Palaa kohteeseen Muut Fetissit

Miehille yli polven saappaat?

Foorumit Fetissit Muut Fetissit Miehille yli polven saappaat?

Tämä aihe sisältää 11 vastaukset, 1,197 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi LeathersuitLarry avatar LeathersuitLarry 5 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #212322
   avatar
  Nimetön

  Löytyyköhän mistään miesten pitkävartisia saappaita? Korkoa voi olla tai sit ei, sillä ei niin väliä mutta pitkä varsi(ns. reisisaappaat) pitäisi olla. Materiaalista sen verran, että mieluiten keinonahkaiset, mutta PVC ja Latex käy myös. Aito nahka viimeisenä, mutta viimeisenä vaihtoehtona sekin käy. Ja tietenkin mahdollisimman edulliset, koska käyttö kuitenkin suht vähäistä. Löytyykö tälläisiä miehille erikseen vai onko katsottava naisten mallistoista?

  #212326
   avatar
  Nimetön

  Niin,semmoset olis just myynnissä edullisesti,mutta jostain syystä ei kelpaa?Aito nahkaisista uusista saa pulittaa helposti 250-300e ja enemmänkin.Keino materiaalista tehtyjä ei ole tullut juuri vastaan.Naisten malleja on tietty,mutta koot pysähtyy tavallisesti 41:teen ja ne on sitten piikkikorolla.Alla yksi linkki Ebay:hin,missä pitkiä saappaita.Sieltä näkee osviittaa,mitä nahkaiset maksaa!

  http://stores.ebay.de/High-Heels-Luxus- … 4340.l2563

  #212329
   avatar
  Nimetön

  Mutta minulle ne aidot nahkaiset on juuri se viimeinen vaihtoehto.

  #212332
   avatar
  Nimetön

  http://www.bottomdollarshoes.com
  Tuolta vain tilailemaan. Dollarin kurssi pitää hinnan kohtuullisena, ja kokoja löytyy… Naisten toki, mutta on sitten ihan kohtuu isoihin kokoihin asti (jenkkien 16 sopii omaan 45-46 jalkaan). Tietysti tuohon lähtöhintaan tulee päälle vielä ulkomaanpostikulut ja tullaus, mutta silti kokonaishinta pysyy kohtuullisena.

  #212333
   avatar
  Nimetön

  Nuohan oli Pleaserin ym. kenkiä,mitä Suomessakin myi Joyboots ja myydään näitä tälläkin hetkellä jossain nettikaupoissa täällä,ettei tarvii alkaa Jenkeistä asti perus popoja tilaamaan.Sitten tilatessa kannattaa ottaa huomioon,että nettikaupat ilmoittavat harvoin mm.varren leveyden,nilkasta,pohkeesta ja varren suusta.Tärkeitä mittoja ja saappaat on usein todella kapeita pohkeesta,kun kaikki tehdään nykyään ripakintuille.
  Tuossa MaskMannille saappaat keinomateriaalista.

  http://www.huuto.net/kohteet/reisisaapp … /192051126

  #212338
   avatar
  Nimetön

  ^ Muuten ihan ok, mutta jos korkoa on pitäisi se olla mallia erittäin leveä, ei siis piikkikorkoja. Noissa huutonetin saappaissa ei puhuta mitään niiden kunnosta, uudetko vai loppuunkulutetut? 🙄

  #212342
   avatar
  Nimetön

  Jos ottaa silmän käteen,niin siellä alhaalla ilmoituksessa lukee kuntoluokitus UUSI.Näkeehän sen jo kuvistakin.

  #212343
   avatar
  Nimetön

  Vai niin, enpäs huomannut. Kuvat nyt voi olla ihan mitä vaan, se ei kerro mitään ja saa olla aika naiivi jos kuviin luottaa jossain huutonetissä.

  #212344
   avatar
  Nimetön

  Ei tarvii luottaa kuviin,kun voi ihan kysyä myyjältä.Ei tämä mitään salatiedettä ole.Sellaiset 140 positiivista kauppaa Huutonetissä tehneenä voin kertoa,että onnistuneet kaupat tehdään kommunikoimalla mm.s.postilla.Ei tule pettymyksiä,kun kysyy ja antaa vastauksia myyjänä.Myös myyjän palaute kertoo paljon rehellisyydestä,jos tämä Huuto.net ei ole vielä oikein tuttu.

  #212348
   avatar
  Nimetön

  On jotenkin tuttu ja ihan ok maku jäänyt, mutta yhdellä kaverilla sit onkin myös negatiivista kokemusta, meni sievoinen summa taivaan tuuliin. Kuvilla ja puheilla voi kusettaa aina, tietenkin pieni osa tätä onneksi harrastaa.

  #212349
   avatar
  Nimetön

  Näinkin voi tietysti käydä.Mutta väitän,että kymmeniä tai satoja positiivisia palautteita omaava myyjä ei lähde herkästi kusetuksen tielle.Huutonet on monille harrastus ja ehkä jonkinlainen pieni tulonkin lähde.Tietysti aina kannattaa tarkistaa,onko neutraaleja ja/tai negatiivisia palautteita ja mistä ne on annettu.Niistä voi jo päätellä paljon ja pitää harkita,kannattaako tällaiselta myyjältä yleensäkään ostaa.

  #215843
  LeathersuitLarry avatar
  LeathersuitLarry
  Osallistuja

  Tsekkaa http://www.fuss-schuhe.de/

  Löytyy kokoja 48:aan saakka ja toimitus kesti n. 4 pv.

  LL

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.