Latex-huppu kondomilla

Tämä aihe sisältää 15 vastaukset, 6,354 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 3 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #221483
   avatar
  Nimetön

  Kiinnostaisi kokeilla bj-tä kumiasussa, joten ajattelin kysyä teiltä arvon foorumilaiset, onko teillä kokemusta latex/kumi-maskista jossa on suukondomi? Toimiiko ja ennenkaikkea kestääkö? Riittääkö ehkäisyksi tuntemattoman kanssa, vai pitäisikö olla vielä "oikea" kondomi varalta?

  0
  #221485
   avatar
  Nimetön

  Heh, totta tuokin! 🙂 Ajattelin olla tällä kertaa ottavana osapuolena, kun sen tekeminen toisen miehen kanssa on alkanut kiinnostaa.

  0
  #221488
  AirBassProceed avatar
  AirBassProceed
  Osallistuja

  Suun kautta ei sitten henki enää kulje joten nenänreijät pitää olla just eikä melkein kohdallaan, ja kovin kireäkään nenän kohdalta ei sovi olla.

  0
  #221492
  Kunzmann avatar
  Kunzmann
  Osallistuja

  tuollaiseen ois kiva kokeilla .)

  0
  #221493
   avatar
  Nimetön

  Jep, kiitos kommenteista. Tuon käyttö vaatii varmasti runsaasti liukkaria. Lähden käymään työreissulla Hampurissa ja ajattelin käydä paikallisessa cruising cinemassa kokeilemassa glory holea. Tuon avulla asiaan pääsee tutustumaan anonyymisti ja turvallisesti.

  0
  #221497
   avatar
  Nimetön

  Tollanen olis kyllä mielettömän upee kokeilla. Mietiskelin itekki et kestääkö toi kondomi..

  0
  #221499
   avatar
  Nimetön

  Sitä minäkin mietin, sen vuoksi ajattelin ainakin aluksi että pitää olla myös oikea kondomi lisänä. Huppu on nyt hankittu! Sen verran piti tuunata että silmille tein pienet reiät jotta ei nyt ihan sokkona tarvitse touhuta. Jee, tämähän käy jännittäväksi, reissua odotellessa 🙂

  0
  #221500
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Se mitä mulla on kokemusta noista kondoomiasuista niin ennen epäilisin tavallisen kondoomin kestävyyttä kuin tuohon asuun liimatun. Meillä on sekä naisten kondoomihousut ja miesten penisputki housut ja molemmat on järkyttävän paksua kumia tavalliseen kondoomiin verrattuna. Ehkä se kannattaa kuitenkin kokeilla että kondoomi ei vuoda valmiiksi. Toki seksi tuntuu parhaalta silloin kun ei ole mitään epäilyksiä vaarasta joten tuskimpa se tavallinen kondoomi lisänä haittaa. Touhun jälkeen voi varmaankin todeta että molemmat kortsun on pysyneet ehjänä kun se oikea ohutkin kumi kestää yleensä aina.

  0
  #221508
  Kunzmann avatar
  Kunzmann
  Osallistuja

  "lpants_75" wrote: Jep, kiitos kommenteista. Tuon käyttö vaatii varmasti runsaasti liukkaria. Lähden käymään työreissulla Hampurissa ja ajattelin käydä paikallisessa cruising cinemassa kokeilemassa glory holea. Tuon avulla asiaan pääsee tutustumaan anonyymisti ja turvallisesti.

  hei minuu tietämättömänä kiinnostas tietää mikä toi gloryhole oikein on?

  0
  #221687
   avatar
  Nimetön

  No niin, nyt on huppu testattu. Hyvin toimii, nenänreikiä piti tosin hieman isontaa, että happi kulki. Laitoin kortsuosaan ihan reilusti liukkaria niin ei ollut vaaraa repeytymisestä. Touhun jälkeen se on helppo puhdistaa. Suosittelen!

  0
  #226671
   avatar
  Nimetön

  On tilauksessa tuo latexhuppu kondomilla! =)

  0
  #227156
  lucas avatar
  lucas
  Osallistuja

  Ois kiva kuulla millaisia kokemuksia kelläkin on ollut kondomihupun kanssa. Onko saumat hyvin pitäneet suuosan ja kondomiosan osalta? Kuinka paksua latex on ollut? Mistä hankit?

  0
  #227231
   avatar
  Nimetön

  "lucas" wrote: Ois kiva kuulla millaisia kokemuksia kelläkin on ollut kondomihupun kanssa. Onko saumat hyvin pitäneet suuosan ja kondomiosan osalta? Kuinka paksua latex on ollut? Mistä hankit?

  Minulla on kondomilla varustettu huppu sekä catsuit jossa kondomi takana ja maskissa (suun edessä)
  Mutten ole vielä päässyt tositoimiin…. =( ostin molemmat ebaysta huutokaupan kautta.. 0,4 millin latexia, tosin kondomi paksumpi.

  0
  #227254
  lucas avatar
  lucas
  Osallistuja

  Kerrohan kokemuksia, kun pääset asiaan 🙂

  0
  #227255
   avatar
  Nimetön

  "lucas" wrote: Kerrohan kokemuksia, kun pääset asiaan 🙂

  Ehdottomasti! =)

  0
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.