Mitä päälle Roxetten konserttiin?

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 678 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Pidemmän päälle avatar Pidemmän päälle 4 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #223296
  Pidemmän päälle avatar
  Pidemmän päälle
  Osallistuja

  Niinpä. Jos olisi kesäfestari niin nahkahousut ja T-paita olisi aika varma valinta. Mutta onko jäähalli miten "virallinen" tässä tapauksessa? Oltiin viimeksi katsomassa Hectorin lopetuskieruetta, ja se oli pikkusen eri genreä. Sitä aikaisempaa sisäkonserttia en edes muista enää. Ja jos laittaisi nahkahousut, niin mitä niiden kanssa? Nuorisohuppari, kasarivillapaita, tai jotain ihan muuta? Vaimo nyt aina loihtii jotain kaapistaan, se on paljon helpompi tapaus kuitenkin :mrgreen:

  0
  #223305
   avatar
  Nimetön

  Yritin miettiä, mut ei kyl välähtäny, miksei vaan voi laittaa, mikä itestä tuntuu hyvältä. Ei siellä ole mitään väliä sinänsä, puolet on firmojen lahjuslipuilla dokaamassa ja puolet muuten hukassa. Kysy vaimoltas, sen kanssahan sä iltas vietät.

  0
  #223308
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Joo, en ottaisi minäkään niin kovaa päänsärkyä asiasta. Sitä päälle, mikä parhaalta tuntuu. Nahkahousujen kanssa on helppo yhdistää melkein mikä vaan yläosa. Painottaisin sitä omaa fiilistä, en niinkään paikkaa…vaikuttamassa omaan pukeutumiseen.

  0
  #223314
   avatar
  Nimetön

  Kapealahkeiset, slim fit nahkahousut/leggingsit yhdistettynä valkoiseen kauluspaitaan. Paita hyvin istuva ja jätät helman housujen päälle ja ylänappia auki. Jalkaan mustat maiharit, niin sehän on siinä! :thumbup:

  0
  #223390
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  No, mitä sinne Roxetten keikalle tuli laitettua päälle?

  0
  #223404
  Pidemmän päälle avatar
  Pidemmän päälle
  Osallistuja

  Kauluspaidan väriksi tuli kuitenkin musta. Ja nahkahousut tietty, molemmilla.
  Oli muuten aivan uskomattoman paljon nahkaa tuolla! Ja ihan koko skaalassa, iän & tyylin suhteen.

  0
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.