Latex-työpaja Tampereella 6.9.

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 851 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #222327
   avatar
  Nimetön

  ooops, on jäänyt laittamatta tänne. Tampere Fetish Factoryn yhteydessä on mahdollisuus opetella itse tekemään lateksivaatteita tai sitten korjaamaan vanhoja Tiina Rikalan opastuksella. Bileissä illalla on sitten Latex by Tiina Rikalan latex-muotinäytös. nam, nam

  Kumi/Latex-workshop

  Aika: lauantaina 6.9.2014, klo 12.00-17.00
  Paikka: Ateljeekatu, Kehräsaari, Tampere
  Opettaja: Tiina Rikala
  Hinta: 30 € + materiaalikulut, yhteensä 40-50 €
  Ilmoittautuminen: ti 26.8. mennessä

  Haluatko oppia itse tekemään lateksivaatteesi? Haluatko oppia lisää? Tampere Fetish Factory tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla kumivaatteiden valmistamista Latex By Tiina Rikala vaatesuunnittelijan Tiina Rikalan opastuksella. Työpaja järjestetään lauantaina 6.9.2014 klo 12.00-17.00 Ateljeekadun tiloissa (Kehräsaari) Tampereella.

  Workshop räätälöidään osallistujien tarpeiden ja osaamisen mukaan. Voidaan keskittyä alkeisiin, tai voidaan harjoitella koristelutekniikoita, luiden laittamista tms. Työpajan aikana on mahdollista toteuttaa minihame-pikkupöksyt-hihaton paita-kaulapanta tyyppinen ratkaisu, mutta ei sen suurempaa kokonaisuutta. Toisaalta työpajassa voi aloittaa suuremman urakan, jota jatkaa kotona. Workshopissa on mahdollista myös korjata rikkoutuneita vaatteita.

  Workshopin osallistumismaksu on 30 euroa + materiaalikulut, yhteensä 40-50 euroa.

  Workshoppiin otetaan maksimissaan 10 henkeä ja järjestetään minimissään kolmelle hengelle.

  Ilmoita ennakkoon, mitä haluat tehdä, niin Tiina osaa varata sopivat kaavat.

  Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 26.8. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos työpaja täyttyy ennen 26.8, niin mukaan pääsee 10 ensimmäistä.

  Ilmoittautuminen varmistetaan maksamalla osallistumismaksu 30 euroa viimeistään tiistaina 26.8 mennessä, minkä jälkeen maksamattomat varaukset voidaan täyttää varapaikalta.

  Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina tiistaina 26.8. Ilmoita tässä yhteydessä myös osallistuitko viime vuonna työpajaan, oletko itse tehnyt jo lateksivaatteita ja mitä olet suunnitellut tekeväsi workshopissa, mitä toivot työpajalta.

  Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 26.8 osoitteeseen: tiina.rikala (at) gmail.com

  Ennakkomaksu 30 euroa viimeistään tiistaina 26.8., Nordea, 119735-25353

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.