Palaa kohteeseen Latex-asut

latex asun kiilto

Foorumit Fetissit Latex-asut latex asun kiilto

Tämä aihe sisältää 14 vastaukset, 1,766 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 7 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #209225
   avatar
  Nimetön

  ostin ensimmäiset latex leggingsini ja shine sprayta. Mutta en saanut kunnon kiiltoa niihin? Pitääkö käsittely vain toistaa useasti että saa kiillon? Ja voiko latex asuja jotenkin pienentää kun kyseiset leggarit vähän isot itselleni. Kiitos jo valmiiksi avusta 🙂

  #209230
   avatar
  Nimetön

  Kyllä niihin kiillon saa mutta yleensä se vaatii useamman käsittelykerran. Kannattaa laittaa vaan ihan sitä samaa silikoniliukkaria, millä tod.näk. laitat ne housut jalkaankin. Sitäkin pitää sivellä pari-kolme kertaa, ennen kuin se näyttää sellaiselta kunnolla kiiltävältä.

  #209231
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  En ole itse testannut kummalla paremman kiillon sitten saa sprayllä vai silikonipohjaisella liukkarilla, mutta sen tiedän että sprayllä saa lattiat kivan liukkaiksi, kun sitä suihketta menee vähän sinne tänne, voidemaiset silikonit on helpompi käsitellä ja jotenkin ainakin omasta mielestä niillä on paljon mukavampi kiillottaa kumiasut kuin sprayllä 😉

  #209242
   avatar
  Nimetön

  Tuo on se ehottomasti ehkä paras syy sen liukkarin hommaamiseen, se on vaan niin paljon siistimpää. Tuo suihkehan on paljon nopeampi mutta myös sotkevampi. Saahan sen liukkarin kanssa ne housut helposti myös jalkaankin.

  Unohdinkin mainita tuohon pienentämiseen, että kyllähän sellainen on helppo tehdä ja voihan noita teetättää kumiasuja tekevissä liikkeissä.

  #209256
   avatar
  Nimetön

  Voisko joku heittää linkkiä tohon liukkariin? Meilläki on tuota sprayta ja sillä kyllä saa lattiat liukkaaksi:)

  #209267
   avatar
  Nimetön

  Se liukkari on ihan tavallista Eros Bodyglidea jota löytyy ihan kaikista seksikaupoista ja esim. Anti-Shopin valikoimasta voi katsoa hintatason. Joskus sitä samaa tavaraa myydään Pjur Cultin nimellä mutta samaa ainetta sekin on. Suosittelisin, että hommaatte aina sen 1L purkin, koska se on vain se järkevin koko ostaa sitä. Ei varmasti jää käyttämättä! 😀

  #209274
   avatar
  Nimetön

  Pjur Cult ja Eros Body glide eivät ole samaa tavaraa. Eros Bodyglide on liukkari ja siihen ensisijaisesti suunniteltu. Pjur Cult on puhtaasti fetish vaatteiden hoitoon ja pukeutumiseen tehty aine. Käytännössä eron huomaa aineiden viskositeetissä. Pjur kulttia riittää pari tippaa sormenpäihin ja liukuva/kitkaton tunne säilyy ja säilyy, tämä helpottaa pukeutumista merkittävästi tavalliseen silikoni liukkariin verrattuna. Pieni sipaisu pjur culttia iholle ja vaate suorastaan liukuu päälle. Pelaa hienosti catsuittien, pitkähihaisten paitojen jne kanssa. Leggingssien kanssa kannattaa voidella vain nilkat ja sääret, muuten housut eivät kertakaikkiaan tule pysymään päällä 😀

  Mutta pointti oli viilata pilkkua ja todeta että Pjur Cult ja Eros BodyGlide EIVÄT ole samaa tavaraa. Molemmat on saman firman tuotteita joten tuskin firmakaan olisi lanseerannut samaa kamaa kahdella nimellä.

  #209294
   avatar
  Nimetön

  Ahaa, okei eli siinä on joku pieni ero sittenkin. Noh, hyvä tietää tuo jatkossa. Saakohan Pjur Cultia kuinka helposti? Olisi joskus hauska kokeilla sitä, että miten se eroaa tuosta Eroksesta. Hyvin silläkin on kyllä pärjäilty.

  #209301
   avatar
  Nimetön

  Itse olen tilannut suoraan täältä :

  http://shop.pjur.com/en/Scene/

  Toimitus TODELLA ripeää. Viimeksi tilattiin viime tipassa 4 päivää ennen baletin dresscode bileitä ja jännitettiin että ei taida keretä. Vielä mitä, tavara oli lähipostissa kolmessa päivässä tilauksen jättämisestä. Kolme pulloa tilattiin Culttia ja kaupantekijäisiksi olivat laittaneet MyGlide pullon joka on joku naisille suunniteltu stimuloiva liukkari 😀

  Ebayssä jotkut kauppaa pikkuisen halvemmalla mutta Pjurin omasta kaupasta tavara tulee nopeaan eikä postikulut huimaa päätä.

  edit : tarkistin pjurin sivuilta postimaksun –>

  Within the EU 5.95 Euros 2-5 days

  #209324
   avatar
  Nimetön

  Kiitos vinkistä täytyykin kokeilla tuota pjuria.
  Ooteeksi menee, mutta onko tuo calitrin erikoinen s10 maski mistä hankittu?
  Vai omaa valmistetta.
  Todella hieno. 😀

  #209329
   avatar
  Nimetön

  Kiitos vaan! Se on ihan tavallinen S10 nassehuppu Blackstyleltä (en jaksanu alkaa kiinnitteleen huppua ite) johon oon tehny noi sarvet sitten. Ei sen erikoisempi.

