Mallihaku BDSM lyhytelokuvaan

Merkitty: , ,

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #341762
  Shinyboy avatarShinyboy
  Avainmestari

  “Monet (työnimi) on BDSM-lyhytelokuva. Elokuvan tarkoitus on näyttää harrastuksen kuuluvan kaikille – sukupuoleen, seksuaaliseen suuntaukseen, kokoon, ihonväriin tai yleisemmin ulkomuotoon katsomatta. Monet’lla halutaan välittää sitä kehopositiivisuutta ja hyvinvointia, mitä BDSM-yhteisöön kuuluvat toisilleen antavat. Elokuvalla halutaan ikuistaa monimuotoisuutta juhliva ja rakastava katse, joka kohtaa yhteisöön tulijan. Monet tuo esiin myös harrastuksen pehmeän ja välittävän puolen – kyse on paitsi kovasta sessioinnista, myös välittämisestä, huolenpidosta ja hellästä syliin ottamisesta.”

  Mallihaku elokuvaan!

  Etsimme kuvattavia BDSM-lyhytelokuvaan. Elokuvan tarkoitus on näyttää harrastuksen kuuluvan kaikenlaisille ihmisille – sukupuoleen, seksuaaliseen suuntaukseen, kokoon, ihonväriin tai yleisemmin ulkomuotoon katsomatta. Elokuvalla halutaan välittää sitä kehopositiivisuutta ja hyvinvointia, mitä BDSM-yhteisöön kuuluvat toisilleen antavat. Monet tuo esiin myös harrastuksen pehmeän ja välittävän puolen – kyse on paitsi kovasta sessioinnista, myös välittämisestä, huolenpidosta ja hellästä syliin ottamisesta.

  Haemme kuvauksiin noin pariakymmentä mahdollisimman monimuotoista mallia. Toivomme kuvauksiin osallistuvien edustavan mahdollisimman laajalti kaikkia sukupuolia, seksuaalisia suuntautumisia, ihonvärejä, kokoja, ikiä, erilaisia ulkomuotoja – myös ei-perinteisen hyvännäköisiä. Haemme pareja tai ryhmiä, jotka yleisiäovat ennenkin sessioineet yhdessä, jotta kuvauksissa välittyy heidän sisäinen luottamuksensa. Voit kuitenkin ilmoittautua mukaan myös yksin. Kehollinen vamma tai aistien erilaisuus ei myöskään ole este, vaan osa monimuotoisuutta, jota haluamme juhlistaa.

  Toivomme mallien voivan esiintyä omilla kasvoillaan. Joissakin tapauksissa alisteisessa asemassa olevat mallit voidaan pitää anonyymeinä mm. hupuilla ja jonkin verran on mahdollista anonymisoida kuvakulmilla, mutta haluamme suurimmalla osalla elokuvan hahmoista olevan kasvot.

  Elokuvan ohjaa Turun taideakatemiasta 2017 valmistunut Fýr Romu, tuottajina toimivat valokuvaaja Tomi Junnila ja teatteriopiskelija Linn Gröndahl. Käsikirjoitus on työryhmän. Elokuvan virallisena tukijana on Turun BDSM-yhdistys ry (”Turun Baletti”).

  Aikataulu
  Valitettavasti malli-ilmoittautumisia ei tullut jatkettuun määräaikaankaan mennessä enempää, joten päätimme siirtää projektia ensi vuoden alkukesään, jolloin saamme lisäaikaa sekä mallien löytämiseen, että kaikkiin muihin järjestelyihin (rahoituksen hankkimiseen, kuvauspaikan löytämiseen, yms).

  Näillä näkymin elokuvaa oltaisiin siis kuvaamassa kesäkuussa 2019. Jatkamme tiedotusta projektin etenemisestä nettisivuilla, ja otamme myös mielellämme vastaan kommentteja ja ideoita!

  Korvaus
  Näyttelijöille korvataan matkakulut, lisäksi kuvauksissa tarjotaan lounas.

  Lisätietoa ja ilmoittautuminen
  Linn (tuottaja): monnicasting ät gmail piste com, 041 796 5847 (klo 14-18)
  Monet – Monimuotoinen BDSM-lyhytelokuva

  Katso myös Usein kysytyt kysymykset: Usein kysytyt kysymykset.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.