Palaa kohteeseen Fetissit

Mistä aito nahan tuoksu?

Foorumit Fetissit Mistä aito nahan tuoksu?

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi nahkassa avatar nahkassa 2 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #338900
  fetsu avatar
  fetsu
  Osallistuja

  Tässä uuden viikon aluksi kyselen vinkkejä: Uusi nahka tuoksuu kiihottavalle “nahalle” mutta miten vanhoihin nahkakuteisiin saa takaisin sen aidon tuoksun? Joku nahkasaippua on liian kukkaistuoksuinen ja Marseillen saippua jotenkin härskiintyneen hajuinen. Kertokaapa onko joku spray tai saippua?

  #338902
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Jotain raikastin tyyppisiä “nahantuoksuja” on auto käyttöön, eli miksei niitä voisi kokeilla muutenkin. Omaa kokemusta ei ole kyseisistä aineista. Mitään muuta keinotekoista nahkantuoksua tai saippuaa ei ole ainakaan minulla tiedossa. Tuolta löytyy pari tuotetta.

  http://www.autodude.fi/tuotteet/sisatilojen_hoito/hajunsyojat_raikasteet/

  Edit: Luin noista tarkemmin ja nuokin ovat vain ilmanraikasteita. Eivät tarkoitettu suoraan nahalle. Mutta tuosta nyt vaikka nahantuoksut kotiin :yes:

  #338943
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  Itsellä tulossa testiin chemical guys leather scent joka on auto käyttöön, täytyy päivittää tuloksia, se vaikuttaisi sellaiselta että sitä voisi jotenkin käyttää nahkalle, ei tosin ulkopinnalle, kun taitaa jonkun verran tahmata.

  #338946
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Olihan minulla Biltemasta ostettu nahanhoito sarja kaapissa ja sen selosteessa lukee, että “saa nahan tuoksumaan heikosti uudelta nahalta”. Kyllä sillä tuleekin jonkinlainen nahan ominais tuoksu vaatteisiin. Mikä on sitten kellekin riittävää.

  http://www.biltema.fi/fi/Autonhoito/Matkustamon-puhdistaminen/Nahanhoitosarja-2000031055/

  #338959
  fetsu avatar
  fetsu
  Osallistuja

  No tässä tuli jo pari vinkkiä, kiitos! Pitääpä kokeilla.  :good:

  #338997
  nahkassa avatar
  nahkassa
  Osallistuja

  Nahalla ei itsessään ole ominaistuoksua vaan se tulee parkitsemisessa käytetyistä kemikaaleista. Tuoksu siis vaihtelee suuresti ja eri ihmiset kokevat eri tuoksut miellyttävinä. Itsellä on tuota Chemical Guys:n Leather Scent-ainetta, ei mielestäni tahmaa nahan ulkopinnallakaan eikä ole vaikuttanut muutenkaan haitallisesti. Tuoksu on siinä sellainen minkä voi hyvällä tahdolla hyväksyä nahan tuoksuksi, tosin se paranee kun hieman haihtuu päivän tai pari. Toki joku muu voi kokea sen oikeinkin hyväksi, kannattaa sitä kokeilla.

  Täydellisen nahan tuoksun etsintä jatkuu siis edelleen mutta sitä odotellessa tuo mainitsemani kelpaa kyllä.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.