Lukekaa yksityisviestinne!

Nahkafoorumi.com Foorumit Vapaa keskustelu Lukekaa yksityisviestinne!

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 581 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Muul1 avatar Muul1 4 vuotta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #224993
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  En käsitä, mikä ongelma näissä yksityisviesteissä on? Pari tullut laitettua tämän vuoden puolella ja esim. "Kybor" ei ole käynyt lukemassa vieläkään jo n. 2kk sitten lähetettyä viestiä. Hän kyseli nahkaompelijoita Treelta, näin vaivaa ja lähetin muutamien yhteys tietoja lisättynä omilla kokemuksilla yv:nä. Ei mitään vastausta!

  No, myyntipalsta. "Nahkaorja" ei vastaa mitään, vaikka kauppaa housuja täällä! Minua kiinnostaa, mitä tällainen peli on…siis huvikseenko porukka näitä myynti ilmoituksia tänne laittaa ja muutenkin täällä höpisee? Jos täällä pyöritte, niin hiukan munaa tähän touhuun ❗
  Minulla ollut saappaat täällä myynnissä jo pitempään. Katseluja n. 3200 kertaa, ei yhtään yhteydenottoa! Hei, yv:tä kehiin ja tarjouksia. Älkää vapisko 😆

  0
  #224997
  Timppa avatar
  Timppa
  Osallistuja

  Samoin tuolla seuranhaku puolella eräs käyttäjä joka on käskenyt häneen olla yhteydessä. Kyseinen käyttäjä on ihmeelisesti kadonnut taikka tullut katuma päälle että on hankkinut tunnukset tänne, kun häneltä on ainoastaan tullut yksi viesti ja sen jälkeen ei kyseistä käyttäjästä ole mitään kuulunut. Ihme touhua musta on tämmönen.

  0
  #225009
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Mitä minä oon kattellu, niin suurin osa sivuston käyttäjistä näyttäis olevan aika passiivisia, eivät vissiin käy täällä kuin ilmojen edellä. Ja nyt, kun sivuja voi käydä lukemassa ilman, että rekkautuu sisään, niin silloinhan yksityisviestejä ei edes näy.

  0
  #225011
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Joo, saman olen huomannut, että valtaosa on melkoisen passiivista sakkia. Eniten ihmetyttää nuo myynti ilmoitukset kuitenkin. Luulisi, että kiinnostaisi käydä välillä katsomassa, onko tuotteesta joku kysellyt. Mutta ei taida olla kummempaa tarvetta saada myydyksi. Johan siinä potentiaalinen ostaja jo kyllästyy odottelemaan vastausta viikko ja jopa kuukausi tolkulla ja ostaa muualta.

  0
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.