Palaa kohteeseen Novelleja

Märkää nahkaa, jatkoa V

Foorumit Fetissi / Kinky – kuvia- videoita ja novelleja Novelleja Märkää nahkaa, jatkoa V

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 756 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi WetLeather avatar WetLeather 4 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #219895
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  Ulkoa kuuluva ääni oli tosiaan joku. Jake oli tullut hakemaan Katia sovitusti. Päätimme Maijan, Merjan ja Katin kanssa varmuuden vuoksi jäädä alas odottelemaan, koska emme vielä ovea koputettaessa tienneet kuka vieras oli. Jake on tiennyt talomme vara-avaimen paikan jo pitkään, koska matkoilla ollessamme hän on toiminut ns. talkkarina ja käynyt taloa hoitamassa. Odottelimme hetken ja kun ovi aukesi, tiesimme heti kuka on tulossa. Jake huuteli yläkerrassa ja ohjasimme hänet alas. Merjaa hieman jännitti, koska ei ollut tavannut Jakea aiemmin. Jake käveli rappuja alas ja yllättyi näkemästään. Kolme märkää nahkanaista seisoi häntä vastassa. Kati ryntäsi halaamaan miestään ja esitteli meidät vielä Merjalle. Jake oli hieman hämillään aluksi, mutta tapansa mukaan oli hommassa mukana melko pian. Jakella oli nahat mukana autossa ja hän lähti hakemaan niitä. Mies ilmoitti lähtiessään palaavansa pian ja että halusi mukaan nahkaisiin leikkeihimme.

  Palattuaan Jake pukeutui mustaan prätkärotsiinsa, nahkahousuihinsa ja saappaisiin sekä käsineisiin. Jaken puettua päälleen omat nahkavaatteensa, meni Kati hänen eteensä polvilleen ja alkoi silittää märällä hansikoidulla kädellään Jaken nahkahousujen etumusta. Otin Maijaa ja Merjaa kädestä kiinni. Menimme ammeeseen veteen makoilemaan nahkavaatteissamme ja seuraamaan Jaken sekä Katin touhuilua. Kati kaivoi mustilla nahkakäsillään Jaken juhlakunnossa olevan kullin nahkahousujen sepaluksesta ja alkoi runkata sitä. Pian Kati otti Jaken kullin suuhunsa ja alkoi punaisilla täyteläisillä huulillaan imeä miestään. Hetken suihinoton jälkeen Jake istui ilmapatjalle ja Kati seurasi häntä. Miehen istuttua otti Kati heti kullin uudelleen suuhunsa. Hetken touhuamisen jälkeen Jake pyysi minua ylös ammeesta ja liittymään pariskunnan seuraan. Maija ja Merja jäivät vielä kylpemään. Asetuin polvilleni Katin taakse ja aloin hieromaan naisen nättiä märkää nahkaista ruskeaa peppua. Kati otti minua kädestä kiinni ja ohjasi käteni pillunsa päälle. Katin päällä olevat ruskeat kireät nahkahousut helmeilivät vettä vielä kylpemisen jäljiltä. Jaken kullin kimpussa touhutessaan avasi nainen nahkahosujensa napin ja vetoketjun ja veti housut polviinsa. Merja nousi ammeesta mustat nahkavaatteet vettä valuen ja tuli luokseni kosketellen nahkahousujeni etumusta. Kaluni jälleen herätessä henkiin avasi Merja nahkahousujeni etumuksen ja veti kullini ulos sepaluksesta.

  Hetken runkattuaan kullini vartta kumartui Merja ohjaten kaluni huultensa väliin. Samaan aikaan Kati touhusi Jaken kullin kimpussa. Pian Merja lopetti imemisensä ja veti Katin ruskeita nahkahousuja vielä enemmän polviin samalla ohjaten kulliani Katin pullottavaa häpykumpua kohden. Pian olin Katin sisällä ja nainen alkoi ynistä tyytyväisenä. Naimme varovaisesti, mutta rytmikkäästi. Kati sai nyt kahta miestä yhtä aikaa. Maija nousi ammeesta ja siirtyi Jaken viereen. Jake silitti Maijan märkiä nahkahousuja pillun päältä Katin työskennellessä miehensä kalun kimpussa. Hetkellisesti Kati nauti pillussaan olevasta kalusta niin paljon, ettei imemisestä tullut mitään. Maija huomasi tämän ja nousi jatkamaan Katin aloittamaa työtä. Vuoron perään molemmat naiset imivät Jaken kullia minun naidessa Katia takaapäin. Pian kati nousi ylös ja istuutui Jaken syliin upottaen miehensä kullin sisäänsä. Huomasin, että Jakella alkaa laukeamisen hetki lähentyä. Katin noustessa ylös, peruutti Merja mustan nahkaisen peppunsa kanssa luokseni. Nainen avasi myös housujen napit ja vetoketjun työntäen märkiä nahkahousujaan kohti polvia. Kati ratsasti rytmikkäästi Jaken kullin päällä ja suuteli Maijaa. Minä työnnyin Merjan sisään. Merja nautti tilanteesta ja hieman punaa poskillaan kysyi, saisiko Jakea lainaksi hetken kuluttua. Samassa Kati nousi Jaken päältä ohjaten Merjaa toisen kullin luo. Merja alkoi pian imeä Jakea ja minä nain nyt vuorostani Merjan kiimaista pehmeää pillua. Jakella alkoi olla vaikeaa pidätellä ja hän pian laukesikin Merjan suuhun. Jaken lauetessa Merja nousi polvilleen ylös konttausasennosta. Nain Merjaa pystyasennossa vielä vähän aikaa. Pian Merja pyysi Maijaa siirtymään "pukille". Maija tuli samaan asentoon, josta Merja lähti ja aloin hiljalleen naida Maijaa. Merja ja Kati menivät molemmat Jaken kullin kimppuun suudellen ja hyväillen sitä. Nain Maijaa kiihtyvällä tahdilla märkien nahkavaatteiden natistessa. Olin jo melkein valmis Laukeamaan Maijan sisään, kun huomasin että Jake alkoi jälleen olla uudelleen vireessä. Pysähdyin hetkeksi, ollen kuitenkin koko ajan Maijan sisällä, ja ohjasin Maijan imemään Jakea. Nyt oli siis Maijan vuoro saada kahta eri nahkamiestä yhtäaikaa. Naimme hetken ja tilanteen kiihottavuuden vuoksi en enää pystynyt pidättelemään, vaan laukesin Maijan sisään. Päivän tapahtumien jälkeen olin totaalisesti poikki. Maija nousi ylös seisomaan ja asettui Jaken syliin istumaan ohjaten miehen kullin pilluunsa. Merja kaatoi Jaken selälleen ja Kati alkoi suudella miestään Maijan rytmikkäästi naiden tätä. Hetken kuluttua Jake laukesi täydellä paineella Maijan sisään. Minä, Maija, Jake ja Kati makasimme raukeina lattialla osittain ilmapatjan päällä. Kivaa, totesi Merja istuen polviensa päällä lattialla.

  Hetken tauon jälkeen nousimme kaikki viisi seisomaan ja sovimme tauosta. Merja kuitenkin halusi vielä Katin kanssa kylvettää Jaken nahkavaatteissaan ja kolmikko jäikin alakertaan touhuamaan minun ja Maijan suunnistaessa kohti yläkertaan kuivien vaatteiden vaihtoon.

  Noin tunnin päästä olimme kaikki syömässä keittiössä. Oli taas ilta ja sovimme tapaavamme uudelleen kesällä nahkaisissa merkeissä. Syönnin päätteeksi Merja, Kati ja Jake lähtivät kotiinsa…

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.