↑ Palaa kohteeseen Nahka-asut

millaisia nahkavaatteita koulussa oli opettajilla

Info Foorumit Fetissit Nahka-asut millaisia nahkavaatteita koulussa oli opettajilla

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 19 vastaukset, 17 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  japp 4 viikkoa sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #213396

  jkr
  Jäsen

  mun bioskan opel oli ruskeat saappaat polvipitunen ruskea nahkahame ruskea nahkatakki ja hanskat. Kemian opel oli ruskeat saappaat ruskeat nahkahousut ruskea nahkatakki ja hanskat. Musa opel oli ruskeat saappaat ruskea nahkahame ruskea nahkaliivi ruskea pitkä nahkatakki sekä mustat saappaat musta nahkahame mustat nahkahousut musta nahkaliivi musta pitkä nahkatakki ja mustat nahkahanskat käytti noita asuja päivittäin milloin oli hameen ja milloin housujen kanssa yhdisteltynä. Parasta kuitenkin oli luokanvalvojani pirjo hyvä kroppainen tummat pitkät hiukset jolla oli mustat saappaat musta polvipituinen nahkahame musta nahkatakki ja hanskat. Saisipa noi ajat vielä takaisin 1986-1991.

  #213397

  jatimatic
  Osallistuja (Participant)

  Tosiaan, 80-luvun loppu ja 90-luvun alku, tulkaa takaisin! ,-)

  Mulla oli yläasteella englanninopettajalla usein pitkä musta nahkahame. Taisipa joskus olla -housutkin. Muistan vaan, että nuori nahkafettari (tosin silloin en tietenkään oikeasti tiennyt sitä, 15-16-vuotiaana) keskittyi tuijottelemaan opettajaa eikä niinkään hänen liitutaululle kirjoittamiaan lauseita.

  #213400

  Timppa
  Osallistuja (Participant)

  Kun meikäläinen oli peruskoulussa niin siellä oli opettajilla yleensä nahkasaappaat ja takki. Oli kyl vaatimaton tarjonta siellä 🙁

  #213407

  80 luvulla peruskoulua käyneenä :thumbup:

  Ala-asteelta jääny eräs opettaja mieleen. Käytti sisäliikunta tunneilla Kiiltäviätrikoita. En silloin vielä tiennyt mitään fetisseistä. mutta näky oli mahtava.

  Ylä-asteella Kemian opella oli suht lyhyt nahkahame, sai aina sydämmen tykyttää. käytti vielä monesti hameen kanssa kiiltäviä hiihtareita. Ja sitten oli bilsan ope joka käytti usein nahkahametta. yhdellä lukion opettajalla oli siniset nahkahousut(tosikireät!)

  #213412

  montte
  Osallistuja (Participant)

  enpä muista että opettajat ois,saappaita nyt oli ja jollakin hame,mut yläasteen ja lukion tytöt käytti nahkahousuja mukavasti paljon 🙂 se aika jäi kyl mieleen ku välkällä niitä tsiigailtiin.sillon en tienny fetissiseistä mitään.oli,kertakaikkiaan mukavaa aikaa.87-89 yläasteella olleena 🙂

  #213425

  Viltsu
  Jäsen

  alaasteella oli luokanopettajalla nahkahousut jota tuli kuolattua. Yläasteella oli uskonnon opettajalla kahdet nahkahousut. Oppilailla oli sitten saappaita ja gootti tytöt korsetteineen on kyllä jääneet painuvasti mieleen

  1 user thanked author for this post.
  #213430

  hyljes
  Jäsen

  Lukion ruotsinopettajan mustat nahkasaappaat muistuvat vieläkin mieleen, toiset hameen kanssa ja toiset farkkujen. Käytti myös hanskoja.

  #213434

  koce70
  Osallistuja (Participant)

  Joskus yläaste aikaan tekstiilitöiden opettajalla oli usein mustat nahkahousut jalassa, meidän luokanvalvoja Tarja oli aika kuuma pakkaus ikää jotain 30v, hän tuli moottoripyörällä usein kouluun täysissä nahkavarusteissa, tosin riisui ne opettajanhuoneeseen. Siihen aikaan jo nahka oli fetissini ja kyllä sitä tuli usein odoteltua että opettaja lähti prätkällään.

  1 user thanked author for this post.
  #213439

  jkr
  Jäsen

  minulla alkoi kiinnostus nahkaan varmaan jo 6vanhana aina kun oli mahdollista niin puin päälleni 0äitini nahkasaappaat nahkatakin ja hanskat oli jo silloin mahtava tunne, koulussa aina tunneilla tuijottelin opettajan nahkavaatetusta eikä opetuksesta meinannut tulla mitään. Musa openi asui lähellä kotiani ja olin usein pongailemassa häntä noissa ihanissa nahkavaatteissa!

  #213444

  LeatherJ
  Osallistuja (Participant)

  Meidän oppikoulussa kuviksen maikka käytti saappaita ja nahkahousuja. Muista on mielikuva että lähinnä saappaita oli opeilla.
  Mutta rinnakkaisluokalla oli pari ns. kovistyttöä, jotka molemmat käyttivät nahkahousuja ja saappaita. Tämä oli siis 70-luvun toisella puoliskolla.

  #213453

  Leatherdragon
  Osallistuja (Participant)

  Itellä ala-aste aika oli sitä kulta-aikaa. Hyväkroppaisella, 30+ naisopettajalla oli monesti tiukat tummansiniset nahkahousut jalassa. Toinen näky mitä en ikinä unohda oli koulun siivooja, suunnilleen samanikäinen ja todella hyvännäköinen nainen, joka yhtäkkiä yllätti täysin pukeutumalla tiukkoihin mustiin nahkahousuihin ja mustaan nahkatakkiin. Kumpikin 90 luvun alussa. Yhä edelleen kun kelaan mielessäni seksikkäimpiä nahkanaisia, nuo kaksi ovat kärjessä.

  #213822

  Itellä oli ala-asteella naisopettaja joka piti nahkahousuja ja pääsin muutaman kerran istumaan hänen polvelleen ,kun piti satutunteja.

  #213845

  Tata
  Jäsen

  Meillä oli ala-asteen englannin opettajalla mustat ja ruskeat nahkahousut ja nahkahameitakin.Yläasteella Englannin opettajalla ruskeat nahkahousut,äidinkielen opettajalla mustat nahkahousut.Ja meidän luokalla yksi tyttö piti joskus nahkahousuja ja yhellä lukiolaisella tytöllä oli lähes joka päivä nahkahousut,kerran sillä näin farkut.Oli välitunnilla katseltavaa.Itse rupesin yläasteella 8 luokan loppupuolella käytään koulussa nahkahousuja.Pikkanen kynnys oli kouluun ne laittaa päälle:)

  1 user thanked author for this post.
  #213896

  jkr
  Jäsen

  törmäsin tänään luokanvalvojaani pirjoon jota en ole nähnyt 25vuoteen, edelleenkin hänellä on hyvä kroppa ja tummat osin harmaantuneet pitkät hiukset, päässyt eläkkeelle viime keväänä. yllään hänellä oli mustat nahkasaappaat, mustat suorat nahkahousut, musta lyhyt nahkajakku ja haskat, juttelimme niitä näitä ja kun kehuin hänen pukeutumistaan sain hymyn ja halin ja myös hän kehui kuinka mukava oppilas olin ollut. kyllä tuo oli tämän vuoden paras kokemus ja päivä.

  #267066

  Leatherboy73
  Osallistuja (Participant)

  Mullakin aika tuuri opettajien kanssa:

  -yläaste kuvisopettajattarella mustat nahkahousut

  -lukio kuvisopettajattarella mustat nahkahousut

  -ammattikorkeassa kielten opettajattarella mustat nahkahousut

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin