↑ Palaa kohteeseen Pvc-asut

Magicfrog asusteista

Info Foorumit Fetissit Pvc-asut Magicfrog asusteista

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 9 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Shinyboy 6 kuukautta sitten.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #212952

  nahkanalle
  Osallistuja (Participant)

  Itse teetin muutama vuosi sitten seximessuilla itselleni nahka catsuitin ja myöhemmin punaiset nahka paidan ja housut joihin olen ollut tyytyäinen , työ oli mielestäni erittäin hyvää niin kuin palvelu mutenkin, kiitos heille.

  #212968

  Nahkafarkkuinen mies
  Osallistuja (Participant)

  "nahkanalle" wrote: Itse teetin muutama vuosi sitten seximessuilla itselleni nahka catsuitin ja myöhemmin punaiset nahka paidan ja housut joihin olen ollut tyytyäinen , työ oli mielestäni erittäin hyvää niin kuin palvelu mutenkin, kiitos heille.

  Jep.
  Samaa mieltä "taikasammakon" palvelusta ja laadukkista tuotteista !!

  #217530

  pvcman87
  Osallistuja (Participant)

  itse tilannut kahdet housut ja todella hienoja ja mukavia päällä!

  #217570

  Kumikarhu
  Osallistuja (Participant)

  Taikasammakko on ihan jees. Monta pvc-asua tilanneena. Omat ideatkin on onnistuneet aikas hyvin, sikäli että mitään vaatturin mittoja ei ole otettu vaan kaikki on tilattu netin kautta…

  #225529

  jatimatic
  Osallistuja (Participant)

  Mulle kävi niin, että tilatut vinyyli-pillifarkut ovatkin enemmän verkkarit. En tiedä mikä mitoituksessa mätti (annoin vain W- ja L-mitat farkuistani), sillä pillit nämä eivät ole. Mutta materiaali on kyllä todella laadukasta. Pitänee tilata seuraavat ihan mittatikulla otettujen mittojen kanssa.

  Päivitys: housut saatiin kuitenkin käyttöön, kun lähetin ne takaisin mallikappaleen kanssa kavennettavaksi. Rahaahan siinä paloi, mutta kyllä tuli päheät.

  #225577

  Nahkafarkkuinen mies
  Osallistuja (Participant)

  Minäpä just laitoin tilauksen sisään : "Straight street" – tekonahkafarkut pillilahkeilla ja omilla mitoillani. Mitat kopsasin loppuunkäytetyistä lempihousuistani.. Takataskut pyysin hieman ylemmäksi ,kuin kuvassa 😉 . Nyt odottelemaan pakettia ja työn tulosta !! :O JÄNNÄÄ ! :thumbup: :clap:

  #225617

  Nahkafarkkuinen mies
  Osallistuja (Participant)

  jesh ! pökät tuli !! Nopeasti. Mielettömän tiukat,mutta mukavat ! Hienoa työtä 🙂

  #225624

  Rookie
  Osallistuja (Participant)

  pistä kuva…itsekkin katsellut niitä

  #225629

  Nahkafarkkuinen mies
  Osallistuja (Participant)

  No, niin -repesivät sitten takasaumasta … Siitä takataskujenpäältä-molemmin puolin .. 🙁 . Pitää laittaa palautetta… Ja laitoin : vastaus tuli nopeasti ja asiallisesti !! Lupasivat auttaa kaikinpuolin :clap: Eli "pulteri putosi hartioiltani " kops. Näin Suomalainen firma toimii :thumbup: Happy man now ! P.s. : vaimokin tilasi heiltä samantyyppiset ! T. "pian tekstiilikaksoset " 😳

  #225663

  Nahkafarkkuinen mies
  Osallistuja (Participant)

  Ja . Niin kävi , että housumme kävivät taikasammakon pajalla. Mielettömän hyvää työtä. Kumpainenkin todella tyytyväisiä housuihimme. Mammanomat -varsinkin : Niiin sexyt ,että huoks ;). Nam.
  Tulikin just myös mieleen ,että miksi tilailla ulkomailta .. Kun kotimaasta saa näin laadukasta tavaraa omilla mitoilla ja homma pelittää kuin se kuuluisa junan vessa !

  #225884

  Muul1
  Osallistuja (Participant)

  Kyllähän se on vaan niin, että jos esim. perus nahkahousut maksaa tuolla 425e, niin on sitten viimeinen paikka mistä minä ainakaan ostan. Olkoonkin sitten laatu vaikka miten hyvää, niin ulkomaan tilaukseksi kyllä menee.

  #226908

  simppa
  Jäsen

  Olen teettänyt kolmet keinonahkahousut Sammakolla, ensimmäiset vähän summassa, toiset mittojen mukaan, hyviä ovat kaikki. Aitonahkaiset pari vuotta sitten teetin NahkaMettisellä Tampereella, otettiin mitat liikkeessä. Priimaa tuli ja hintaa tasan 300 e.

  #265697

  Shinyboy
  Avainmestari (Keymaster)

  Nyt olis Magicfrogilla saatavilla Kiiltävää mustaa pvc housua punaisilla liekeillä. Tästä todella seksikkäät menobyysat ja voit olla varma, että sinut huomataan.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin