Palaa kohteeseen Kuvia

linkeistä

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 620 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 8 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #203842
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Tokihan ne kuvat olisin voinut laittaa thumbnaileina niin olisi sitten jokainen nähnyt kuvan pienenä ja päättänyt klikkaako kuvan isommaksi vai ei taikka sitten suoraan linkittäny tosi isoiksi kuviksi taikkamuutasellaista. Ajattelin vaan että kun kaikilla ei välttämättä ole yybernopeeta nettiyhteyttä tyyliin 200000000Gb/s niin ei mene sivun ja kuvien latautumiseen kahta vuotta. Sitäpaitti kun kerran linkkiä/kuvaa pitäis klikata joka tapauksessa niin on mielestäni aivan yks hailee klikkaako kuvaa vai tekstilinkkiä. Ei ole pakko klikata jos ei lystää.
  Haittaohjelmista/viruksista yms. troijan helenoista ei ole tullut minulle koskaan mitään ilmoituksia noilta sivuilta. McAfee, Norton, Zonealarm yms. ei ilmoittele ötököistä. Ja edelleenkin jos ketuttaa kuvasivusto ni älkää hyvät hyssykäiset klikatko linkkiä. Miulle aivan sama.

  Siks toisekseen tekstilinkkinä laitoin myös siksi ettei pilaisi hauskaa ylläriä joka on viimeisenä linkkinä 😉
  Se oli mielestäni varsin hupaisa.

  #203843
  johnfinnish avatar
  johnfinnish
  Osallistuja

  Jokainen tablaa tyylillään. Kuhan on linkkejä! :thumbup:

  #203845
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Toistan jo itseäni, mutta edelleen olen sitä mieltä, että isokokoisia kuvia ei pitäisi suoraan laittaa sivulle. Esikastelukuva tai sitten vaikkapa tekstimuotoinen linkki.

  Joku sanoo tietysti, että hanki nopeampi yhteys – vaan kun en hanki. Nykyinen maksaa 4 euroa kuussa ja sillä pääsee noin viittäsataa.

  #203846
  Leatherpants avatar
  Leatherpants
  Osallistuja

  Kyllä pikkukuva olisi mielestäni paras, voi sitten niitä klikkailla oman makunsa mukaan.

  Haa, mulla on nopeampi yhteys 1M ja maksan siitä 5 euroo kuussa. 😆

  #203848
  Divided avatar
  Divided
  Osallistuja

  8Mbit=29€/kk Ja vieläkin tuntuu hitaalle.

  #203849
   avatar
  Nimetön

  Minulla on myös hidas yhteys, varsinkin joillain foorumeilla kuvia linkitetään tyyliin 50-100 per postaus, kaikki thumbnaileina niin johan siinä kestää sivun latautuminen melkoisen kauan. Ite käytän vaan Imagevenueta, en tiedä mitä ylimääräistä töhkää sieltä tulee? ImageBam on nykyjään melko heikko, tulee webcam-mainosta vähän väliä ja mikä pahinta niin ImageHostgrabberilla ei enää pysty imuroimaan ImageBamista kuvia, Imagevenuesta voi ja siitä on muutenkin vähiten valituksia. Ainoo mikä ImageVenuessa tökkii on kuvien uploadaaminen, sinne ei voi uploadata kertaheitolla zip.-kansiollista kuvia ilman rekisteröitymistä ja jotain työkalua, ja epäilen tietty myös että mahtaakohan toimia Macilla…!
  Onhan ImageVenue "kehittynyt" myös, hostflash-sivulla voi uploadatessa valita suoraan parikymmentä kuvaa, mutta kuvien järjestys on sitten lopuksi ihan erilainen, idea hyvä, toteutus vaan pykii.
  Eli kuva kerrallaan pitää niitä jatkossakin sinne laittaa, mutta ei se määrä vaan laatu, mieluumin 5 mielenkiintoista kuvaa kuin 100 keskivertokuvaa.

  Se, että mikä sitten on hyvä ja mielenkiintoinen kuva ja mikä vaan "tusinakuva" on taas makuasia, sekä loputtoman pohdinnan ja keskustelun aihe!

  Mutta jos joku kuva pitää saada jo näkyville niin mieluiten vaan sitten thumbnail-linkki. Ja isoja kuvia ei sitten ainakaan pidä hotlinkata.

  Öh, edittinä ja vertailun vuoksi , puoli megaa ja 29 euroa kuussa, hieno esimerkki valtion hölmöilystä tyyliin "Syrjäseutuja pitää tukea tässä laajakaista-asiassa", meikäläisellä ei ole edes vaihtoehtoja, on vaan yksi ja ainoa, suuri ja mahtava nettiyhteyden "tarjoaja", en kitise, hintansa väärti se silti on!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.