Palaa kohteeseen Latex-asut

Latex asun muokkaus ja hikoilu

Foorumit Fetissit Latex-asut Latex asun muokkaus ja hikoilu

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 661 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #214183
   avatar
  Nimetön

  Onko latex asusta mahdollista poistaa osia vahingoittamatta sitä?

  Tulo hankittua latex catsuit, jossa on umpinaiset jalkaterät, mutta totesin että en oikein pidäkkään siitä, sillä jalkani hikoilevat aika tavalla. Haluaisin irroittaa jalkaterä osat, jotka ovat vain liimattu kiinni, joten saako liimausta purettua mitenkään vai olisiko leikkaaminen ainoa vaihtoehto? Sikälli kuin se ei aiheuta enempää hajoamista.

  Toinen asia on juurikin tuo hikoilu puvussa. Jos jalkaterät poistaa, niin eikös kaikki hiki silloin valu pois puvun sisältä, mikä voisi olla huono asia jos pukua käyttää ulkona julkisilla paikoilla.

  Tottuuko keho tuohon latexiin niin, että hikoilee vähemmän mitä enemmän sitä käyttää? Niin ettei hikoilu ole enää ongelma myöhemmin.

  #214185
   avatar
  Nimetön

  Liimasaumaa ei voi ilman liuottimia aukaista, joten järkevintä on tuo leikkaaminen. Tee rauhassa se ja kato ettei tuu vekkejä siihen leikkaukseen, jottei ala repeilemään siitä. Mekin tehdään aina nykyään puvut ilman kiinteitä sukkia, paljon kätevämmät on noi irtonaiset.

  Hikoiluun en voi sanoa oikein mitään, itekin hikoilen tosi herkästi ja paljon mutta tärkeintä on se lämpötila ja rauhallisuus. Mitä enemmän vaan pidät sitä asua ja useammin pistät päälle, niin sitä enemmän osaa ottaa rauhassa sen homaan. Senkin takia ite tulee käytettyä aina bootseissakin kumisukkia, koska ne on mukavat mutta samalla toimii hiensiepparina ja tarvittaessa voi valuttaa hiet sieltä pois sitten.

  #214188
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Itse taas tykkään juuri kiinteistä sukista. Makuja on monia 🙂 Jos leikkaat sen sauman sukan puolelta niin tuskin onnistut saamaan vekkiä josta repeäminen alkaisi.

  Ja ainakin itsellä tuo hikoilu ei haittaa juuri sen vuoksi kun se jää sukkiin. Se tunne hiestä on suurempi mitä sitä todellisuudessa onkaan.

  #214199
   avatar
  Nimetön

  Tuo on totta, että ei sitä hikeä välttämättä mitään litrakaupalla tule. On itellläkin ollu valitettavasti parit bileet, joissa on varmaan ollu 3-4 desiä vettä sukissa bileiden jälkeen mutta siinä tuo irtosukka auttaa, että voi välillä käydä kaatamassa vedet pois ja jatkaa taas, jos on tarvis. Nää on just niitä makuasioita, että mieti ite se hikoilun määrä ja kuinka helposti siitä haluaa päästä eroon.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.