Palaa kohteeseen Muut Fetissit

La Petite Mort – sukkahousut jalassa

Foorumit Fetissit Muut Fetissit La Petite Mort – sukkahousut jalassa

Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 768 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 6 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #213131
   avatar
  Nimetön

  Sukkiksiin olen onnellisesti koukussa, ne ovat ihanat näillä keleillä pitkien housujen alla. Lisäksi ne tarjoavat halutessani mitä suurimman hurmoksen: mikäpä lämmittäisi paremmin mieltä kuin pistää sänky mukavaksi, laittautua itse lycra-sukkiksiin ja kirjautua vaikkapa http://www.onlyallsites.com –sivustolle. Käykää muutes ihmeessä tutustumassa, ketkä jaatte saman elämän ilon.

  Siinäpä sitten kiva tunnin-pari nostatella fiiliksiä, ihastellen ja kiihtyen esim. kotirouva Cariannesta ruskeissa, cheerleader Brookesta harmaissa tai sihteerikkö Alanesta mustissa sukkiksissa ja lukemattomista muista. Mielihyvähormonit lähtee nousuun samassa tahdissa hameenhelmojen kohoillessa ja vilautellessa alla vilkkuvia sukkisten verhoamia reisiä, ihanan pyöreitä pyllyjä ja terhakasti pullistelevia venus-kumpuja. Tästäpä onkin hyvä antaa lopulta tulla, nupit kaakossa päästellen, sukkiksissa pyllistelevää sihteeritätiä katsellen.
  Se on La Petite Mort – ylistys sukkiksille!! 😀 😀 😀

  Kirjoitelkaapa nautinnoistanne sukkikset jalassa, saatanpa itekin intoutua kertoileen vinkkejä hyvään sooloseksiin sukkikset jalassa ……..

  #213134
   avatar
  Nimetön

  "garkoir" wrote: Löytyykö muita sukkahousuista kiinnostuneita miehiä?
  Itse tykkään varsinkin kiiltävistä.

  "tights1964" wrote: Olen vasta hiljakkoin tutustunut lycra-sukkiksiin. Tuli ostettua epähuomiossa, mutta tuntuvatkin tosi hyviltä.

  "tights1964" wrote: Kirjoitelkaapa nautinnoistanne sukkikset jalassa, saatanpa itekin intoutua kertoileen vinkkejä hyvään sooloseksiin sukkikset jalassa ……..

  Sukkiksia en ole kokeillut, mutta iltarientoihin tarkoitettuja vietteleviä mustia stay-up-sukkia kyllä… pariinkin otteeseen. Menee kai riittävän lähelle jotta voi tähän ketjuun kirjoittaa? (Suosittelen kyllä hankkimaan kokemuksen myös stay-up-sukista, jos kokemusta on nyt vain sukkahousuista.)

  Ensimmäinen kokeilu tapahtui joskus yli 10 vuotta sitten ja se oli ainakin aika sähköistävä. En mitenkään suunnitellut asiaa ennalta, törmäsin vain sukkiin sopivassa tilanteessa. Ajattelin, että no niin, tätäpä ei ole vielä kokeiltu. Sukkien mustassa, läpikuultavassa materiaalissa oli näyttävä kiilto ja kangas/kudos oli ihoa vasten liukkaan ja ylellisen tuntuinen. Heti kun aloin vetämään niitä jalkaan, totesin, että onpas sensuellisti ihoa nuoleskelevaa ja hyväilevää materiaalia ja yleistuntumaltaan myös jännittävän viileää. (Ilmavirtaukset tuntuivat sukat jalassa iholla paljon selvemmin ja viileämpinä kuin ilman sukkia!) Stay-up-sukissa omat tuntemuksensa aiheuttavat myös niiden yläosan pitsisomistepannan alla olevat leveät, nihkeäpintaiset silikonikuminauhat, jotka jäävät paljasta ihoa vasten ja puristavat kumpaakin sukkaa reiden ympäri estäen niiden valahtamisen alas.

  Pelkkä sukkien varovainen jalkaanpujotus ja niiden hypereroottiselta tuntunut materiaali sai jo koneiston aika hyvin käyntiin, ainakin tuolloin. Samalla tuntui siltä, kuin olisi ammentanut uutta tietoa jostain feminiinisyyden alkulähteiltä: tältäkö naisista tuntuu, kun sonnustautuvat viikonlopun viettoon, panevat parasta viettelevää varustusta päälle ja lähtevät toiveikkain mielin "radalle"? Tietoisuus oman kehon näytille pannuista osista ainakin väistämättä nousee, kun sääret ja reidet – joita naisissa usein julkisestikin katsotaan ja arvioidaan – ovat lähes sellaisenaan kaikkien katseille tarjolla: ihonmyötäiseen, läpikuultavaan, kiiltävään ja näyttävään lahjakääreeseen pakattuna. Lisäksi niitä sukkia pitää myös illan mittaan yrittää aika ajoin paimentaa ja nyhtää ylemmäs, koska eihän se silikonikuminauha niitä täysin paikoillaan pidä. Tämä varustuksen toistuva hiplailu ja tarkistelu vielä erikseen muistuttaa koko asetelmasta, jossa ollaan antauduttu katseiden kohteeksi, ja lisää tietoisuutta siitä. Ja onhan se haarovälikin sukkia tai sukkahousuja käyttävällä hamekansalla koko ajan ikään kuin saatavilla ja tavoitettavissa. Oli jotenkin aika jännittävää pelkän vaatekappaleen ylle pukemisen myötä kokea häivähdys sellaista tunnetta ja ajatusmaailmaa, mikä ehkä normaalisti luontevasti avautuu vain toiselle sukupuolelle.

  Sukkien jalkaanvedon motiivina oli itselläni fetisistis-masturbatorinen kokeilunhalu, ei mikään näyttäytymisen tarve. En siis lähtenyt minnekään baanalle ne jalassa. Mutta kiihottava ja kiinnostava kokemus se oli: pientä crossdresser-fetissikarkkia, vaikka en cd-tyypiksi itseäni mielläkään. Jos ei muuta, niin ainakin tajusin aikaisempaa paremmin, että naisellisesti pukeutuneet naiset tosiaan kipittelevät iltariennoissaan ympäri kaupunkia ja baareja jotenkin paljon haavoittuvampina ja enemmän "verhotusti esillä" kuin uroot, jotka saavat suojata strategiset paikkansa ihan vain tylsästi housujen alle. Semmoinenhan ehkä vaikuttaa myös mielialoihin, tuntemuksiin ja reaktoihin ja on tavallaan kiinnostava havainto.

  Myöhemmin tarjoutui toinenkin tilaisuus vastaavaan sukkasessioon. Tällä kerralla sukkapari vain oli materiaaliltaan ihan erilainen kuin se ensimmäinen: kiilto puuttui, kudos tuntui iholla karkeammalta, eikä mainittua viileyden tuntemustakaan esiintynyt. Tylsää. Näistä toisista sukista ei tullut oikein mitään viboja, vaikka päälle päin ne näyttivätkin aika samanlaisilta. Materiaalilla taitaa siis olla aika iso merkitys!

  Jäikin kiusaamaan, mikä oli tuo fetisistisesti mielenkiintoisempi ensimmäisten sukkien valmistusmateriaali? Joku sen varmaan osaa yllä olevan kuvailun perusteella nimetä. Itse olen jo siirtynyt kovempiin huumeisiin – eli latex-stayupeihin ja muihin latex-vaatteisiin, koska niissä ainakin on materiaali kohdallaan – mutta kiinnostaisi silti tietää. Jos ostelisin sukkia tai sukkahousuja itselle tai lahjaksi, haluaisin ehdottomasti materiaalin olevan sitä ensimmäistä sähköistävää ja sensuellia lajia enkä tuota toista, joka tuntui arkiselta ja mitäänsanomattomalta.

  #213135
   avatar
  Nimetön

  Pistäkääpä tänne sukka- ja sukkahousu merkkejä ja malleja, joita käytätte ja suosittelette

  #213137
   avatar
  Nimetön

  Jalkoihin sujahtaa tuota pikaa 20 den suntanin väriset Amarit, kokoa 48-52, neuloksessa lycraa. Tuntuvat aivan uskomattoman hyviltä ja ajattelinkin nautiskella oikein kunnon session tsiikaillen tuolta kehumaltani nettisaitilta tätösiä sukkiksissaan. Tunnin puolentoista nostattelun jälkeen kelpaakin sitten tulla …. 🙂

  Mikäpä tämän kivampaa puuhastelua aamupäivään!

  #213140
   avatar
  Nimetön

  Käytättekö sukkiksia, stay-up:ja, tms, muulloin,,, ns. "arkikäytössä"?

  #213144
   avatar
  Nimetön

  Jos joku voi arvailla jotain tuohon aiemmassa viestissä esittämääni materiaalitiedusteluun, niin olisi ihan kiva saada siihen jokin selko.

  Yksi mieleen tullut juttu vielä: miehekäs säärikarvoitus ja sukat ovat aika epäesteettinen yhdistelmä. Silkinsileä, karvaton iho varmaan parantaisi myös kokemuksen intensiivisyyttä. Mutta en lähtenyt sentään niin pitkälle, kun kyse oli vain hetken mielijohteesta ja satunnaiskokeiluista. Vaan mitenkäs te muut, jotka olette harrastaneet enemmän? Lähtivätkö myös karvat koivista veks? Tai onko suunnitelmissa että lähtevät?

  #213154
   avatar
  Nimetön

  "BlackRaven" wrote:

  Yksi mieleen tullut juttu vielä: miehekäs säärikarvoitus ja sukat ovat aika epäesteettinen yhdistelmä. Silkinsileä, karvaton iho varmaan parantaisi myös kokemuksen intensiivisyyttä. Mutta en lähtenyt sentään niin pitkälle, kun kyse oli vain hetken mielijohteesta ja satunnaiskokeiluista. Vaan mitenkäs te muut, jotka olette harrastaneet enemmän? Lähtivätkö myös karvat koivista veks? Tai onko suunnitelmissa että lähtevät?

  Tuo karvoituksen poistaminen on aivan ehdoton, ainaski itsellä. mieluummin vielä vahattuna, tai epilaattorilla, pysyy kauemmin silkin sileänä.
  ja esteettisyys tosiaan kärsii. ❗

  Ja tuosta materiaalista, suurin osa on Nylonin/polyesterin ja elastaanin sekoitusta. Oma näkemykseni on, että koko/kudoksen paksuus määrittelee enemmän sitä tunnetta. Omalla kokemuksella näin.

  #213317
   avatar
  Nimetön

  Moi,

  Itse kiihotun kanssa kiiltävistä sukkiksista. Olen kokeillut Norlynin kiiltäviä (Satin Ultra ym.), Amarin Killtoluxia ja Voguen eri malleja, viimeksi oli Silken Sheer. Olisko vinkkiä mitä muita kannattais kokeilla?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.