Palaa kohteeseen Novelleja

Märkää nahkaa

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 1,471 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #218113
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  Heräsin yhtenä syksyisenä viikonloppuaamuna reippaan ravintolaillan jälkeen kotoa krapulassa. Olin löytänyt edellisenä viikonloppuna seuraa ja olimme tavanneet ko. naisen kanssa uudelleen ja hän oli luonani yötä. Tytön nimi oli Maija ja hän oli n. kaksvitonen nätti blondi. Aamulla makailin sängyssä potien pahaa oloa ja kuulin kuinka Maija touhusi koirani kanssa olohuoneessa. Hetken kuluttua makuuhuoneen ovi aukesi ja Maija tuli viereeni seisomaan. Näky oli upea. Hänellä oli tiukat mustat trumpettimalliset nahkahousut jalassaan ja yllään olkaimeton musta stretch-toppi. Maija sanoi lähtevänsä koiraa ulkoiluttamaan ja patisti minua viinanhajuineni menemään kylpyyn. Nousin ylös sängystä antamaan Maijalle avainta ja samalla odottamaan eteiseen hänen lenkille lähtöään. Maija puki päälleen mustan kiiltävän untuvatakkinsa ja mustat naiselliset nahkahansikkaansa, kysyen samalla oliko ulkoiluasu mielestäni ok. Nainenhan oli suorastaan herkullisen näköinen ja vastasin myöntävästi hänen kysymykseensä.

  Seisoin eteisessä hölmistyneen näköisenä bokserit jalassa ja pyyhe olkapäällä. Maijan olemus oli herättänyt minut "henkiin" ja puoliveltto kulli jatkoi kovettumistaan tytön peilatessa nahkapeppuaan peilin edessä. Maija huomasi reaktioni ja silitti hellästi kulliani nahkaisella kädellään. Seurauksena oli täysi erektio. Tyttö runkkasi minua hetken aikaa ja polvistui eteeni antamaan märän suukon kullilleni. Olin kuin taivaassa. Maija lipoi kielellään pari kertaa kovaa kulliani ja nousi sitten ylös luvaten vielä palaavansa asiaan ulkoilun jälkeen. Ovi pamahti kiinni ja olin yksin kotona ihanaa naista odottelemassa. Laskin lämpimän veden suihkun jälkeen ammeeseen ja asetuin mukavasti puoliksi makaavaan asentoon ammeen pohjalle.

  Kului tovi ja kuulin kun ovi aukesi ja kolahti kiinni. Eteisestä kuului hento naisääni, joka pyysi minua eteiseen. En suostunut, vaan pyysin Maijaa tulemaan kylpyhuoneeseen. Ovi aukesi ja edessäni seisoi upea nahkahousuihin, untuvatakkiin ja käsineisiin pukeutunut nainen. Tyttö oli ovesta sisään astuessaan hieman vaisu ja hänen poskensa punottivat oudosti. Kysyin mikä häntä vaivasi, mutta hän tuli vain entistä punaisemmaksi kasvoiltaan. Kysyin uudelleen, että oliko kaikki ok. Hetken hiljaisuuden jälkeen Maija kertoi pelästyneensä tosissaan naapurin rouvaa ja hänen isoa koiraansa, jotka olivat myös aamulenkillä. Toinen koirapari oli tullut talon kulman takaa niin huomaamatta, että Maija oli pelästynyt ja hänellä oli lirahtanut pissat nahkahousuihin. Maija oli edelleen täysissä pukimissa ja istui kehotuksestani ammeen reunalle. Lohdutin tyttöä kertomalla ettei ko. vahinko haitannut mitään ja itse asiassa pelästymistä lukuun ottamatta tapaus tuntui aikas seksikkäältä.

  Maija katsoi minua hyvin naisellisen näköisesti ja kysyi, että olinko minä koskaan aikuisena lirauttanut housuihini. Vastasin kielteisesti, mutta sanoin että olisi kiva joskus kokeilla. Tyttö alkoi innostua ja pyysi minut ylös ammeesta ja tulemaan vaatekaapillani käymään. Osasin vain kuvitella mitä oli tulossa. Maija halusi, että pukeudun hänen toiveidensa mukaisesti. Hän kaivoi kaapista vanhat, mutta ihan hyväkuntoiset nahkahousuni ja pyysi pukemaan ne päälle. Seuraavaksi piti pukea musta kireä t-paita, sukat ja biker-bootsit. Jatkoimme eteisen naulakolle, josta hän ojensi minulle oman mustan untuvatakkini ja käsineet. Minulla ei juuri sillä hetkellä sattunut olemaan muita hanskoja, kuin thinsulate-villasormikkaat ja ne kuulemma kelpasivat hyvin. Maija ei ollut koko aikana riisunut yhtään vaatteitaan, nahkakäsineitäänkään. Tyttö katseli minua viekkaasti ja totesi miehen olevan juuri hänen makuunsa. Menimme makuuhuoneeseen ja Maija kaivoi kaapistani huomaamansa kumilakanan, levitti sen sängylle ja asetuimme sängylle makaamaan. Maija kysyi minulta olinko kiihottunut hänen "nihkeistä" nahkahousuistaan. Vastasin myöntävästi johon hän jatkoi kysymällä haluaisinko että hän lirauttaisi lisää. Vastasin myöntävästi.

