Kylie Jenner kopioi Kim-siskon lateksityylin – kumpi on kumpi?

Nahkafoorumi.com Foorumit Vapaa keskustelu Kylie Jenner kopioi Kim-siskon lateksityylin – kumpi on kumpi?

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 8 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #343900
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Kylie Jennerin tuoreet kuvat saavat pelkäämään lateksitrendin yleistymistä.

  Tosi tv-tähti ja kauneusmoguli Kylie Jenneriä ei ole tunnistaa – nainen näyttää tuoreissa kuvissaan aivan isosiskoltaan Kim Kardashianilta. Kylie on innostunut Kimin viime aikoina suosimista lateksimekoista niin paljon, että on kopioinut siskonsa tyylin aina korkkareita ja kampausta myöten.

  Kylien beige lateksimekko on aivan samanlainen kuin Kimin tovi sitten käyttämä hopeansävyinen mekko. Kylie on myös vaihtanut tummat kutrinsa blondattuihin pidennyksiin – aivan kuten Kim. Jopa läpikuultavat korkkarit ovat samanlaiset.

  Aivan kuin vastavetona nykyiselle rennon sporttiselle, unisex-henkiselle muodille viime aikoina seuratuilla pukeutujilla on alkanut taas näkyä esimerkiksi supernaisellisia minimekkoja. Mitä Kardashian-siskokset edellä, sitä muu maailma pian perässä. Olemme jo innostuneet siskosten esimerkin myötä esimerkiksi pyöräilysortseista – alkaakohan kohta myös överiseksikäs lateksityyli kasvattaa suosiota?

  Lähde: https://www.iltalehti.fi/streetstyle/201809072201186232_cg.shtml#gallery

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.