Kysymys ylläpidolle!

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 593 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 12 vuotta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #198572
   avatar
  Nimetön

  Luulin että tämä ns. suljettu foorumi johon ei pääse kuin kirjautumalla, mutta vahingossa tulin tänne Muut ilmoitukset-osioon kirjautumatta ensin. Huomasin että tännehän pääseekin kirjautumatta 😯 ja kaiken lisäksi näkee palstalaisten käyttäjätiedot ja sitä kautta kaikki kirjoittamansa viestitkin 😕 .

  Eihän siinä mitään, mutta ihmetyttää miksi näin? Eihän sitä voi tietää kuka minkäkin nickin takana on mutta jos nuo viestit näkee noin kirjautumattakin niin pistää silti vähän mietityttämään viitsiikö mitään kirjoittakaan…

  0
  #198583
   avatar
  Nimetön

  Kiitosta vaan gummikumi! Enpäs hätähousuna huomannutkaan tuota, että tosiaan eihän siellä näy kuin nuo tänne kirjoitetut viestit.

  0
  #198586
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Nyt on myös laitettu tämä "muut ilmoitukset" viestiketju niin että pitää olla rekisteröitynyt ennen kuin näkee viestit ja pystyy kirjoittamaan viestejä, kiitoksia ilmoituksesta, itse en olisi sitä huomannut ku olen aina rekisteröitynyt kun tarkastelen foorumia, mutt nyt kaikki ok 😉

  0
  #198590
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Jaa, mää on luullu, että tää on ollu avoinna ihan On Purpose!

  Edit: Väärinkäsitysten välttämiseksi haluan lisätä, että tarkoituksenani oli vain kertoa, että minäkin olin huomannut tänne pääsevän ilman salasanaa, mutta en ihmetellyt sitä ääneen koska luulin että se kuuluu asiaan. En puutu mitenkään siihen, onko viestiketjun sulkeminen ok tai ei.

  0
  #198595
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Kyllä sinä kumikarhu oikeassa olet että tämä tosiaan oli avoinnna ihan tarkoituksella, jotta myös muutkin kuin rekisteröityneet käyttäjät pystyivät nopeasti näkemään niin sanotut ilmoitukset tulevista bileistä, tv-ohjelmista…jne…, mutta nyt on tosiaan kaikki pelkästään vain rekisteröityneille käyttäjille.

  0
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.