Miehet

Tämä aihe sisältää 18 vastaukset, 8 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Murunda avatar Murunda 2 vuotta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #267134
   avatar
  Nimetön

  Ensinnäkin tämän lukeminen on täysin omalla vastuulla ja varmasti löydät asioita itsestäsi, lähipiiristäsi tai teksti muuten vaan provosoi rankasti. Tämä on minun henkilökohtainen ja täysin subjektiivinen mielipiteeni ja seison vilpittömästi sanojeni takana.

  Älä siis vastaa, jos et ole valmis löytämään niitä huonoja puolia itsestäsi. Comprende?

  Kerron sellaisia toimintaperiaatteita joita TODELLAKIN toivon, ettei näitä tehtäisi jatkossa kenellekkään naiselle.

  Voin sinkkunaisena näin todeta, että olen asunut yksin eroni jälkeen  12 v, koska mielestäni  naisen ei tarvitse elää miehen tuloilla vaan olla omavarainen ja riippumaton. Tämä tuntuu olevan osalle miehistä jumalaton ongelma, koska tottakai, jos naiselle jotain kustannetaan, on se velvollinen tekemään asioita niinkuin mies toivoo.

  12:sta vuoteen on nähnyt jos sun jonkinmoista kulkijaa ja hiippailijaa tässä parisuhderintamalla. Toiset ovat jääneet negatiivisuudessa jopa palavasti mieleen. Laitan kohtia numeroituna selventäkseni ja tiivistääkseni tekstiä. Pointti on se että jonku muu ei tarvitsisi törmätä tämänänkaltaisiin idiootteihin ja että teistä kukaan ei tekisi itseään naurunalaiseksi naisten silmissä. Koska  sitä tämä on.

   

  1. Jos  sinulla on seksileluja ja käytettyjä sellaisia, Älä tarjoa niitä parisuhteen alussa sille niin ihanalle Pirkolle.    Ei.

  Ketään tervejärkistä naista ei kiinnosta saada sisäänsä jonkun Jorman vanhaa kymmenen irtonumeron sisällä pyöritettyä kumimeisseliä. Seksilelut ovat henkilökohtaisia, ei mitään kotitaloustunnin ryhmäessuja. Ymmärrän että intissä joutuu nukkumaan makuupussissa, jonne sen seitsemän miljoonaa heppua on työstäneet siemenjohtimien annin ja ruksi pussin päälle.

  Eli jos se Hulda on niin ihana ja oma vekotin ei riitä sen porttikongin hoiteluun, niin osta uutta ja käyttämätöntä. Piste.

   

  2.

  Jos naiselle ostaa nyt vaikka nahkahousut tai sitten ne kumiverkkarit, suhteen sitten jatkumatta. Housut jää sitten sinne kaapinpohjalle kiikkumaan. Älä keksi tarjota niitä helvetin housuja sitten seuraavalle misulle. Vaikka ne olisivat Jitroisin 2000 taalan byysat.

  Käännetään asia niin että laitatteko te vaikka partnerin tai puolisoin exän housut jalkaan, joissa tiedätte et sinne on ne kiimanesteen iloisesti roiskittu?

  Tottakai, on henkilöitä joita tämä kiihottaa.. mutta…. Suurinosa naisista ei ole kiinnostuneita teidän  exien vaatteista tai välineistä, koska jos on niin saita että niitä ei voi konkreettisesti myydä tai heittää pois niin voi voi..

  Vai kertokaapa yksinkin nainen jonka tiedätte haistelevan miesten kalsareita???  Se on ihan yhtä todennäköistä kuin manne vakituisessa työssä.

  Joo, ja saituus ei ole seksikästä. Mutta ei myöskään se rahoilla ja omaisuudella rehvastelu.Jatkan aiheesta myöhemmin, koska  idiotismi tästä osastossa ei lopu.

  Kunnioittavasti

  Horse

   

   

   

  0
  #267140
   avatar
  Nimetön

  Asiaa, hyvin puettu sanoiksi.

  0
  #267151

  Ensi lukemalla en voinut kuin ajatella, että kylläpä me miehet ollaan kusipäitä. Asiaa hetken mietittyäni tulin vaan siihen tulokseen että täys provohan tuo kirjoitus oli. Siksi se tietysti oli tarkoitettukin.

