↑ Palaa kohteeseen Nahka-asut

Miesten nahkahousuja Kööpenhaminasta?

Info Foorumit Fetissit Nahka-asut Miesten nahkahousuja Kööpenhaminasta?

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 639 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nahkaa78 8 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #204492

  Nahkaa78
  Jäsen

  Hei. Olemme matkalla siippani kanssa lomalle Kööpenhaminaan. Tietäisikö kukaan, mistä Köpiksestä löytäisi komeita miesten nahkahousja. Saksassa olimme toukokuussa lomalla, ja ainakin Louis-ketjun housut olivat iso pettymys. Kööpenhaminassa on paljon tanskalaista turkistuotantoa, mutta mistä löytyisi farkkumallisia, hyvin istuvia sekä pehmeästä nahasta tehtyjä housuja?

  Tommy.

  #204494

  Mika
  Jäsen

  Päärautatieaseman edestä menevää katua etelään niin siinä on muutamia nahkaliikkeitä missä paljon myös housuja. Samoilla seutuvilla on yhdellä vasemmalle menevällä poikkikadulla ihan oikea fetissikauppa missä kaikkea muutakin mielenkiintoista. Ja tuo aluehan on seksikauppaa täynnä muutenkin. Jos kumi kiinnostaa niin Köpiksessä on muutamia kumikauppojakin. Hyvää matkaa.

  #204560

  Nahkaa78
  Jäsen

  Hei kaikille,

  aurinkoiset lomaterveiset Köpiksestä. Jos joku foorumin lukijoista eksyy Köpikseen, niin iso nahkavaatteita ja turkiksia myyvä kauppa löytyy läheltä Kööpenhaminen rautatieasemaa. Kun lähtee kävelemään päärautatieaseman suulta kohti Vesterbrota, tulee pian vastaan kyseinen liike, josta ostin uudet nahkafarkut noin 100,- eurolla. Valikoima oli suuri, myyjät erittäin avuliaita ja palautetta antavia sekä tunnelma mukava. Liike löytyy osoitteesta

  Skin Center
  Vesterbrogade 17,
  1620 Köpenhamn
  tel. 33 21 69 31.

  Tommy.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin