä, kävisikö vaikka suihkussa ja pukisi päälleen sen ihanan paidan, jossa tuntee olonsa itsevarmaksi.

  2. TIEDOSTA, MISTÄ TYKKÄÄT
  – Joskus saattaa käydä niin, että kumppani löytää toisen nautinnon lähteet heti ja saa tempuillaan ihan sekaisin. Mutta aina homma ei mene yhtä suoraviivaisesti – eikä sen kannata olettaakaan menevän.

  Ei ole kumppanin tehtävä tietää, millaisesta kosketuksesta sinä pidät ja mikä saa sinut laukeamaan. Sinun tehtäväsi on selvittää, mikä saa sinut syttymään. Sen perusteella voit sitten ohjeistaa kumppaniasi, ja te voitte yhdessä tutkia toisianne. Kun tunnette toistenne mielihyvän kohteet, seksiin on kivempi ryhtyä.

  3. ÄLÄ KUUNTELE LIIKAA TOISEN TOIVEITA
  – Sängyssä on toki tehtävä kompromisseja, koska siellä ei olla yksin. Seksihalut voi kuitenkin lannistaa se, että joutuu jatkuvasti tekemään kompromisseja. Omaa haluaan ei siis tarvitse lähestyä toisen halun kautta.

  Jos toinen haluaisi sinun pukevan päälle pitsipikkarit, mutta sinun oloasi ne eivät tee seksikkäämmäksi, noudata omaa näkemystäsi. Jos sinulla on eroottinen, kiihottunut ja seksikäs olo mummokalsareissa, myös kumppanisi huomaa sen. Omista rajoista kannattaa pitää kiinni.

  Lähde: https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005426563.html?ref=rss

  1+
  Leatherboy73 avatar
  #332052
  fetsu avatar
  fetsu
  Osallistuja

  Ihan pätevää asiaa, mutta vielä enemmän asiaa löytyy kun avaa tuon lähdelinkin (Lähde: https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005426563.html?ref=rss) ja lähtee selailemaan sen lopussa olevia linkkejä. Varsinkin naisille siellä on vaikka kuinka paljon varteenotettavia juttuja (joista mieskin ottaa opikseen). Seksi on niin rikas ja monipuolinen elämänalue, että siihen on nautinto tutustua ennakkoluulottomasti.

  0
  #332053
  fetsu avatar
  fetsu
  Osallistuja

  Iän myötä kunto ja halu ovat tärkeitä. Mä käytän monipuolisen liikunnan lisäksi vitamiineja sekä tribulus-valmistetta, josta olen huomannut kotimaisen (XPotens) olevan parhaimman. (Vaikutus alkaa muutaman viikon kuluttua.) Se on luonnon testosteroni-stimulantti ja antaa voimaa ja jaksamista yleisesti. Myös teen smootheja proteiini- ja Ashwagandha-jauheesta.

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.