Palaa kohteeseen Muut Fetissit

märkää nahkaa

Foorumit Fetissit Muut Fetissit märkää nahkaa

Tämä aihe sisältää 15 vastaukset, 3,330 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi WetLeather avatar WetLeather 2 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #204486
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  Eilen tuli pitkästä aikaa käytyä dippaamassa nahkoja. Kesämökillä vaimon kanssa puimme täydet nahat päälle ja menimme kylpytynnyriin istuskelemään viileään veteen. Molemmilla kaikki vaatteet mustaa nahkaa:
  Nahkahousut (minulla nyörimalliset), nahkaliivit, nahkatakit (minulla pilottimalli ja vaimolla biker), nahkakaulurit, pitkävartiset nahkasaappaat molemmilla (lahkeet saappaiden sisällä) ja molemmilla ohuet naisten nahkahanskat käsissä (on muuten hyvän tuntuiset). Ensin hengailimme lämpimässä auringonpaisteessa drinkkien kanssa, kunnes alkoi rakkoa painaa molemmilla. Pikku lirautukset nahkahousuihin ja sitten pesulle tynnyriin. Taivaallisen tuntuista ( ja pervon) oli olla märissä vaatteissa tynnyrissä… Hmmm..

  Onko kukaan kokeillut koskaan?

  -WL-

  #204487
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  Kuvia kehiin 😉

  #204490
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  ..pahus, kun ei ollut fotokonetta mukana, tai siis oli muttei tajunnut ko. innostumiselta napsia kuvia.
  täytyy keskittyä ensi kerralla paremmin kuvan ottoon.

  -WL-

  #214617
   avatar
  Nimetön

  Kausi avattu vähän oli kylmää mutta mahtavaa. Varusteina bootsit nahkahousut ja 3/4 pituinen nahkatakki.

  #214655
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  Toissapäivänä moottoripyörän kanssa liikkeellä vesisateessa.
  Päällä mustat nyörinahkahousut, maiharit, musta puolipitkä nahkainen talvitakki, pitkävartiset nahkahanskat ja kauluri. Alle puin lämpökerraston, villasukat ja villasormikkaat, sekä fleece-windstopperin. Aluksi oli hieman lämmin, mutta vesisade viilensi mukavasti. Ajelin, kunnes nahat olivat mielestäni riittävän märkiä. Tuntui kivalta, kun pikkuhiljaa märkä alkoi tuntua ihoa vasten. Ajelun loppuvaiheessa laskin täyden rakollisen lämmintä nahkahousuihini.
  Kotiin päästyäni menin riisumatta lämpimään suihkuun.

  Mukava kaudenavaus!

  -WL-

  #214657
  Divided avatar
  Divided
  Osallistuja

  Ihanan sairasta.

  #214660
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  Wetlookbeauties

  http://www.wetlookbeauties.com/wet-leat … tqbo17kbg7

  http://www.wetlookbeauties.com/fully-cl … -p-39.html

  :thumbup:

  -WL-

  #217963
   avatar
  Nimetön

  Nahkauintikausi avattu! Talven aikana on tullut tehtyä kirpparihankintoja uintikauttavarten. Nyt tuli käytyä oikeen kunnolla kastelemassa ja moneen kertaan.
  Eka satsi, farkkumalliset mustat nahkahousut , punainen bikermallinen naisten tekonahkatakki molemmat mallia todella napakat tuntui todella hyvältä. Sitten röökille rantakivelle märissä nahkoissa, ja sitte eiku varusteiden vaihto.
  Seuraava setti oli jotain aika uutta itsellekkin: wetlookleggarit mustat, nahkahame 😳 musta polviinasti, ja musta kiiltävä untuvatakki. Tämä varustus tuntui aika hurjalta muutaman kerran istuin rannalla ja taas uudelleen veteen.
  Sit märkiä varusteita roikkumaan pakun peräkonttiin, uintipaikkana sellainen iso p-alue järven rannassa, sinäänsä ihan rauhallinen paikka, kun aina pieni jännitys ettei ainakaan kovin tuttuja tule paikalle.
  Olin jo suunnitellut kotiin lähtöä kun paikalle tuli kaksi matkailuautoa hollannin kilvissä, molemmissa mies ja nainen.
  Silloin päätin että nuo ei ainakaan tunne minua, joten vielä yksi veto.
  Paluumatkaksi tarkoitetut vielä kuivat nahkafarkut jalkaan, ekasatsin punainen tekonahkatakki (oli muuten aika kiskominen märkä kun oli) päälle ja kahlasin veteen, uin pienen lenkin.
  Noustessani vedestä toisen pariskunnan nainen räpsäisi minusta kuvia jeee…
  Nyt kuskinpenkki autosta märkänä ja nahkat pyykkinarulla kesä tuulessa.

  #217969
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  :thumbup: :clap: :thumbup:

  #218430
   avatar
  Nimetön

  Tänään tuli käytyä aamu-uinnilla, asuna oli mustat taskuttomat nahkahousut, musta biker-mallinen nahkatakki. Oli kivaa, tänäkesänä tullut uitua tosi paljon nahkoissa välillä varustuksena seassa pvc:tä, tekonahkaa ja toppatakkeja. Kirpparilta hankkinut useita "uusia uimapukuja".

  #221509
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  :thumbup:

  #222308
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  Kesälomalla tuli käytyä järvessä parikin kertaa. Uimapukuna mustat tiukat farkkumalliset nahkahousut, tummanvihreä sadetakki, mustat kumisaappaat ja mustat tiukat nahkahanskat. Puin nahkahousujen lahkeet tiukkojen saappaanvarsien sisään ja vedin vyön kireälle. Takissa on tosi ylös nouseva vetoketju ja napit (vähän niinkuin kauluri), sekä kiristettävä helma ja hihansuut. Vedin vetoketjun niin ylös, kun se meni ja kiristykset kiinni. Ensimmäisellä kerralla (viileä päivä) hengailin varusteissani n pari tuntia ennen uimista ja naukkailin bisseä. Tarpeen tullen en halunnut mennä vessaan, vaan pidättelin pissahätää viimeiseen asti. Lopulta kun olo kävi sietämättömäksi, annoin kaiken pissan tulla nahkahousuihini. Tämä toistui pari kertaa ennen uintia. Mahtava fiilis päästää hieman "lämmikettä" nahkahousujen sisään. Uimaan mennessä tuntui jännältä, kun lämmin järvivesi tihkui pikkuhiljaa asuni sisään. Vaatteet eivät kastuneet heti, vaan esim nahkahousuihin vesi tuli sisään pikkuhiljaa. Kun lopulta olin ns läpimärkä, nousin ylös järvestä.

  Kävikö joku muu tänä kesänä uimassa "uima-asussa?"

  #222309
   avatar
  Nimetön

  Minä kävin ja monesti.

  #222316
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  On tullut nyt käytyä pari kertaa kumi catsuitissa. Nyt toinen kerta sateessa uimarannalla yöllä puolen yön aikaan. Eipä ollut ketään muita rannalla missä on lämpimänä kesäpäivänä satoja ihmisiä.

  #225239
   avatar
  Nimetön

  Kausi avattu raikkaan viileässä vedessä. Varusteena nahkafarkut ja bikermallinen tekonahkatakki.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.