↑ Palaa kohteeseen Myydään

Kuuma LATEXVANKIPUKU L- XL

Info Foorumit Ilmoitukset Myydään Kuuma LATEXVANKIPUKU L- XL

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 1,581 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  ClassicGent 3 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #218944

  ClassicGent
  Osallistuja (Participant)

  Myydään pitkälahkeinen vankipuku, jonka yläosa ja huppu on ilmatäytteinen (EI HIHOJA – kiinteä huppuosa, ei silmänaukkoja). Vetoketju takana, hupusta aina etupuolelle asti. Tässähän kidut, kunnes kumppani vapauttaa…jos vapauttaa, tai mitä nyt sitten keksiikään…. :o) Väri: Punainen). Koko XL (n. 54-56). Uusi, käyttämätön (kokeiltu päälle osittain, mutta osoittautunut liian pieneksi – ostettu uusi isompaa kokoa oleva tilalle). Hp. 220,- (tämä HETI saatavana!).

  ClassicGent

  #220713

  Anonymous
  Jäsen

  Moi.
  Onko tuo vankipuku jo myyty?
  Mulla ei ole kokemusta tuommoisesta puvusta. Jos sitä ei ole myyty niin voiko pukua tulla katsomaan? Olisi kiva nähdä livenä millainen se on ja miten toimii. Hintaa on kumminkin sen verran ettei viitsi ostaa sikaa säkissä.

  #220742

  ClassicGent
  Osallistuja (Participant)

  Moi.

  Ei ole myyty – yksi kaveri jo halusi sen vaimolleen ostaa, mutta jostakin syystä hän ei saanut lähetettyä osoitetta, jonne se lähetettäisiin (?). Eli, tuollahan se puku on vapaasti vankiaan odottamassa.

  Laitoin ilmoitukseen tuon koon XL, koska sitä se puku lähinnä lienee (valmistajan mukaan XXXL, mutta sitä se ei mittojensa puolesta ole). Sopii n. 170 -178cm, normaalikokoiselle henkilölle (eikä haittaa vaikka olisi hieman isohko, sillä ilmatäytteisenähän se mukautuu pitkälti käyttäjän mukaan.

  Miten se toimii? Päällepukiessa tietty pitää olla avustaja, joka sulkee takana olevan vetoketjun, sillä itsehän sitä ei tietenkään voi tehdä (mikäs vankipuku se silloin olisi?). Kun puku sitten on puettuna, voi kumppani puhaltaa venttiileistä siihen ilmaa, jolloin tuo huppu ja vartalo-osa täyttyy ja painautuu/tiukentuu sisälläolijaa vasten. Tämä on n. 0,4mm kumia, joten se painautuminen on varsin mukavaa ja pehmeää ja pukua voi mukavasti pitää vaikka hieman pitempiä aikoja. Kumppani voi myös sitoa esim. remmeillä vangin jalat yhteen tai erilleen kiinni johonkin ja vaikka kaulapannalla kaulasta samoin. Takaa etupuolelle asti ulottuva tuplavetoketju mahdollistaa sitten lisää "kuritusta", kumppanin kekseliäisyyden mukaan. Kiva ja hyvin tehty puku se on…ja kivan näköinen myös vangin päällä. Hiki siinä kuitenkin varmasti tulee, varsinkin jos on aktiivinen ja leikkisä kumppani.

  Hmm, lähetän tämän vain postissa, ennakolla. Hinnasta sen verran, että se on aika pitkälle ALLE todellisten kustannusten ja puku on UUSI, käyttämätön! Kalliiksi sitä ei varmaan kukaan voi haukkua, sillä ei tuollaista mistään halvemmalla voi saada – hintaviahan nämä toki kaikki ovat. Toisaalta, tuohan kyllä unohtuu hetkessä, kun siihen pääsee sisälle, eikä ostos varmaan harmita (kuten mainitsin, itselläni on samanlainen ja ainoa toive on, että pukuun pääsisi hiukan useammin!!!

  Ystävällisin terveisin,
  ClassicGent

  #221669

  Anonymous
  Jäsen

  Moi.
  Harmi kun tuohon tarvitaan 2 henkilöä. Minulla ei ole ketään saman henkistä kaveria ketä pukisi minut siihen. En ole koskaan moista asua edes kokeillut. Olen jo pitkään haaveillut kumi asuista kaikesta kumiin liittyvästä. Onnistuuko asun kokeilu mitenkään?

  #221672

  pvcman87
  Osallistuja (Participant)

  Mahtavan näköinen puku kyllä!!

  #221787

  ClassicGent
  Osallistuja (Participant)

  Hinta pudotettu reilusti alle omakust.hinnan – 195€ !!!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin