Mielipiteet asuista ja niistä käyttävistä ihmisistä

Nahkafoorumi.com Foorumit Vapaa keskustelu Mielipiteet asuista ja niistä käyttävistä ihmisistä

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 725 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 3 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #225775
  jaketheman avatar
  jaketheman
  Osallistuja

  Bongasin facessa yhdellä sivustolla tälläsen kuvan neidosta ja prätkästä…

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid … =1&theater

  Toivottavasti näkyy.

  "hauskimmat " kommentit tuli eräältä hepulta, joka antoi arvion naisesta tähän tyyliin..

  – Tuollaiset naiset on niin nähty, last season. meikäläinen, No, en ole yhtään nähnyt

  -Nimenomaan ne joilla ON kokemusta. Tyhjä pää, tuulitunneli, akateeminen tutkinto loistaa poissaolollaan… ja taas meikäläinen,Tämä siis näkyy kuvasta?

  -En ole tosikko, enkä feministi, olen vain nähnyt tuon tyylisiä naisia vähintään tarpeeksi. Mutta haaveilkaa te muut, ihan vapaasti…..

  En tiedä, mutta jotenkin itku pääsi meikäläiseltä..

  0
  #225776
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  Kuskihan on Manuela Pöltl, Simon O. kumikaupan pyörittäjä. Olisin laittanut tuonne ketjuun vastauksen mutta kommentointi on sallittu vain jos liittyy ryhmään, en jaksa/halua.

  0
  #225793
   avatar
  Nimetön

  jaketheman: Mielipiteitä, mielipiteitä. Tuossa on vahvat ennakkoluulot eikä makukaan täsmää. Onneks on tämä Manuela Pöltl ja tyyli 🙂

  0
  #225794

  Antaa heidän höpistä. Mitä noista välittämään.

  0
  #225835
   avatar
  Nimetön

  Minusta nuo kommentit kuulostivat lähinnä siltä että niiden kirjoittaja pitää ulkonäkökeskeisiä ihmisiä vähä-älyisinä, eikä hän niinkään tuntunut kohdistavan kommenttejaan asujen käyttäjiin vaan yleisesti ottaen naisiin jotka panostavat paljon ulkonäköön. Kyseenalaista mielestäni on myös se onko asujen fetisistinen käyttö ulkonäkökeskeistä, minusta näin ei välttämättä ole.

  Kyseisen kommentoijan ulkonäkökeskeisyyteen liittämä akateemisen tutkinnon puute tuskin itsessään vielä kertoo tyhjästä päästä, älykkyyttä kuitenkin on monenlaista eikä kaikkien tarvitse olla maistereita. Akateemisuus ei myöskään ole tae älykkyydestä.
  Oman kokemukseni perusteella ulkonäöstään huolehtivia ja silti ihan fiksuja ihmisiä löytyy kyllä runsaasti yliopistoltakin, ja ainakin Tampereella ja Helsingissä on myös akateemisten kinkyjen toimintaa joten eiköhän yliopistopiireissä asujen käyttäjiäkin pyöri. Varsinkin kun käsittääkseni monet bdsm-orientoituneet henkilöt pukeutuvat kumiin ja nahkaan ainakin satunnaisesti esimerkiksi joihinkin bileisiin. Asujen käyttäjiä kuitenkin on ilmeisesti aika vähän niin akateemisissa kuin muissakin ympyröissä enkä myöskään usko että se olisi "tyhjäpäisten tuulitunnelien" keskuudessa sen yleisempää.

  0
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.