↑ Palaa kohteeseen Latex-asut

Latex-pissa-housut kokemuksia?

Info Foorumit Fetissit Latex-asut Latex-pissa-housut kokemuksia?

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 1,073 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  latex1 5 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #214629

  kawo
  Osallistuja (Participant)

  Onko jollain kokemuksia tämmöisistä latex-pissa-housuista?

  http://www.erotiikkakeskus.fi/asut/nais … ssa-housut

  #214644

  Murunda
  Osallistuja (Participant)

  Hieman erilaisesta pissahoususta on kokemusta. Tuli liimailtua housuja itse ja siinä ei ollut venttiiliä jolla pissan tuloa olisi voinut sulkea. Myös pissapussi jäi hieman liian pieneksi tai pussista lähtevä letku liian ohueksi. Pissaamisen kanssa piti olla varovainen ettei tullut "ylivuotoa". Vaimo ei innostunut housuita yhtään ja hän ei housuja edes kokeillut. Itse kokeilin niitä kotona montakin kertaa pesuhuoneessa. Letku tuli kengän sivusta ulos ja pissaamisen pystyi suorittamaan melkein missä vain mihin uskalsi päästää. Kovin julkisille paikoille ei tullut pissailtua, ulkona kylläkin jossain hieman rauhallisemmassa paikassa. Letkusta tahtoi valua myös pissaamisen lopettamisen jälkeen ja olisi voinut tulla noloja tilanteita. Täytyy myöntää että ajatuskin pissaamisen mahdollisuudesta jossain julkisella paikalla kiihotti. Rohkeudesta se jäi kiinni ettei sitä tullut kokeiltua. Housutkin rikkoutui ja niitä ei tullut korjattua.

  #214651

  petemies
  Osallistuja (Participant)

  Itselläni oli juuri samat housut. Tosi kivat, tosin vain sen verran rajussa käytössä että pissaletkun juuri leikkaantui (murtui) irti. Nääs talvella joutuu laittamaan useamman kumi- muovipuvun päälle että tarkenee kylmässä, samalla useamman puvun avaaminen pissaamista varten on melko hankalaa, joten ratkaisin ogelman tälläisillä housuilla ja letkureijillä pukujen läpi oli kiva kadulla pissata letkusta kumisaappaan varren ohi. Nyt kun on housut rikki kusi menee joko saappaanvarteen tai vaippaan, sukellustakin harrastaneena tiiän tämän kusiongelman, jotkut sukeltajat ovat ratkaisseet ongelman ureakondoomeilla jotka liimataan tohon mulkkuun kiinni ja siitä letku venttiiliin. Sitäkin kokeilleena ei ole vielä tullut sellaista hyväksyttyä liimaa vastaan joka kestäisi koko päivän hikoilua kumipuvussa. Voisin ostaa uudet housut mutta vahvistaisin jotenkin tota letkun liitoskohtaa, tosin ostin housut aikoinaan jostakin nettikaupasta euroopasta -50% alennuksella, joten toi 90euron hinta mietityttää.

  #214684

  latex1
  Osallistuja (Participant)

  On pitänyt ostaa muutaman vuoden pissahousut.. ei ole tullut ostetuksi. Kätevät kyllä olisivat varsinkin jos on sidottuna pitemmän aikaa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin