Palaa kohteeseen Nahka-asut

Mistä miehelle ja/tai naiselle nahkainen kissapuku?

Foorumit Fetissit Nahka-asut Mistä miehelle ja/tai naiselle nahkainen kissapuku?

Tämä aihe sisältää 16 vastaukset, 2,080 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #208259
   avatar
  Nimetön

  Puoliso haluaisi ostaa mulle koko puvun nahasta, PVC:stä tai latexista ja itse ajattelen, että nahkainen olisi ehkä helpoin ja kestävin. On ollut puhetta, että molemmille tiukat koko puvut, mutta minulle tulevalla olisi varmaan enemmän kiire. Vaatimuksena kuulema vain, että vetoketju on kaksisuuntainen ja menee edestä taakse asti. Kaulusta mielellään myös. Ja oikeastaan naiselle tarkoitetussa olisi samat vaatimukset. Mistä tuollaiset löytäisi ja järkevään hintaan? Mielellään ohutta ja pehmeää nahkaa, keinonahkainenkin ehkä käy. Ja vielä samaan settiin olisi mukava löytää nahasta kahleet käsiin ja nilkkoihin.

  #209124
  TTT avatar
  ttt
  Osallistuja

  Liekö ajankohtainen enää, mutta täältä saa: Honour. Sopivan ohkaista ja laadukkaan oloista nahkaa käyttävät.

  #209125
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Niin jos tosiaan on vielä nahkaisia kissapukuja hakusessa niin täältä löytyisi ainakin jotain
  http://www.crazy-outfits.de/shop/leder/catsuits/seite1.html

  Mikäli olette jo hommanneet kissapuvut niin mistä tuli hommattua ja kuviakin olisi kiva saada tänne foorumille 😉

  #209178
   avatar
  Nimetön

  Ei ole vielä pukuja ostettu, puolisolle on kyllä hankittu muuta tuolta Crazy-Outfitsistä, puolipitkä takki tuli jo ja nahkahousut ja joku hame tai mekko hankitaan varmaan lähiviikkoina. Puku mulle olisi listalla seuraavana, harmi vaan kun ei tajunnut ajoissa, koska Honourista on jonkinlainen paketti jo varmaankin matkalla Suomeen. 8)

  #209320
   avatar
  Nimetön

  Nyt ois tilaaminen edessä, mutta vieläkin mietityttää;nahkainen vai latex-puku? Mitä eroa noilla on käytössä ja kuinka hankala latex-puku on?

  #209326
   avatar
  Nimetön

  No niin, tilattiin sitten Latex-puku. 8)

  #209331
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Niin, latex on kumia ja nahka on nahkaa, et siinä on jo iso ero tuossa materiaalissa. Latex-asuthan on todella ihonmyötäisiä mikä taas ainakin omasta mielestä tekee niistä paljon seksikkäämmät onhan se melkein kuin toinen iho. Hoidettavuuksissa nahka-asu on tietenkin helmpompi hoitoisempi kuin latex, mutta jos yhtään kumiasut kiihottaa niin eipä se ostopäätös siihen kaadu 🙂 Hyvä valinta teiltä tilata latex-catsuit :thumbup:

  Ja kuvia olisi taas kiva nähdä tästäkin kissapuvusta kun sen saatte 🙂

  #209561
   avatar
  Nimetön

  No nyt Latex-pukukin saapui ja on kyllä mukava lisä leikkeihin. :thumbup: Tai oikeastaan ihan must-hankinta.
  Ei kyllä kaduta tippaakaan tuon ostaminen, vaikka eihän nuo ilmaisia ole. On kyllä upea fiilis kun puvun+hupun pukee ylleen ja domina alkaa tekemään "pahojaan". Itse puvustakin jo tulee jotenkin alistettu olo, koska se on kuitenkin aika tiukka ja lämminkin siinä tulee. Käsittelin sen vielä Honourista saatavalla kuminhoitoaineella molemmilta puolilta, tuli kiiltävämpi ja jotenkin ehkä pehmeämpikin. Tuosta nauttii vaan kokoajan enemmän, aluksi kyllä hieman epäilytti materiaalina tuo Latex, se täytyy myöntää. Mutta nyt ei voi kuin suositella!
  Oli meillä puhetta nahkaisen kissapuvunkin hankkimisesta, mutta se ei tulisikaan minulle vaan puolisolle. Se varmaankin hankitaan Crazy-Outfitsistä. Yritän saada kerättyä rohkeutta/aikaiseksi laittaa kuvia kumipuvusta, mutta sehän kuuluukin jo toisen otsikon alle. 😕

  #218993
   avatar
  Nimetön

  Nyt sain vihdoinkin tilattua DominaPrincessalle (dominaprincess-kuvat-t3433.html) nahkaisen catsuitin. Tälläinen sieltä on nyt tulossa
  http://www.crazy-outfits.de/de/catsuits … 4-019.html

  #218998
  Itkupilli avatar
  Admirer
  Osallistuja

  Tommonen on aivan uskomaton namupala ja DominaPrincesin kuvaketjun perusteella sopinee hänelle yhtä hyvin kuin gatalogin mallille. :thumbup:
  Vesi kielellä odotamme kuvia. Saammehan?

  #219002
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Minkä värisen tilasit?

  #219001
   avatar
  Nimetön

  😀 Tottakai Admirer! 😉
  Mustaa nahkaa tulee, ehkäpä sitten jos ja kun joskus tilaa toisen, niin se voisi olla esim. punainen.

  #219004
  Timppa avatar
  Timppa
  Osallistuja

  Oliko kallis ostos?

  #219005
   avatar
  Nimetön

  Mitäs tuolla sivuilla nyt olikaan se hinta ja siitä tuli se pieni alennus, ainakin syyskuun loppuun asti. Yli 300€ joka tapauksessa.

  #219006
  Timppa avatar
  Timppa
  Osallistuja

  okei 🙂

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.