latex-korsetit: paksua kumia / ohutta venyvää kumia / tukikangas sisällä?

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Latex-asut latex-korsetit: paksua kumia / ohutta venyvää kumia / tukikangas sisällä?

Merkitty: ,

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Murunda avatar Murunda 2 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #262832
   avatar
  Nimetön

  Onko kokemusta kenelläkään latex-korseteista? Normi-korsetti toimii siten, ettei ”anna periksi” vaan kiristetään haluttuun tiukkuuteen.

  Miten latex-korsetin kanssa? Onko niissä sisäpuolella tukikangas, jotta latex ei veny kiristettäessä? Vai ovatko ne niin paksua kumia ettei venymistä tapahdu? Suosituksia ostopaikasta / merkistä yms?

  0
  #262858
   avatar
  Nimetön

  Itse tilasin jokin aika sitten Westwardboundista ihan ohuen luuttoman lateks korsetin, kun sattu tarjouksessa olemaan. Paketin pitäis varmaan parin viikon päästä jo viimeistään saapua kun tilauksesta alkaa olla aikaa (toimitusaika muistaakseni 20 päivää plus postitus). Voin sitte kertoa millanen härpäke se oli.

  Lähinnä varmaan ulkonäöllinen, mitään sen kummempia kaventavia ominaisuuksia en siltä odotakaan 😀

  Varmaan sitten jossain vaiheessa olis ajankohtasta ihan kiristävän lateks korsetin hankinta, joten seuraan keskustelua!

  0
  #262861

  meillä on korsetti jossa on luut ja luultavasti pelkkää paksumpaa kumia ilman mitään vahviketta. Ei se paljon veny ja jos venyykin niin sen verran saa venyä. Nyöritys reikien seudulla saattaa olla jokin vahvike. Korsetti on ollut aika vähällä käytöllä mutta hyvin on kestänyt.

   

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.