Palaa kohteeseen Novelleja

Märkää nahkaa, jatkoa II

Foorumit Fetissi / Kinky – kuvia- videoita ja novelleja Novelleja Märkää nahkaa, jatkoa II

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 551 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi WetLeather avatar WetLeather 4 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #219892
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  Hetken makoiltuamme ammeessa, nousi Merja istumaan ammeen pohjalle ja otti vaalean toppatakkinsa pois päältään. Käsineet ja muut nahat hän piti edelleen yllään ja laskeutui viereeni ammeeseen. Merjan ruskea nahkainen takki istui hyvin naisen päällä ja käsineet olivat kuin tilatut muuhun kokonaisuuteen verrattuna. Merjalla oli vakoinen naisellinen kauluspaita takin alla. Hän oli suoraan sanottuna hyvin seksikkään virkanaisen näköinen. Nousin seisomaan ammeen pohjalle ja otin päällimmäisen nahkakerroksen pois päältäni. Jäljelle jäi vain hyvin istuva nahkapuku. Otin ammeen tulpan pois ja annoin nahkavaatteidemme värjäämän veden valua hiljalleen pois. Kun amme oli lähes tyhjä, valutin hieman lämmintä puhdasta vettä tilalle. Hetken toisiamme hyväiltyämme ehdotin Merjalle ammeesta nousua. Hän kuitenkin halusi vielä hetken pulikoida ammeessa ja suostuin mielelläni seuraan. Nousin kuitenkin pian ylös ja Merja jäi ammeen pohjalle lämpimään veteen makailemaan.

  Istuin ammeen vierelle tuolille ja jäin katselemaan ihanaa märkää nahkanaista. Merja oli lähes kokonaan veden alla vaatteineen. Ainoastaan nahkahousujen polvet näkyivät ja takin yläosaa hieman. Lisäksi toinen nahkainen käsi puoliksi. Huomasin, kuinka nainen nautti kylpemisestä. Hän hieroi toisella kädellään veden alla nahkahousujensa etumusta. Kasvoillaan hänellä oli tyytyväinen ilme. Kysyin voisinko hakea hänen laukkunsa valmiiksi kuivien päälle laittamista ajatellen ja hän vastasi myöntävästi. Menin toiseen huoneeseen noutamaan laukkua ja takaisin tullessani huomasin kuinka Merja oli taas täydessä vauhdissa. Nainen hieroi kylpiessään housujensa etumusta voimakkaasti ja huokaili syvään. Annoin hänen jatkaa kaikessa rauhassa itsetyydytystään ja seurasin vieressä tuolilla istuen. Yhtäkkiä nainen tarttui minua kädestä, selkä kaartui hieman ja hän käänsi päätään taakse voimakkaan huudahduksen saattelemana. Merja sai räjähtävän orgasmin.

  Silitin naista hiuksista ja kysyin oliko edellinen tuntunut hyvältä. Hän nyökkäsi ja sanoi nahkaisen miesseuransa kiihottaneen niin paljon, ettei ollut voinut vastustaa kiusausta hieroa itseään. Juttelimme hetken ja ihailimme toistemme nahkaisia märkiä vaatteita. Merja nousi seisomaan ammeen pohjalla. Nainen horjahti hieman ja nostin hänet syliini ja samalla ammeesta pois. Vesi valui lattialle Merjan märistä nahkavaatteista. Istuin nainen sylissäni tuolille ja aloin suudella häntä. Suurempien vesien valuttua Merja ehdotti voisiko hän vielä ennen vaatteiden vaihtoa pissata nahkahousuihinsa. Nyökkäsin ja hymyilin hänelle ja samassa alkoikin lämmin neste valua hänen nahkahousujensa läpi syliini. Samassa huomasin elonmerkkejä kullissani, mutta päätin säästää itseäni Merjalle vielä loppuillaksi. Hetken istuttuamme nostin Merjan ylös seisomaan ja annoin hänelle suihkun nahkahousujen huuhtelemista varten ja aloin itse riisua vaatteitani telineeseen kuivimaan.

  Sain riisuttua ja sanoin Merjalle meneväni ylös hakemaan juotavaa ja laittavani jotain syötävää iltaa ajatellen. Annoin naiselle suuren pyyhkeen, jolla hän voisi kuivata itseään ja samalla otin pyyhkeen myös itselleni. Nappasin vaatehuoneesta mukaani mustat nahkahousut, sukat ja mustan tiukan t-paidan. Päätin, että nyt en laittaisi lainkaan alushousuja nahkahousujen alle.

  Ylhäältä takaisin alakertaan tullessani huomasin, että Merja oli laittanut vaatteemme naisellisen siististi kuivumaan ja oli pukeutunut kuiviin nahkoihin. Ojensin hänelle tullessani lasillisen punkkua ja join hieman itsekkin.

  Näky oli hyvin seksikäs. Olen aina pitänyt toppavaatteiden ja nahan yhdistelmästä, etenkin jos housut ja käsineet ovat nahkaa. Toisaalta joskus mielelläni itsekkin pidän nahkojen kanssa villasormikkaita. Katsellessani Mejaa olin hyvin ihastunut. Nainen oli pukeutunut mustiin matalavyötäröisiin lammasnappafarkkuihin ja kireään nahkaiseen mustaan takkiin. Takki myötäili vyötäröä hyvin, Merjan hieman pyöreätä peppua ja siinä oli kireät tyköistuvat hihat. Takki oli myös ihanan pehmeätä kiiltävää lammasnappaa. Käsissään hänellä oli lyhytvartiset mustata extrakireät nahkahansikkaat. Kauempaa katsottuna olisi voinut kuvitella, että hänellä oli jonkun näköinen kissa-asu päällään. Kokonaisuuden kruunasi housujen leveä vyö ja mustat pohkeen pituiset naiselliset saappaat, joiden varret olivat nahkahousujen kireyteen nähden hieman löysät. Takissa oli kauluksen ylös asti ylettyvä vetoketju ja se peitti Merjan kaulan osittaisesti.

  Lyhyiden nahkasormikkaiden varret tulivat hieman takin hihan suun päälle, mutta sopivat erittäin kivasti asukokonaisuuteen. No?, Merja kysyi tyttömäisesti ja sanoin hänen olevan täydellinen, minun mieleeni oleva nahkanainen. Merja ehdotti ulos tupakalle menoa ja vastasin hänelle myöntävästi. Lähtiessämme hän otti vielä laukustaan valkoisen lyhyen toppaliivin ja valkoiset villalapaset. Yläkerrassa Merja puki liivin päälleen ja sulki vetoketjun. Laitoin itse prätkärotsin ylleni ja bootsit jalkaani. Toppaliivi sopi kieltämättä todella hyvin nahkaisten vaatteiden kanssa ja se myötäili Merjaa juuri oikeista kohdista. Liivi korosti kivasti mustaa kiiltävää nahkapeppua. Lapasista en yleensä piittaa, koska olen enemmänkin sormikasfriikki, mutta nämä olivat erilaiset. Lapasissa oli ns. kynsikkäät ja lapasten käsiosa oli tarrakiinnityksellä kämmenselässä. Merja puki lapaset käteensä nahkasormikkaidensa päälle ja menimme ulos.

  Otin Merjaa kädestä kiinni ja katselin hänen asuaan. Nahkakäsineiden sormet näkyivät kivasti villaisista ohuista kynsikkäistä. Laitoin itse myös pakkasen takia mustat villasormikkaat käteeni. Tarjosin Merjalle savukkeen ja otin itsekkin. Merja tarjosi tulta ja poltimme tupakat. Juttelimme hetken aikaa ulkona. Huomasin, että Merjan kosteat punaiset hiukset olivat jo hieman kopertuneet pakkasilmassa ja ehdotin sisälle menoa. Merja nyökkäsi ja avasin hänelle oven. Menimme sisään ja suunnistimme olohuoneeseen. Merja pyysi minua istumaan viereensä sohvalle. Hän ei riisunut yhtään vaatettaan ulkonakäynnin jälkeen ja sanoikin haluavansa pitää asunsa päällään. Olin ulkona kertonut hänelle pitäväni erityisesti asuvalinnasta ja mieltymyksistäni. Hän sanoi haluavansa vielä miestä tänä iltana ja pitävänsä myös itse asustaan. Mielenkiintoni ylläpitämiseksi hän sanoi laittaneensa mustaa nahkaa päälleen. Kerroin hänelle, ettei hänen tarvinnut välttämättä vuokseni pukeutua erityisesti, oli vain kiva sattuma että molemmat satuimme pitämään em. vaatevalinnoista.

  Merja naurahti tyytyväisenä ja sanoi pitävänsä myös erityisesti seurastani ja asustani. Hän sanoi myös huomanneensa, etten ollut ottanut lainkaan alushousuja mukaani mennessäni yläkertaan, joten ei myös hänkään ollut laittanut pikkuhousuja. Merjan hiukset olivat sulaneet sisällä ollessamme, mutta ne olivat edelleen hieman kosteat. Nainen oli kuin hän olisi ollut kevyessä vesisateessa ulkona ja se näytti kiihottavalta muuhun asuun nähden. Sohvalla istuessani huomasi Merja kuinka kullini oli alkanut pikku hiljaa heräilemään ja pullottamaan nahkahousuissani. Housuni olivat mustaa pehmeää ohutta nahkaa ja istuivat hyvin jalkaani. Pienikin erektio näkyi välittömästi ja kulli eottui hyvin reittäni vasten. Merja tuli aivan viereeni, katseli minua silmiin vihertävillä silmillään ja koski nahkaisilla sormillaan housujeni etumukseen. Aloin suudella häntä hellästi. Hän kysyi antaisiko lapastensa olla kädessään ja vastasin myöntävästi.

  Merjan nahkahousuissa oli ikään kuin piilossa haarojen välissä musta vetoketju. En ollut huomannut sitä ja kuin yllätyksenä hän nousi istumaan syliini. Hän avasi housujeni vetoketjun ja kaivoi vaivalloisesti lähes täydessä juhlakunnossa olevan kaluni esiin ja alkoi runkata ihanilla käsillään sitä. Tällä kertaa, vaikka tilanne oli todella kiihottava ja minulla seisoi todella hyvin, ei tarvinnut pidätellä juuri lainkaan ja pelätä liian nopeaa laukeamista. Hyvin seksipitoinen ilta oli tuonut "kestävyyttä" ja nautin tilanteesta täysin. Merjan käsi liikkui edestakaisin kullini varressa. Tyttö aukaisi nahkahousujensa vetoketjun valmiiksi ja sanoi pillun olevan todella kiihottunut tilanteesta. Merja nousi seisomaan jalat jalkojeni ulkopuolella ja asetti pillunsa kullini yläpuolelle odottamaan. Kuin hetkessä huomasin naisen laskeutuvan alas, kullini hiljalleen työntyen hänen märkään kireään pilluunsa. Näytti ja tuntui todella kiihottavalta, kun kullini upposi varovasti Merjan nahan verhoamaan haaroväliin. Nainen aloitti rytmikkään, mutta varovaisen nainnin. Nahkaiset vaatteemme narisivat rakastellessamme ja huoneen täytti kiihkeä tunnelma.

  Käänsin hetken kuluttua Merjan kyljelleen viereeni kasvotusten minuun nähden ja asetuin itse hänen viereensä. Nainen puristi jalkojaa hieman yhteen ja sain vaivalloisesti työnneltyä kulliani hänen nahkahousujensa haaroihin. Merjan pillu tuntui todella hyvältä ja hän voihki tyytyväisenä saadessaan kulliani. En pitänyt mitään kiirettä naimisen suhteen, vaan jatkoin rauhallisesti eteenpäin. Hetken naituamme käänsin tytön selälleen sohvalle, asetuin hänen päälleen ja käännyin myös itse selälleni Merjaa vastapäätä. Kullini nai naista ja pidin käsilläni kiinni hänen ihanista nahkaisista pohkeistaan. Kulli upposi Merjaan hänen tahdittamanaan ja nainen voihki voimakkaasti. Ensimmäinen raju orgasmi valtasi hänet, hän työnsi kaksi nahkaista sormeaan suuhunsa ja alkoi imeä hansikkaitaan. hetken kuluttua hän sai toisen, pienemmän orgasmin ja sen päätyttyä nousi jälleen päälleni istumaan. Nainen lisäsi vauhtia ja rytmikäs nainti sai aikaan minulle jo hieman vaikeuksia pidätellä itseäni.

  Merja työnsi nahkaiset sormensa, joita hän oli hetki sitten itse imenyt, suuhuni ja ratsasti tyytyväisen näköisenä kullini ympärillä. Nainen nautti täysin siemauksin nahkaan pukeutuneesta mies-seurastaan. Lopulta en voinut enää pidätellä. Merja huomasi tilanteen, puristi pilluaan kulliani vasten ja laukesimme yhtä aikaa toisiamme vasten lyyhistyen. Halasin Merjaa sylissäni ja suutelin häntä hellästi kaulalle ja huulille. Sanoin olevani onnellinen tavatessani hänet. Merja nousi päältäni ja tuli viereeni pillu spermaa valuen kyljelleen makoilemaan. Lepäsimme hetken toistemme sylissä. Merja riisui toppaliivinsä ja otti kynsikkäänsä pois, jättäen nahkakäsineet vielä käteensä. Hän nousi ylös ja sanoi menevänsä keittiöön. Nahkaiset vaatteet narisivat ihanasti hänen kävellessään. Kuulin hänen menevän alakertaan. Pian hän palasi ylös ja sanoi pesseensä itsensä, alhaalta. "Olet ihana mies": hän sanoi ja lupasi hoitaa mielellään iltapalan laiton ennen nukkumaan menoa. Kiitin häntä, mutta menin myös itse keittiöön. Taputin Merjaa keittiössä hellästi mustalle nahkaiselle pepulle ja suutelin häntä niskaan. Merja pyysi minua istumaan pöydän ääreen ja katselemaan, vain katselemaan toimiaan. Vielä jotain tänään, hän sanoi. Ainakin uniseuraa, ihana nahkamies !!….

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.