LUSTFASHION

Tämä aihe sisältää 18 vastaukset, 6 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 2 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #263156
   avatar
  Nimetön

  ONKO KENELLÄKÄÄN KOKEMUSTA KO. Verkkokaupasta

  0
  #263167
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  On. Monet ovat kehuneet ja niin minäkin, en tosin anna ihan täyttä kymppiä. Yhteyden pito oli sujuvaa ja muistaakseni toimituskin tuli ihan sovitusti.

  Miinuksena hinta/ laatusuhde. Sain melko kovaa koppura nahkaa olevat housut, kun en osannut asiaa tuoda esille. Hinnat tuolla kuitenkin korkeahkoja, muihin nettikauppoihin verrattuna. Todennäköisesti laadukkaampaa pehmeä nahkaista vaatetta tuolta on myös saatavissa…näin joku muistaakseni täällä kertoi, että oli ollut tyytyväinen myös laatuun.

  0
  #263174
   avatar
  Nimetön

  Itse olen tilannut Lustfashionilta neljät housut ja yhdet chapsit. Kaikki ovat pehmeää, hyvälaatuista nahkaa. Ei ole tarvinnut erikseen pyytää pehmeää laatua.

  0
  #263177
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Itse olen tilannut Lustfashionilta neljät housut ja yhdet chapsit. Kaikki ovat pehmeää, hyvälaatuista nahkaa. Ei ole tarvinnut erikseen pyytää pehmeää laatua.

  Mutta kun mahdollista on saada ”vähemmän hyvää laatua” niin aloittajana kysyisin asiasta, jos on tilaamassa jotain kamppeita tuolta. Voi olla, että esim. kaikkia värejä ei saa niin pehmeä laatuisina.

  Joka tapauksessa tarkat koordinaatit tuonne kannattaa antaa mm. mitat, yksityiskohdat ym. ettei tule turhaa pettymystä.

  0
  #263237
   avatar
  Nimetön

  Kuinka nopeesti tulivat postissa?

  0
  #263238
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Voi pahus, mitähän sanoisin, etten paljon valehtelisi. Tästä on jo niin monta vuotta, kun tuolta ne housut tilasin. Muistelen, että kyllä siinä varmaan meni sellaiset 2-3 viikkoa ainakin. Ei taida olla isommin mitään varastossa tai ainakin nämä minun housut tekivät ihan mitoilla minulle.

  0
  #263249
   avatar
  Nimetön

  Okei! Tilasitko ihan sivuston koolla vai annoitko omat mitat sinne?

  0
  #263250
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Kyllä annoin sinne ainakin vyötärö mitan ja lahkeen pituuden haarasta. Se on aina varmempaa, kuin tilata pelkillä tuumamitoilla. Olen huomannut tässä vuosien varrella, että se kaikkien tuuma ei ole 2,54cm.

  Jos on kropaltaan suht normi mallinen, nuo kaksi mittaa pitäisi riittää. Naiset toki ilmoittavat lantio mitan myös, ehkä reiden ympäryksenkin, jos on pyöreyttä enemmän.

  0
  #263251
   avatar
  Nimetön

  Tänks! Taitaa mennä muutamat housut tilaukseen!

  0
  #263252
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Mukavasti sieltä vastaili joku nais henkilö silloin. Ainahan olisi parempi, jos tuo germaani kieli taittuisi, mutta hyvin onnistui englannillakin.

  Kannattaa ehkä kysyä paketti tarjousta, jos isompaa tilausta olet tekemässä. Ja olet varmaan katsonut muittenkin firmojen tarjonnan? Tuo Lustfashion ei tosiaan ole hinnoiltaan ihan mikään halvin ostos paikka.

  0
  #263254
   avatar
  Nimetön

  Pistä vaikka muiden hyväksi havaittujen firmojen nettiosoitteita.

  0
  #263258
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Ei ole valitettavasti omakohtaisia kokemuksia ulkomaan muista liikkeistä eli en uskalla lähteä mitään suosittelemaan. Täällä foorumilla oli ennen tätä uudistusta koottuna ulko-ja kotimaan nahkavaate liikkeitä, mutta minä en ainakaan enää löydä täältä sellaista osiota.

  Joku muukin voisi ottaa osaa tähän keskusteluun ja kertoa kokemuksiaan ulkomaan shoppailuista!

  0
  #263259
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja
  #263260

  Ei ulkomailta tilaaminen ole sen kummempaa kun kotimaastakaan. Ellei tilaa EU:n ulkopuolelta ja lähetys menee tulliin. Lisäksi jos maksuksi käyttää Paypalia niin pitäisi olla turvallista. Vain kerran on ulkomailta tilatessa ollut pieni ongelma ja sekin ratkesi kun Paypal sivulla teki reklamaation. Sitten palvelu taas pelasi 🙂

  0
  #263264
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Juu Admirer, juuri tuota tarkoitin 🙂 Hyvä, että löytyy vielä.

  En tiedä, kuinka paljon aloittajaa kiinnostaa nämä laatu asiat. Oletin, että ne aina kiinnostaa, kun ei nyt ihan parin kympin tavaroista kuitenkaan ole kysymys. Kukaan ei varmaan halua ostaa mitään kuraa kalliilla? Että voisihan tähän ketjuun pistää kommenttia ulkomaan kauppojen hinta/ laatusuhde jutuista.

  0
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.