↑ Palaa kohteeseen Kuvia

Lukittuna Lateksiin

Tämä aihe sisältää 10 vastaukset, 2,893 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  LtxDevil 2 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #217087

  LtxDevil
  Jäsen

  Nyt on 14 tuntia takana, jäljellä olevia en edes tiedä, kuulemma huomenna selviää. 😉

  #217111

  mav
  Jäsen

  Vau

  #217115

  nahkamikko
  Osallistuja (Participant)

  No kauankos kesti ja miten sujui?

  #217120

  LtxDevil
  Jäsen

  Ekalla kerralla tais olla 24h ja toisella kerralla 37 tuntia. Olihan se ihan uskomatonta, tonne blogiin kirjottelin enempi ja tarkemmin kuvien kera.

  #217432

  latex1
  Osallistuja (Participant)

  Sinulla loistava blogi kyllä 🙂

  #217779

  LtxDevil
  Jäsen

  Taas on uutta tarinaa bloggailtu linjoille.

  #217799

  Shinyboy
  Jäsen

  Kiitoksia päivityksestä 🙂

  #222887

  LtxDevil
  Jäsen

  61 tuntia, siitä 48h huppu päässä ja lukittuna oli viimeisin kokemus. En jaksanut plokia kirjoitella, mutta olihan tuo mainiota ja kamalaa yhtäaikaa. Kamalaakin lähinnä se, ettei ollut mitään tietoa, milloin sais kuoria kumit iholta pois.Vaikka avain olikin saatavilla, rangaistus luvattomasta avaamisesta olisi ollut pahempi, joten päätin olla luovuttamatta. Ja kannattihan se. Kuningatar oli tyytyväinen ja itsekin tunsi ylittäneensä itsensä. Vaikea kuvailla sanoin, mitä siinä tuntee, ja olo vaihtelee jonkin verran kuitenkin. Lähinnä pakollisilla ulkoiluilla mietti, et just nyt ei tarttis naapurien tulla vastaan. Eikä tullu. 🙂 vaikka eipä siinä olis mitään tehtävissä, pelkästään kumia ja muovia päällä, onhan se selvä, että koittas vaan normisti jutella, tuskin kauaa joutus höpötteleen. Nukkuminen onnistuu hyvin, aamuisin lievä hiki, mutta kaikenkaikkiaan mahtava fiilis olla noin kauan täysin pakotettuna kumeihin. Nyt joutuu kyl ihoa hellimään muutaman päivän, ennenkuin käsky käy taas muuttua kumi-ihoiseks.

  #222890

  Murunda
  Osallistuja (Participant)

  Oho, melkoista asuelämää. En tiedä tykkäisinkö itse tollaisesta vaikka sitä monesti ajattelee että saispa asuja pitää pitempään. Yleensä nukkuessa tulee aina riisuttua vaikka olisi vain vähän kumia päässä ja saatikka enemmän. Mutta varmaan huikeeta jos tollaisesta tykkää 😉

  #222892

  MaskMan
  Osallistuja (Participant)

  Minäkin joudun nukkumaan kumeissa silloin tällöin ja hyvin nukuttaa. 😆 Mutta tuollaista aikaa en varmasti pystyisi olemaan kumeissa eli :thumbup:

  #222893

  LtxDevil
  Jäsen

  Enpä uskonut rehellisesti sanoen, että pystyisin tuollaiseen aikaan. Mutta minkäs teet, paree pystyä kun käsky käy. 🙂 Toki harjoittelua on takana, kumia ja muovia päällä pari viikkoa putkeen n.22h vuorokaudessa, pesu ja kuivailu vie sen pari tuntia välissä. Kyllä siihen tottuu, ja tykästyy vielä enemmän. Välillä ei tietenkään jaksais, on väsy ja kylmä ja kuuma, mutta itse koen, että kuningattaren pyyntö pysyä kuteissa koko ajan on voimakkaampi kun omat heilahtelevat halut.

  Treeniä ja halua, siinä eväät. Pitempikin aika olisi varmaan onnistunu, mut iho alkaa oireill a jossain kohtaa. Ja allergiariskiä kumiin en halua, vaikka muovi lähellä sydäntä onkin. 🙂

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin