latexsileikkikaveria naisista/miehistä tai pareista tampereelle??

Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissi – Deitti Sekalainen seuranhaku latexsileikkikaveria naisista/miehistä tai pareista tampereelle??

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi latexlife avatar latexlife 5 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #342176
   avatar
  Nimetön

  30 kesänpäälle oleva kumifettari hakee leikkikaveria kaiken hauskan merkeissä. jos kiinnostaa ota yhtetyttä niin pidetään vähä pervommat illanistujaiset 😉 kumintuoksuista loppukesää! toivottavasti sinulla olisi paikka.

  1+
  latexlife avatar
  #370848

  Moikka!

   

  Täällä olisi n.30v kumissa, sadeasuissa yms. viihtyvä kundi ihan Tampereen rajalta.

  Haussa olisi kahvittelu yms. seuraa kumeissa. Ei välttämättä mitään seksijuttuja ainakaan alkuun, mutta en niitäkään sulje pois. Kumeissa ulkoilu kiinnostaa myös;)

   

  Laita viestiä [email protected] tai kik LatexSlave88. Toki muutkin saa viestiä laittaa, jos kiinnostaa 😉

  3+
  latexlife avatar
  #373013

  morjesta tässä olis tampereella asuva kolmen kybän päälle oleva lateksi fettari hyvin avoimella mielellä.  kumiseuraa kaltaisistaan vaikka aluksi ihan vaikka kumit yllä vois istua iltaa ja turista  niitä näitä. olen ropaltani urheilullinen, ottakaa yhteyttä nii naiset parit kuin miehetkin. ja vain jos oikeasti on aikomus nähdä. Olen niin kyllästyny vastailemaan pitkät tovit kaikkea ja sit ei ikinä mikään sovi. HEI rauhaa ja rakkautta

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.