  Vaikka vanhanpiian motto sanotaankin olevan , että kyllä aika tavaran kauppaa. Niin ,jos tavara ei koeajoista huolimatta mene 12v aikana kaupan, niin olisko siinä tavarassakin jotain vikaa ? Jatketaan nyt tällä provolla ….provoa

   

  0
  #267153
   avatar
  Nimetön

  Puttis hei…. ajattele että molemmat tapaukset löytyvät täältä….

  Ja se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.

  Termillä ”vanha piika” on yleensä kyse lapsettomasta naisesta. Kahden pojan äitinä en sitä ole:)

   

  Kuka muuten sinä olet? Kerroppas Meille itsestäsi?

  Nämä kuvattomien profiilien takaa huutelijat on niin nähty.

  0
  #267154
  nahkahousu58 avatar
  nahkahousu58
  Osallistuja

  Miehet,ei me olla kusipäitä,….eikä naisetkaan.  Mutta, jos menisin jonkun naisen kotiin illan päätteeksi, ja nainen ottaisi yöpöydänlaatikosta Jorman,ja sanois että nyt saat perseeseen oikein kunnolla, sorry……………ei, monenko kollin ja ties missä sitä on käytetty, niin pitäis nupissa kellot kolista sen verran,että antaa olla. Se mikä tulee käytettyihin nahkahousuihin, ei kiitos en ole koskaan ostanut käytettyjä nahkoja, enkä osta. Koska ne,ja vaikka toisen kampa,hammash.,alkkarit on kuitenkin niitä henk.kohtaisia tavaroita mistä ei toinen tiedä mitä ja mitä niissä on.

  Siihen että ei tavara mene kaupaksi,ei tarkoita sitä,että siinä olis jotain vikaa,vaikka olis satavuotta yksin,päin vastoin,niillä on ILO ANTAA mutta parisuhteessa on PAKKO ANTAA.

  En tiedä,olenko käsittänyt H&H kirjotuksen oikein,mutta tämä vastaus on tarkoitettu (puttis) joka on kommentoinut kirjotusta.

  Jokainen lukee,ja ymmärtää asiat eri tavalla,niin minäkin.  Morot.

   

  0
  #267155
   avatar
  Nimetön

  Vaari ymmärsi kirjoitukseni ytimen. Kirjoittamani asiat ovat tapahtuneet oikeasti. Mutta saahan tämän provonakin ottaa jos elämä on niin kovin pientä.

  0
  #267157
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Moi. Ihan vaan semmosta mietin, että montako tällaista kokemusta sinulla on HorseHide? Tarkoitan, että kannattaako tämä yleistää koskemaan kaikkia miehiä?

  Kirjoituksen loppukaneetti ”koska idiotismi tästä osastossa ei lopu” on aika voimakas syytös, etten sanoisi provosoiva.

  0
  #267158
   avatar
  Nimetön

  Hei KK,

  enhän minä yleistä miehiä. Pointtini on vain se että siinävaiheessa kun se aivojen järkeväosa on valunut sinne kivesten alueelle, ei järkevä ole se sana, joka kuvaa miesten tekemiä asioita.

  Varsinkin kun miehet monesti vain tekevät asioita pohtimatta seuraamuksia tai kuinka vastapuoli saattaa asiaan reagoida tai ajatella. Nämä olivat muutamia kärjistettyjä tapahtumia. 12:ssa vuodessa on käyty treffeillä, oltu palstoilla ja menty ihan ex-tempore treffeille, joten kyllä, voin puhua ihan kokemuksen syvällä äänellä.

  Aion kertoa myös vielä tästä idioottiosastosta tarinan kikkelikuvista, kuhan saan inspiraation.

  Olin varsin hyvin tietoinen että kirjoitus on provosioiva ja henkilöt jotka siihen takertuvat ovat yleensä heikolla itsetuntemuksella varustettuja.  Siksi aloitin huomauttamalla alussa tästä asiasta.

  0
  #267160

  Harvakseltaan tulee kommentoitua tällä palstalla mutta nyt Horselta tuli niiiin ytimeen osuvaa tekstiä että…

  Kaikessa inhimillisessä kanssakäymisessä pitäisi kohdata ensiksi se ihminen, ja vasta sitten katsoa että onko sillä jalassa nahkabyysat ja mitä kannattaa tarjota mihinkin reikään. Jos suhde kariutuu siihen, että unelmien Pirkko tai Pentti ei sitten haluakaan käyttää kaasunaamaria sängyssä, onko koko suhteella ollut alunpitäenkään onnistumisen edellytyksiä.

  -tp-

  0
  #267167
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Tallipoika, kirjoituksesi oli täyttä asiaa. Mutta se, miten HorseHide tarjoilee oman stoorinsa, se oli se joka särähti minun korvaani. En käy kotipsykologiksi niin että pohtisin sen 12 vuotta sitten tapahtuneen eron syytä ja siitä mahdollisesti aiheutuneita traumoja,  enkä myöskään sen eron jälkeisiä enemmän tai vähemmän lyhytaikaisia suhteita. Kun mistä lie baarista hinaa kotiinsa joka kerta eri jätkän, niin saattaahan niissä olla joskus aika kusipäitäkin. Marketin perunat ja porkkanat ovat yleensä melko hyviä ja tasalaatuisia, mutta ihmisestä ei ensi tapaamisella olemuksen perusteella, eikä edes puristelemalla pysty päättelemään, onko se kunnollinen.

  Ilmeisesti tein väärin, kun tartuin tähän aiheeseen, alussahan todettiin, että ”Älä siis vastaa, jos et ole valmis löytämään niitä huonoja puolia itsestäsi.” Eli aloitus ei kaiketi ollut edes keskustelun pohjaksi, vaan avautuminen, joka johtuu epätasapainoisesta tunne-elämästä miehiä kohtaan, kenties jopa miesvihasta. En tässä käy tuomitsemaan ketään, mutta halusin vain sanoa – kuten jo aikaisemmasta kirjoituksestani kävi ilmi – että on väärin, jos kaikki miehet tuomitaan yksittäisen tapauksen vuoksi. En voi pyytää anteeksi jonkun idiootin tekemisiä, mutta haluaisin väittää, että on meitä olemassa hieman kunnollisempiakin miehiä.

  Niin, ja yhden asiavirheen haluaisin korjata. Intissä ei käytetä makuupusseja, ei ainakaan silloin kun minä siellä aikanaan 11 kuukautta resusin. Teltassa nukuttiin retkipatjan päällä omissa vaatteissa.

   

  Ei mulla sitten muuta.

  0
  #267171
   avatar
  Nimetön

  Sinä taisit käydä intin vuonna keppi ja kivi. Poikani kun on nyt ks instassissa,niin kuulen näitä tarinoita viikottain.

  Ja suosittelisin olla olettamatta asioita vain mutu fiiliksellä. Kaikki arvauksesi suhdepolitiikasta ja niiden alkamisesta meni niin kaivoon kuin on ja voi.  Perusta asioita tietoo,älä luuloon. Sitä tekevät  pienisieluiset ihmiset.

  0
  #267173

  …….Niin, ja yhden asiavirheen haluaisin korjata. Intissä ei käytetä makuupusseja, ei ainakaan silloin kun minä siellä aikanaan 11 kuukautta resusin. Teltassa nukuttiin retkipatjan päällä omissa vaatteissa. Ei mulla sitten muuta.

  En nyt jaksa inttää suuntaan tai toiseen mutta tämä ^; intissä kylläkin ON makuupusseja jo hyvän aikaa, jopa varusmiesten käytössä. Ei ehkä etelän vetelillä 😉 , mutta kun mennään vähän pohjoisempaan niin…

  0
  #267175

  Makuupussi… multa löytyy nahkainen makuupussi.

  Tein itse kun tälläinenkin haave tuli mieleen…

  Ruskeaa lammasnappanahkaa. Harmi vaan kun ei ole musta. Mutta kyllähän sitä tässä elämässä vielä kerkiää -jos vaa kiireiltään ehtii…

  0
  #267176
   avatar
  Nimetön

  En voi kuin nauraa 😀

  Tuli kuin jostain Kati Nopan suusta:

  ”onks sul vene???!”

  ”älä myy sitä!!!”

  Ei poistuta aiheesta mihinkään makuupussiin,ei intin eikä siihen nahkaiseenkaan:D

  0
  #267195
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  ”idiotismi tästä osastossa ei lopu”

  ”kuvattomien profiilien takaa huutelijat”

  ”jos elämä on niin kovin pientä.”

  ”henkilöt jotka siihen takertuvat ovat yleensä heikolla itsetuntemuksella varustettuja.”

  ”Sitä tekevät pienisieluiset ihmiset.”

  Horsehide, myönnän, että kirjoituksessasi on kyllä asiaa, mutta tyylilaji on kovin traumaattisen provosoiva, siksi en osallistu tähän enempää.

  0
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.