  Maija avasi ensin nahkahousuni vetoketjun ja sujautti nahkaisen kätensä housujen sisään. Hän sanoi toivovansa myös minun lirauttavan nahkoihini. Suostuin toistamiseen Maijan pyyntöön ja eipä aikaakaan kun kuulin tytön jo laskevan nahkaiset ihanat housunsa paineella märäksi. Hänellä oli ilmeisesti kova hätä, koska pissaa tuli reilusti. Nahkahousujen saumat alkoivat tihkua lämmintä nestettä ja hieroin tyttöä pillun kohdalta. Lirinä aiheutti minussa kiihottumista. Ajattelin kuitenkin stondiksesta huolimatta yrittää omien nahkahousujeni vihkimistä, niin kuin Maijakin. Hetken kuluttua pissa alkoi tulla ja housujeni sisällä oleva naiseni nahkahansikas alkoi kastua. Maija pyysi minua rentoutumaan ja laskemaan kunnolla nahkahousuni sisään. Tein työtä käskettyä ja hetken päästä olimme molemmat sängyllä makailemassa toistemme sylissä lätäkössä nahkahousut ihanasti kosteana.

  Tovin toisiamme hyväiltyämme sanoi Maija haluavansa siistiytymään. Hän nousi ylös sängystä ja näin kuinka tytön nahkahousujen lahkeista lirahti vielä hiukan pissaa lattialle. Maija otti kädestäni kiinni ja talutti minut ammeen luo. Kylpyhuoneessa hän kysyi voiko jäädä vielä pariksi yöksi luokseni ja vastasin ehdottoman kyllä. Samassa Maija istui täysissä vaatteissaan kylpyammeeseen, kylpyveteeni ja sukelsi päänsä veden alle. Näky oli kiihottava. Märissä nahkoissa luonani on kylpemässä nuori nainen. Asetuin ammeen reunalle ja lopuksi ammeeseen Maijan kanssa. Olimme nyt molemmat ammeessa, vedessä nahkahousut jalassa, kiiltävät toppikset päällä ja käsineet kädessä. Tunne oli mahtava.

  Maija nousi seisomaan ammeessa avasi nahkahousujen niittivyön ja laski housunsa niin, että peppu tuli näkyviin ja istui syliini. Avasin omien nahkahousujeni vetoketjun ja esiin ponnahti täydessä jäykkyydessään oleva kulli. Maija hieroi kiihkeästi kulliani ja lopulta istui sen päälle. Naimme pitkään ja nautimme toisistamme, sekä veden loiskeesta. Lopulta rakastelumme jälkeen nousimme ylös vedestä, riisuuduimme ja laitoimme vaatteemme kuivamaan. Maijalla oli joitakin vaatteita mukanaan kun hän tuli luokseni ja kuivattelun jälkeen hän pukeutui. Tyttö kaivoi repustaan keinonahkahousut ja kireän pinkin t-paidan ja pukeutui niihin. Minä pukeuduin arkisesti. Illalla katsellessamme televisiota sylikkäin sohvalla kullini kiihottui Maijan tiukasta nahkapepusta ja pyysin tytöltä revanssia… Hän otti minua heti kiinni kädestä ja matka jatkui kohti makuuhuonetta. Huomasin naiseni nahkahousujen haaroissa jälleen jotain "elämää"……

  Teimme homman uudelleen ja vielä uudelleen tuona ihanana viikonloppuna.

  Nykyään tapailemme vakituisesti ja ajelemme paljon nahkavaatteet päällä moottoripyörälläni. Tarinat jatkuu kosteana……

  Kirjoittaja:WL

  Lisää tarinaa: http://www.herkku.net

  #218115
   avatar
  Nimetön

  Hieno tarina! Harmi vaan etten saanut kliimaksia vaan naureskelin tasaiseen tahtiin. Ei haittaa lainkaan 🙂 hyvä oli

  #218119
  WetLeather avatar
  WetLeather
  Osallistuja

  Jep jep…

  #218431
   avatar
  Nimetön

  Uusia tarinoita sais tulla, kiitos etukäteen.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.