Palaa kohteeseen Latex-asut

Latex-asujen saumat?

Foorumit Fetissit Latex-asut Latex-asujen saumat?

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 749 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #220151
   avatar
  Nimetön

  Osaisiko kukaan valoittaa, mitä eroa on näillä saumoilla?
  FIT:
  Standard fit with cross seam
  Body fit without cross seam
  Standard fit without cross seam
  Tälläisiä valintoja siis tulee, kun olen tilaamassa latex-catsuittia. 🙄

  #220164
   avatar
  Nimetön

  Mitä itse katsoin noiden Latexcrazyn sivuilta ja sen fit-kohdan infotekstistä niin itse ymmärsin sen näin:

  Standard fit with cross seam: Perustyyli catsuitille, jossa on sauma edessä ja takana keskellä vartaloa pystysuunnassa sekä poikittaissauma lantion kohdalla. Ajattele sen poikkisauman paikan olevan siinä kohtaa mihin t-paita loppuu keskimäärin lantion kohdalla. Mitä se rakenteellisesti tarkoittaa on se, että tuo catsuit on yhtä kuin housut + paita liimattuna yhteen. Tämä on sellainen perustyyli catsuiteille, joita näkee paljon kaikkialla.

  Body fit without cross seam: Tämä on leotardityylillä tehty catsuit, jossa vartalo-osa on periaatteessa "yhtä puuta" tarkoittaen sitä, että siinä on saumat ainoastaan sivuissa ja nivusista reisien ympäri lantiolle. Perinteinen naisten uimapuku on hyvä esimerkki tästä tyylistä, johon on vain lisätty jalkaosat ja hihat. Tällä valmistajalla näköjään myös jätetään se reiden ulkosauma pois eli vain sisäreiden puolella on sauma.

  Standard fit without cross seam: Tämä on käsittääkseni sama kuin ensimmäinenkin mutta tässä puku on tehty ns. yhdestä palasta, eli "housut" eivät ole jälkikäteen liimattu vartalo-osaan vaan kumpikin lahje on osa varsinaista pukua koko matkalta.

  Mitä tämä nyt sitten tarkoittaa? Esim. meidän molempien nukkecatsuitit on tehty leotardityylillä istuvuuden takia. Leotardi istuu paremmin vartaloon ja on myös kestävämpi, koska kumartuessa ei tule rasitusta lantion alueelle, koska siinä ei ole sitä poikittaissaumaa. Se myös mukautuu vartalon muotoihin paremmin erityisesti haarovälistä ja sitä kautta helpottaa liikkumista. Käytännössä tietenkin asiaan tulee mukaan kysymys materiaalin paksuudesta, koska esim. ohut 0.4mm materiaali ei paljoa vastusta liikettä mutta paksummasta tehdyissä puvuissa se voi vähän aiheuttaa kirrausta ja rasitusta. Aina kannattaa muista se, että materiaali ei koskaan repeä saumasta vaan sauman vierestä.

  #220167
   avatar
  Nimetön

  Iso kiitos vaivannäöstä, taidan maksaa pienen lisähinnan ja ottaa sellaisen, että kestäisi. Yksi nykyisistä puvuista otti ja repesi(todella pieni reikä vasta) kainalosta juuri sauman vierestä. Ei muuten ole noissa nykyisissäkään BlackStylen puvuissa tuota poikittaissaumaa. Paksu puku olisi tilattava, entiset 0.9 ja nyt tilaukseen ainakin 1mm. Meneeköhän liikkuminen esim. 1.2mm jo vaikeaksi?
  Korjaakohan muuten BlackStyle pukujaan mitenkään(esim. takuuseen) kun puku on ollut noin vuoden käytössä ja vieläpä aika vähäisessä? 🙄

  #220178
   avatar
  Nimetön

  Se on oikeasti aika pieni vaivannäkö rahallisesti ottaa vähän istuvampi ja liikkuvuutta helpottavampi puku. Blackstyle tekee juuri tuollein pukunsa, että ne on yhtä pukua eikä housut + paita yhdistelmä.

  Tuommoinen pikkuinen repeämä on sellainen joita tulee kumiasuihin aina, ei kannata huolehtia turhaan niistä. Osta vaan polkupyörän paikkarasia ja hanki jostain vanhasta asusta sopiva paikkapala asuun ja kiinnitä sisäpuolelle, niin ei jää rumaa saumaa ulkopuolelle. Muista vaan putsata se alue huolella kaikista liukkareista pois ennen liimausta. Yleensä tommoset repeämät ikävä kyllä johtuu vaan normaalista käytöstä, joten ne ei mee takuuseen.

  Tuo materiaalipaksuus on vähän hankala sanoa, koska mun nukkepuku on esim. 0.8mm ja ihan ihoanuolevaksi tehty ja ei ole ongelmia liikkumisessa. Ainahan paksummat vähän rajottaa liikettä mutta ei yleensä mitenkään huomattavasti.

  #220188
   avatar
  Nimetön

  Blackstyleltä jos jotain tilaa niin voi pyytää mukaan jämäpaloja, joita voi sitten käyttää paikkoina jos jokin repeää.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.