Palaa kohteeseen Pvc-asut

Magicfrog asusteista

Foorumit Fetissit Pvc-asut Magicfrog asusteista

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 9 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 11 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #212952
  nahkanalle avatar
  nahkanalle
  Osallistuja

  Itse teetin muutama vuosi sitten seximessuilla itselleni nahka catsuitin ja myöhemmin punaiset nahka paidan ja housut joihin olen ollut tyytyäinen , työ oli mielestäni erittäin hyvää niin kuin palvelu mutenkin, kiitos heille.

  #212968
   avatar
  Nimetön

  "nahkanalle" wrote: Itse teetin muutama vuosi sitten seximessuilla itselleni nahka catsuitin ja myöhemmin punaiset nahka paidan ja housut joihin olen ollut tyytyäinen , työ oli mielestäni erittäin hyvää niin kuin palvelu mutenkin, kiitos heille.

  Jep.
  Samaa mieltä "taikasammakon" palvelusta ja laadukkista tuotteista !!

  #217530
   avatar
  Nimetön

  itse tilannut kahdet housut ja todella hienoja ja mukavia päällä!

  #217570
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Taikasammakko on ihan jees. Monta pvc-asua tilanneena. Omat ideatkin on onnistuneet aikas hyvin, sikäli että mitään vaatturin mittoja ei ole otettu vaan kaikki on tilattu netin kautta…

  #225529
   avatar
  Nimetön

  Mulle kävi niin, että tilatut vinyyli-pillifarkut ovatkin enemmän verkkarit. En tiedä mikä mitoituksessa mätti (annoin vain W- ja L-mitat farkuistani), sillä pillit nämä eivät ole. Mutta materiaali on kyllä todella laadukasta. Pitänee tilata seuraavat ihan mittatikulla otettujen mittojen kanssa.

  Päivitys: housut saatiin kuitenkin käyttöön, kun lähetin ne takaisin mallikappaleen kanssa kavennettavaksi. Rahaahan siinä paloi, mutta kyllä tuli päheät.

  #225577
   avatar
  Nimetön

  Minäpä just laitoin tilauksen sisään : "Straight street" – tekonahkafarkut pillilahkeilla ja omilla mitoillani. Mitat kopsasin loppuunkäytetyistä lempihousuistani.. Takataskut pyysin hieman ylemmäksi ,kuin kuvassa 😉 . Nyt odottelemaan pakettia ja työn tulosta !! :O JÄNNÄÄ ! :thumbup: :clap:

  #225617
   avatar
  Nimetön

  jesh ! pökät tuli !! Nopeasti. Mielettömän tiukat,mutta mukavat ! Hienoa työtä 🙂

  #225624
  Rookie avatar
  Rookie
  Osallistuja

  pistä kuva…itsekkin katsellut niitä

  #225629
   avatar
  Nimetön

  No, niin -repesivät sitten takasaumasta … Siitä takataskujenpäältä-molemmin puolin .. 🙁 . Pitää laittaa palautetta… Ja laitoin : vastaus tuli nopeasti ja asiallisesti !! Lupasivat auttaa kaikinpuolin :clap: Eli "pulteri putosi hartioiltani " kops. Näin Suomalainen firma toimii :thumbup: Happy man now ! P.s. : vaimokin tilasi heiltä samantyyppiset ! T. "pian tekstiilikaksoset " 😳

  #225663
   avatar
  Nimetön

  Ja . Niin kävi , että housumme kävivät taikasammakon pajalla. Mielettömän hyvää työtä. Kumpainenkin todella tyytyväisiä housuihimme. Mammanomat -varsinkin : Niiin sexyt ,että huoks ;). Nam.
  Tulikin just myös mieleen ,että miksi tilailla ulkomailta .. Kun kotimaasta saa näin laadukasta tavaraa omilla mitoilla ja homma pelittää kuin se kuuluisa junan vessa !

  #225884
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Kyllähän se on vaan niin, että jos esim. perus nahkahousut maksaa tuolla 425e, niin on sitten viimeinen paikka mistä minä ainakaan ostan. Olkoonkin sitten laatu vaikka miten hyvää, niin ulkomaan tilaukseksi kyllä menee.

  #226908
   avatar
  Nimetön

  Olen teettänyt kolmet keinonahkahousut Sammakolla, ensimmäiset vähän summassa, toiset mittojen mukaan, hyviä ovat kaikki. Aitonahkaiset pari vuotta sitten teetin NahkaMettisellä Tampereella, otettiin mitat liikkeessä. Priimaa tuli ja hintaa tasan 300 e.

  #265697
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Nyt olis Magicfrogilla saatavilla Kiiltävää mustaa pvc housua punaisilla liekeillä. Tästä todella seksikkäät menobyysat ja voit olla varma, että sinut huomataan.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.