Mikä nahka-asuissa viehättää?

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 11 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Jatimatic 2.0 avatar Jatimatic 2.0 9 kuukautta sitten.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #366614

  Päivää. Te nahka-asu harrastajat, kertokaa mulle mikä viehättää teitä niissä. Hyväksyn fetissin mutten tiedä mistä se innostus lähtee. Kertokaa tietämättömälle.

  0
  #366623
  mie avatar
  mie
  Osallistuja

  Itse en niinkään ole nahkatyyppi, mutta näissäkin on se tuntuma, ulkonäkö, kiilto, puristus, kuten vaikka kumissa.

  Vastakysymyksenä voi kysyä Sinulta mikä niissä sadeasuissa viehättää? Tarkoituksena ei ole vinoilla, mutta sitäkin voisi avata. Tähän voisi oikeastaan kopioida tuon Sinun kysymyksesi suoraan, vaihtaen vain nahan ja sadevaatteet päikseen

  1+
  Muul1 avatar
  #366899
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Tuossa Mie jo vastasikin aika tyhjentävästi.

  Omalla kohdalla en puhuisi nahkavaate harrastuksesta, vaan se on vaate siinä kuin joku muukin. Mutta pidän kuitenkin niitten tuoksusta, tuntumasta, kestävyydestä ja siitä että nahka on aito materiaali. Nahan ikääntyessä ja kun sitä käyttää, se jollain tavoin paranee vaan ja muokkautuu käyttäjälleen enemmän sopivaksi…sanoisinko jopa omaksi.  Sekin on yksi juttu, mistä pidän tässä materiaalissa. Kumissa ja muissa keinomateriaaleissa ei ole tätä ominaisuutta. Hajoavat ja rapautuvat joskus hyvinkin nopeasti, kuulemma. Toki laatu vaikuttaa tässäkin, kuten nahankin laatu voi vaihdella.

  Nahka on ikäänkuin ”elävä” materiaali. Kumi, latex, PVC ym. keinonahat eivät ole sitä :unsure:

   

  2+
  JpwHki avatar
  #366920

  Itse tykkään sadevaatteista koska ne suojaavat tuulelta ja sateelta. Kun kävelet märällä tai sateella sadeasussa, tulee olo että vesi ja märkä ei haittaa lainkaan, päinvastoin. Ropina ja loiskeet kumia vastaan tuntuu ihanilta ja kiiltävä pinta vedestä. Tässä omia näkökulmiani.

  1+
  nappanahka avatar
  #366947
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  No, jokainen saa kiksinsä eri asioista. Nahkaa käytetään taas enemmän suojaamaan asfaltti ihottumalta esim. moottoripyöräilyssä.

  0
  #367202
  Thicker avatar
  Thicker
  Osallistuja

  Mikä viehättää? Kaikki ominaisuudet yhdessä ja erikseen. Parempi kysymys on: miksi?

  Fetissiä ei voi selittää järjellä eikä edes tunteella. Se on vaistonvarainen juttu, jotain todella alkukantaista. Jos se tulee geeneistä, niin ainakaan se ei ilmennyt vanhemmissani eikä näy myöskään lapsissani. Mahtaako pysytellä piilossa ja näyttäytyä vain silloin tällöin yksittäisessä sukupolvessa?

  1+
  Shinyboy avatar
  #367421
   avatar
  Nimetön

  Nahka jos on tiukasti naisen vartalon yllä näyttää kaikki muodot hyvin. Ei jätä mitään mielikuvituksen varaan

  3+
  Shinyboy avatarchaps avatarMuul1 avatar
  #369713
  fetsu avatar
  fetsu
  Osallistuja

  Aika lailla nuoruusiästä asti olen tykännyt nahasta, ja sitten teini-iässä tunne muuttui eroottiseksi. Syytä en osaa sanoa, eipä sitä moniin muihinkaan ominaisuuksiinsa tiedä. Olen aina lähes ”kuolannut” kun olen nähnyt naisia tai miehiä nahkahousuissa, ja nyttemmin myös kumi- ja tekonahkakuteissa. Tiukat kuluneet farkut tekee saman. Sehän lienee tarkoituskin. Waude! Se on mulla jotenkin iloinen ja hyvä tunne. Vuosikymmenien mittaan mulla on ollut nahkarotseja ja -housuja. Nuorempana hiukan ujostelin pitää nahkafarkkuja, mutta nyt olen rauhassa niiden kanssa. Mitä enemmän miehetkin nahkaa pitävät sitä useammat rohkaistuvat. Tee sinäkin päivän hyvä työ! :yes:

  5+
  Shinyboy avatarAdmirer avatarchaps avatarJpwHki avatarTuomo90 avatar
  #370932
  fetsu avatar
  fetsu
  Osallistuja

  Vielä vois vähän jatkaa juttua. :bye: Oiskohan niin että joillakin erogeeninen alue on aika suppea, mutta kumi- ja nahkafaneilla koko iho on herkistynyt. Ainakin kun vetää tiukat nahkat tai kumit päälle niin onpa mahtava tunne – kuten varmaan tiiätte. Niitä vois pitää vaikka jatkuvasti. Joskus otin nahkahousuista vuorin pois ja paljaalla iholla on kuin jatkuva hyväily. Vielä upeempi fiilis on kun kumihousut imee. – No, julkisuudessa en tosin pidä kovin kiiltäviä enkä pullottavia housuja… :mail:   Kertokaapa toisetkin, pidättekö nahkoja suoraan iholla ilman vuoria? (Ehkä ei talvella kuitenkaan – hahhah.)

  3+
  Shinyboy avatarJatimatic 2.0 avatarJpwHki avatar
  #370944
  Jatimatic 2.0 avatar
  Jatimatic 2.0
  Osallistuja

  Ilman vuorta, ehdottomasti ja commando-tyyliin aina kuin mahdollista. Olipa mulla sellaisetkin nahkahousut kerran, joissa sisävuori oli myös nahkaa. Siinä oli siis ikään kuin kahdet housut päällekkäin. Tuntui hyvältä, mutta eivät olleet kaikkein käytännöllisimmät.

  4+
  Shinyboy avatarAdmirer avatarchaps avatarJpwHki avatar
  #371498
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Tykkään kyllä enemmän, että housuissa on vuori. Helpompi saada jalkaan. Satiinivuori on kyllä talvella vähän kylmä ja kesällä hiostava.

  Nahkavuorelliset olisi mukava joskus kokea. Taitaa kuitenkin niitten harvinaisuus ja hinta sanella, etten tule sellaisia koskaan omistamaan. Mietin, että kuinka kankeat tuollaiset sitten ovat käytössä, kun kaksi nahkaa päällekkäin? Eivät varmaan voi olla ainakaan paksua nahkaa.

  0
  #372533
  Jatimatic 2.0 avatar
  Jatimatic 2.0
  Osallistuja

  Nahkavuorelliset olisi mukava joskus kokea. –– Mietin, että kuinka kankeat tuollaiset sitten ovat käytössä, kun kaksi nahkaa päällekkäin? Eivät varmaan voi olla ainakaan paksua nahkaa.

   

  Ne minun hankkimani olivat oikein pehmeää ”hansikasnahkaa”, eli ei mennyt ollenkaan kankeaksi vaikka oli kaksi kerrosta nahkaa päällekkäin. Jos vertaan vaikka joihin aikoinaan Louis.de-motskarivälinekaupasta ostamiini aika edullisiin nahkahousuihin, niin nehän olivat kuin kartonkia konsanaan. Varmaankin käytännölliset pyörän selässä, mutta turhan tönköt ”muotihousuina”.

   

  0
Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.