Palaa kohteeseen Novelleja

Märkää nahkaa IIX

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 794 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #219986
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  ..Maijan istuuduttua syliini silitin häntä hellästi rinnoista. Nahkaiset housumme narisivat kivasti ja takkatuli lämmitti mukavasti. Siirsin käteni Maijan nahkaisten housujen etumukselle ja aloin hieroa naistani pillun kohdalta. Tunsin, kuinka kostunut pillu liukui pehmeästi nahkahousuja vasten. Nainen alkoi huokailla tyytyväisenä. Hetken jatkettuani voihkinta oli jo kovaäänistä ja Maija laukesi huudon saattelemana. Orgasmin vallatessa naiseni lirahti hänellä samalla housuihin. Tunsin nihkeyttä nahkahousujen haarovälissä ja Maija nojautui rentoutuneena syliini. Makailimme hetken aikaa takkatulen loimutessa takan edessä. Molemmilla oli housuissa hieman kosteaa ja sovimme että päästämme vielä illan kuluessa hieman lisää yhdessä nahkaisiin housuihimme lirahduksia. Sperma housujeni sisällä oli tullut hieman myös läpi etumuksesta ja ruskeissa nahkahousuissani näkyi tumma läikkä.

  Maija puki päälleen nahkaisen lyhyen mustan takkinsa ja asetteli huolellisesti nahkahansikkaidensa varret takin hihojen sisään. Tyttö oli nahkaisessa asussaan kiihottavan näköinen. Nousin myös ylös ja halasin Maijaa. Otin Naulakosta nahkaisen tummanruskean prätkätakkini ja puin sen päälleni. Istuuduimme sohvalle. Maija asettui viereeni ja alkoi kaivaa puolijäykkää kulliani housuistani. Minulla alkoi olla hieman hätä ja kerroin asiasta Maijalle. Tyttö innostui ja otti nahkaisella kädellään kullini päästä kiinni sulkien sen kätensä sisään. Maija pyysi minua laskemaan pissat käsineilleen. Homma ei ollut helppo, mutta hetken pinnistettyäni alkoi naiseni nahkaisten sormikkaiden välistä tulvia märkää. Kostea valoi hansikkaiden välistä suoraan nahkahousujeni sepaluksesta sisään kastellen nahkahousuni. Maija hieroi kädellään pyörivin liikkein kullini päätä. Kostean aiheuttama tumma levisi housujeni etumuksessa. Maijan käsineet olivat aivan märät laskiessani viimeisiä pisaroita kullistani. Kulli alkoi jäykistyä ja Maija huomasi sen. Hän ojentui suutelemaan kullia ja samassa olin täydessä juhlakunnossa. Tyttö otti kullini huuliensa väliin ja työsi jäykistyneen kaluni suuhunsa. Hellästi imien hän aloitti rytmikkään suuseksin. Maijan imiessä kulliani työnsin käteni hänen nahkaisen peppunsa alle. Naisen nahkahousut tuntuivat todella kireältä ja ne natisivat nahkakäsineitäni vasten. Hetken kuluttua Maija pysähtyi ja alkoi kielellään leikkiä kullillani. Samalla huomasin, kuinka hän pinnisti pissaa nahkaisiin housuihinsa. Pian märkää alkoi suihkuten tulla housujen sisään. Käteni Maijan nahkapepun ja sohvan välissä tuntui lämpimältä ja kostealta. Maija päästi märkää nahkahousuihinsa pitkään ja tuntui, että tyttö suorastaan tulvii housuissaan. Kireään nahkapeppuun ilmestyi pisaroita ulkopuolelle ja sohvan pinta tuntui nihkeältä. Maija imi kulliani jälleen ja katsellessani naistani, en voinut pidätellä enempää ja pian uusi lasti spermaa lähti liikkeelle. Maija imi suuhunsa kaiken kullini päästä. Istuimme hetken märissä nahkahousuissamme sohvalla. Maija oli kainalossani ja silitteli hellästi nahkaisella kädellään kulliani.

  Hetken kuluttua päätimme lähteä peseytymään. Maija puki kuitenkin viileän ilman vuoksi hieman lisää vaatteita päälleen. Nahkaisen asunsa päälle hän laittoi vielä puolipitkän nahkaisen mustan talvitakkinsa ja otti hyllyltä valkoiset villasormikkaansa, valkoisen kaulahuivinsa ja laittoi villakankaisen valkoisen pannan päähänsä. Minä vaihdoin myös takkia. Otin vaatekaapista ruskean karvavuorisen nahkaisen lentäjäntakin. Menimme ulos. Maija meni edelläni polulla saunalle. Katselin naiseni tyttömäistä kävelyä nahkaisessa olemuksessaan. Sauna oli lämmin ja menimme sisään rakennukseen. Sisällä Maija kokeili käsineet kädessään löylyveden lämpötilaa. Nostaessaan kättään ämpäristä, valui vesi kivasti nahkatakin hihasta ja Maijan villaisista sormikkaista. Pian naiseni kastoi myös toisen hansikoidun kätensä ämpäriin ja leikitteli käsineillään vedessä. Istuimme lyhyen aikaa lämpimässä saunassa ja suuntasimme pian rantaan. Vesi oli vielä kylmää, mutta emme antaneet asian häiritä. Kävelimme Maijan kanssa rannasta eteenpäin ja pian olimme nahkavaatteissamme vyötäröä myöden vedessä. Vesi oli todella viileätä ja kastauduimme nopeasti kokonaan veteen. Maija oli nahkavaatteissaan vedessä niin, että vain pää oli pinnalla. Hän lähti uimaan matalassa vedessä kohti rantaa. Tein samoin. Oli todella kiihoittavaa katsella naista nahkaisessa uimapuvussaan. Rannassa hän otti nahkakäsineidensä päältä villasormikkaansa pois ja tarttui minua kädestä. Lähdimme kohti lämmintä saunaa ja päästyämme terassille istuuduimme hetkeksi polttamaan tupakat. Olo ei tuntunut paksuissa, vaikkakin märissä, nahkavaatteissa lainkaan kylmältä. Maija hieroi nahkaisilla käsillään nahkahousujensa reisiä ja sanoi olevan seuraavaksi valmis saunomaan. Menimme sisään löylyhuoneeseen ja pian olikin jo lämmin. Saunassa on iso saavi, johon tehdään lämmintä pesuvettä peseytymistä varten. Maija teki lämpimän veden valmiiksi. Saatuaan homman valmiiksi hän otti ämpärillisen vettä saavista ja alkoi levittää pesuainetta nahkakäsineet kädessään nahkahousujensa etumukseen. Tyttö halusi pestä "pissahousunsa" ja seurasin mielenkiinnolla toimitusta. Pian hän levitti vaahtoavaa pesuainetta myös takilleen ja pyysi saatuaan homman valmiiksi apuani. Kaadoin kauhalla vähän kerrallaan vettä nahkaisen vaahdotetun naiseni päälle. Kaataessani Maijan hiuksiin vettä, hieroi hän pesuainetta pois nahkaisesta takistaan. Istuin saunan penkille Maijan viereen, otin kauhallisen vettä ja aloin pestä tyttöä nahkaisista sääristä. Nahkahousut tuntuivat ihanan pehmeiltä, märiltä ja ne kiiltelivät valossa kivasti. Pian olinkin itse pesuvuorossa……

  #219987
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  Ensimmäiset "Märkää nahkaa" -tarinat 1-10 löytyvät herkku.net -sivulta.

  #219993
   avatar
  Nimetön

  Näihinkin jatkoa………kiitos etukäteen

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.