  #209943
  Spi avatar
  Spi
  Osallistuja

  Olen itse hankkimassa jotain millä kiillottaa asuni, joten sanokaas nyt liukkari vai spray?

  #209945
   avatar
  Nimetön

  Tuohon on niin paha sanoa yhtä totuutta, se on vaan henk.koht. valinta, mistä tykkää. Spray on nopea ja sillä tavalla kätevä mutta toimii vain ulkona, tai muuten on kämppä liukas kaikkialta… Kyllä jotenkin se liukkari on vaan niin paljon helpompaa, kun sitä käyttää muutenkin vaatteiden päälle laittoon niin saa samalla kiillonkin.

  #209952
   avatar
  Nimetön

  Tämä aihe säilyy varmaan ajankohtaisena aina, joten perusjuttujen kertaaminen ei liene pahasta.

  Innostuin kokeilemaan noita liukasteita tämän ketjun houkuttelemana, ja pienen kokemuksen perusteella ne tuntuvat hyvältä vaihtoehdolta talkille, jota olen yleensä käyttänyt päälle pukemiseen. Ja niiden antama kumituntemus on oma nautinto sinänsä. Vaan tässäpä asiassa jokaisella on omat nautintonsa, vai mitä.

  Talkilla on silti oma käyttötarkoituksensa, jota ei kannata unohtaa. Talkki poistaa tehokkaimmin haitalliset aineet, esimerkiksi rasvaiset öljyt kumin pinnalta, eli talkkia kannattaa käyttää ajoittain epäpuhtauksien poistamiseen, jos ei muuhun. Talkki imee myös suihkeet lattialta, mutta on sekin liukasta; sen voi kuitenkin poistaa kostealla rievulla, mikä ei oikein onnistu silikoniöljyn kanssa.

  Jos vaatetta on tarkoitus säilyttää käyttämättömänä pitemmän aikaa, se kannattanee suojella talkilla, varsinkin ohuemmat materiaalit, ja varsinkin jos ei ole mahdollisuutta säilyttää sitä henkarilla tai muuten vapaasti ripustettuna. Materiaalien kestävyys varmaan vaihtelee, mutta oman kokemukseni mukaan ohuimmilla materiaaleilla on usein taipumus vulkanoitua itsensä kanssa eli liimautua kiinni. Voi olla, että jos vulkanoitumista esiintyy, kama alkaa jo olla käyttöikänsä lopuilla muutenkin, mutta talkki lienee ainoa pelastus.

  Joskus kuulee väitettävän, että talkki aiheuttaisi syöpää, mutta ilmeisesti syynä silloin on valmistuksessa jääneet epäpuhtaudet. Suomalaisessa apteekkitalkissa näitä epäpuhtauksia ei pitäisi olla.

  Jälleen lyhyen kokemuksen perusteella silikoniöljy vaikuttaa edelleen kestävimmältä kiillotusaineelta, ja se ilmeisesti myös suojelee materiaalia hyvin. Silikonin huonoin puoli taitaa olla se, että sitä ei oikein tahdo saada millään pois, kun sitä on käytetty. Sen takia en käyttäisi silikonia ainakaan paikoissa, mistä se voi päästä silmiin, siis hupuissa tai muissa pään koristeissa.

  Silikonin levittämisessä helpoin konsti minusta on kääntää vaate nurin ja suihkuttaa sisäpuolelle niin, että ainetta ei pääse leviämään ulos. Sitten tarvitsee vain hieroa aine ympäri vaatteen pintaa. Olen jopa kokeillut levittää silikonia vedessä ja sekin toimii (suihkutus vaatteen sisälle, levitys esim. saavissa), mutta sitten silikonia on myös vaatteen sisäpinnalla. Jos sisäpinta on karkea, kuten yleensä, silikonia ei yleensä jää niin paljon, että se tarttuisi ihoon tai auttaisi pukemisessa, mutta uskon, että se suojelee materiaalia sisäpuolelta.

  Silikonejakin on monenlaisia, useissa valmisteissa tuntuu olevan enemmän liuottimia kuin silikoniöljyä. Paras kokeilemistani on suomalainen (?) Tefic (Berner); sitä vain saa kovin harvoista paikoista.

  Pjur varoittaa käyttämästä liukastetta yhdessä silikonivalmisteiden kanssa, mutta en ole ottanut selvää, mihin tämä ohje perustuu. Toistaiseksi en ole huomannut mitään ongelmia.

  Kemia ei ole vahvimpia osaamisen alueitani, niin että jos edellä olevasta jollain on parempaa tietoa, kuulisin siitä mielelläni minäkin.

  #209959
   avatar
  Nimetön

  Itse olen käsitellyt kumipuvun tällä http://www.honour.co.uk/catalog/popup_p … ts_id=1038 sekä sisältäpäin että ulkopinnalta. On helppo pukea päälle, tuntuu hyvälle ja kumi tulee jotenkin pehmeämmäksi kuin ilman käsittelyä, suosittelen. Avokki taas käyttää pjuria pukiessaan pitkiä käsineitä, sen avulla niiden pukeminen näyttää kyllä todella helpolta. 😉

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.