Palaa kohteeseen Latex-asut

Latex catsuit etuvetoketjulla ja mielellään paksua kumia?

Foorumit Fetissit Latex-asut Latex catsuit etuvetoketjulla ja mielellään paksua kumia?

Tämä aihe sisältää 17 vastaukset, 1,952 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #213681
   avatar
  Nimetön

  Entinen on tämä http://www.rubber55.co.uk/contents/en-uk/p105.html ja olen ollut tyytyväinen. Tuo on vaan niin tiukka ja lisäksi takavetoketju päälle aiheuttaa sen, etten saa puettua tuota itse ylleni. Toiseksi puvuksi olisi tarkoitus ostaa etuvetoketjullinen ja mielellään paksusta kumista tehty catsuit, mutta mistä? Rubber55:ssa ei taida olla kuin 0.40mm etuvetoketjullista, haluisin kokeilla paksumpaa. Olisiko antaa neuvoja?

  #213682
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  Blackstylestä saa paksusta kumista catsuitteja, joudut varmaan erikoistilaamaan sen etuvetoketjulla.

  Mut ei se niin vaikeeta ole, etukäteen vaan meiliä jolla kysyt onko se mahdollista ja sitten tilausta sisään meilillä. Englannilla pärjää.

  Tässä rivissä on: http://www.blackstyle.de/lshop,showrub, … s_,,,,.htm

  #213683
   avatar
  Nimetön

  http://elenaslatex.com/

  Noilla on jossain malleissa 0,4, 0,6 ja 0,7 mm vaihtoehdot.

  #213690
  lederhose avatar
  lederhose
  Osallistuja
  #213696
   avatar
  Nimetön

  Kiitoksia vinkeistä, mutta minusta esim. BlackStylen hinnat alkavat olla liikaa "tavallisesta" kumipuvusta. Eli ei tarvitse olla mitään muuta erikoista, paksuus sanotaan nyt vaikka yli 0,50mm ja vetoketju edestä ylhäältä aina alas toiselle puolelle pakaroiden yläpuolelle riittää vaatimuksiksi. 🙂 Maskia, hanskaa, sukkaa ym. löytyy jo ennestään.

  #213722
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  Elenalta kannattaa myöskin kysellä, vaikutti fiksulta firmalta, lukuunottamatta niitä kiinalaisia kirjaimia sukissa, mutta oletan niiden olevan rullan merkintöjä

  #213757
   avatar
  Nimetön

  Studio Gum 1,2mm – ovat toki hiukan hintavia, mutta samalla myös erittäin korkealaatuisia pukuja. Ne ovat malliltaan yleensä hiukan väljähköksi tehtyjä ja siten materiaalin paksuudesta huolimatta pehmeitä ja mukavia yllä (jopa hiukan pitempiäkin aikoja). Toimitusajat vaan ovat heillä hiukan pitkähköjä, joten siihen kannattaa varautua tilausta tehdessään.

  #213765
   avatar
  Nimetön

  On vaan pirun hankala tilata ku Saksa ei taivu laisinkaan. 🙁

  #213777
   avatar
  Nimetön

  Studiogum.com osoitteesta löytyy info myös englanniksi

  #214639
   avatar
  Nimetön

  Lähtee varmaan tilaukseen tuolta BlackStylestä kumicatsuit, oli laadukkaan tuntuista tavaraa kun pääsi vielä sovittamaankin. Jos tilais 0.9mm paksuudella ja etuvetoketjulla, niin helpottaisi tuota poisottamista huomattavasti. Nykyisessä takavetoketjullisessa 0.6mm on olo kuin olisi vankina, kun puku ensin käsketään ja autetaan päälle. 🙂

  #214642
   avatar
  Nimetön

  Tilasin toissa keväänä Antishopin kautta Blackstylen catsuitin, 0,6 mm, etuvetoketjullla ja vieläpä punaisena. Maksoi mitä maksoi, mutta laatu on hyvää, jämäkkyyttä löytyy ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Mitään sekunda-asuja ei mielestäni kannata hankkia, jos harrastuksen ottaa vähänkin vakavammin.

  Toinenkin puku löytyy Honourilta, ohuemmasta kumista, mutta hyvä sekin.

  #214653
   avatar
  Nimetön

  täältä:
  http://www.alibaba.com/products/latex_catsuit.html
  löysin:
  http://www.latex-catsuit.com/
  tilasin s.postilla, mittojen mukaan tehtiin, vetoketjut niin kuin halusin, toimitus oli se kokonaisuudessaan 15 vrk, toimitus kotiin, hinta ok, suosittelen kokeilemaan.

  #214656
   avatar
  Nimetön

  Hankin muutama vuosi sitten eurocatsuits.com:lta mittatilauscatsuitin. Niiltä löytyy oikein suomenkieliset kotisivutkin, mutta englantihan se käyttökieli on. Mittasin moneen kertaan itsestäni kokotaulukossa vaadittavat arvot ja annoin tilauksen.

  Luvattiin toimittaa kahdessa, mutta kesti kolme kuukautta. Lisäksi puku oli aivan liian pieni ja käyttökelvoton, koska joitakin arvoja oli supistettu useilla senteillä antamistani. Kyseessä oli kuulemma normaali käytäntö, jotta puku olisi varmasti ”istuva”.

  No … kävin tästä tuloksettomia väittelyjä, mutta oli siitä pienennysoperaatiosta jossain kotisivullaan kai oikein mainintakin. Silti se erehdytti. Muissakin kyseisen tilauksen tuotteissa oli laatuongelmia.

  Että se jäi viimeiseksi tilaukseksi siltä myyjältä.

  Onkohan muilla toimittajilla vastaavia omapäisiä ratkaisuja?

  #214696
   avatar
  Nimetön

  http://www.blackstyle.de/lshop,showdeta … dies_,.htm
  Tämä taitaa nyt lähteä tilaukseen. Onhan tuo siis etuvetoketjulla, mikä on edestä kaulan kohdalta taakse vyötäron korkeudelle asti?

  #214699
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  ^ Kömpelöä käännöstä "From the neck at the front", eli vetoketju lähtee niskasta etupuolelta. 🙂

  Saksankielisessä kyllä sanotaan ymmärtääkseni että vetskari on etupuolella, samoin Antishopin tekstissä. Että siitä vaan.

  On varmaan mahtava juttu tuollainen melkein millin vahvuisesta kumista tehty….

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.