Kun ei ymmärrä

Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Muut Fetissit Kun ei ymmärrä

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 1,927 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Kumikarhu avatar Kumikarhu 4 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #223671
   avatar
  Nimetön

  Seksuaalisuus on monimuotoinen ja hyvin yksilöllinen juttu. Monella on fetissinsä, jotka voivat olla hyvinkin yllättäviä.

  Etsiessäni netistä nahkavideoita löydän usein savukkeisiin tai sikareihin liittyvää smoker-materiaalia. Tupakointikin siis voi toimia seksuaalisena kiihokkeena, vaikka minulle se on todellinen tunnelmanlatistaja. Onko fetissille tyypillistä, että se nostaa yhden seitsemänteen taivaaseen, mutta romahduttaa toisen fiilikset täysin? Voiko seksuaalifetissi olla yhdentekevä, merkityksetön asia?

  0
  #223675
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Minusta tuntuu, että videoiden värkkääjät eivät itse ole useinkaan jyvällä mitä fetissi tarkoittaa. Olisko niin, että mennään mainstream-jutuilla, tehdään samaa mitä toisetkin ovat tehneet, ja viljellään stereotypioita, kuten juurikin tupakointi tai esim. aseet tai autot.

  Useimmiten kumiasuvideoissa asut ovat päällä vain filmin alussa ja sitten ne riisutaan pois. Eihän sellainen fetisistiä palvele.

  0
  #223819
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Jokainen tietysti tuo esille ja korostaa mielellään sitä omaa fetissiään. Voihan se kuitenkin olla periaatteessa mitä vaan. Näitähän löytyy kymmeniä, jos ei satoja. Oman kokemuksen mukaan, se mikä saa toisen vallan hullaantuneeksi, latistaa taas jollain muulla tunnelman täysin.

  Kun kivasti pukeutunut nainen polttaa savuketta…seksikkäästi, ruumiin kieltä käyttäen…silleen antaen ymmärtää, niin onhan se mukavaa katseltavaa 😉 Mutta en kuitenkaan haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta naisen kanssa, jonka hengitys ja vaatteet haisevat vahvalle tupakalle 😡 Siis minullekin loppu viimeksi täydellinen turn off.

  Mutta Kumikarhu! Sain käsityksen kommentistasi, että fetissi kiteytettynä on vain yhtäkuin kumiasut videolla päällä loppuun asti! Vai kärjistänkö :mrgreen:

  Tottahan toki tupakointi, aseet ja autot voivat olla jollekin voimakaskin fetissi. Siis palvelee fetisistiä. Voimakasta vetoa voi tuntea moniin asioihin ja esineisiin. Mutta useinhan se näin menee, että se oma mieltymys on se ainoa ja oikea.

  0
  #223830
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Kumikarhun esimerkissä on vain kumifetissi, mutta eihän tuo kommentti rajaa pois etteikö muitakin olisi 🙂 Tai mainitaanhan siinä että on myös tupakka, ase ja auto fetissi…

  Itse olen Karhun kanssa täysin samaa mieltä, että kun näitä juttuja puuhataa rahan kiilto silmissä niin hommaa ei osata hoitaa kohderyhmän kannalta oikein. Karhun esimerkki on just hyvä mitä näkee ihan tarpeeksi.

  0
  #223832
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  En tiedä, jollain taitaa olla luetun ymmärtämisessä vikaa…minulla varmaan 🙄

  Kysyn Murunda, mikä on kohderyhmän kannalta OIKEIN?? Siis sinunko ja Kumikarhun mieltymykset? Jos minä esim pidän siitä, että kumivaatteet riisutaan lopussa, niin onhan sekin kohderyhmän kannalta oikein…vai miten tämä menee?

  Tämä haisee taas sille, mitä tuossa aiemmin jo mainitsin, että se oma mieltymys ja miten asiat tehdään, se on se ainoa ja oikea tapa toimia. Ja palvelee Teitä fetisistejä.

  0
  #223837
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Kuten sanoit: Teitä fetissejä…. Mietippä sitä sitten mikä on fetissi kun Kumikarhu mainitsi että asut on päällä vain filmin alussa

  0
  #223839
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Nyt menee jo termitkin sekaisin 😆 Oletko sinä Murunda fetissi ja onko sinulla fetisisti :mrgreen:

  Kumikarhun fetissi on se, että kumiasut ovat päällä videolla koko ajan, siis myös lopussa…ei riisuta. Näin asian käsitin.

  Mitähän nyt tällä sitten yritit kertoa…en ymmärrä enää minäkään ❓

  0
  #223846
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Luulis sun ymmärtävän mitä mikäkin tarkoittaa kun selvität yhdestä lausesta toisten fetissinkin.

  0
  #223847
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Kappas. Tästä on nyt tehty kauhesti numeroo… Miksiköhän?

  Tietenkin kommenttini oli vain esimerkki minulle omakohtaisesta asiasta. Ja samalla otin kantaa aloittajan kysymykseen, että esim. röökaaminen, nallipyssyt tai muskeliautot eivät tee minuun mitään vaikutusta. Ja esitin omana mielipiteenäni, että niitä ehkä käytetään rekvisiittana filmeissä, koska videoiden tekijät yleistävät, että ne antavat kaikille kicksejä. Jos tästä joku veti herneen nenään, niin pahoittelen. En arvostele enkä tuomitse toisten fetissejä, se ei mielestäni ollut aikaisemman postaukseni sisältönä millään tavalla.

  Saan kai edelleenkin olla kumifettari, joka katsoo mieluummin filmejä, joissa kumiasut ovat päällä, kuin että ne parin minuutin jälkeen otetaan pois, ja sitten alkaa se tavanomainen -öhm- jyystäminen?

  0
  #223850
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  "murunda" wrote: Luulis sun ymmärtävän mitä mikäkin tarkoittaa kun selvität yhdestä lausesta toisten fetissinkin.

  Tältä osin ymmärrykseni on kunnossa, miten mahtaa olla oma laitasi? Ja tuosta kyseisestä lauseesta on erittäin helppo selvittää henkilön fetissi, jos on lukutaitoinen.

  Ensimmäisestä Kumikarhun vastauksesta sai erilaisen kuvan, mutta jos asia näin on miten nyt selitit, niin kuulostaa fiksulta :thumbup:

  Ja itsekin pidän enemmän siitä, ettei tamineita riisuta heti pois…tai ei siis ollenkaan filmillä tai missä ollaankaan 😉

  0
  #223853
   avatar
  Nimetön

  Oma vastaukseni alkuperäiseen kysymykseen:

  Minusta on ihan loogista ja luontevaakin, että asia joka on jonkun muun fetissi (esimerkkinä tuo tupakointi tai vaikka pissaleikit) voisi olla minulle turn off. Samaten kuin jonkun muun fetissi voi olla minulle neutraali tai miellyttävä 😀

  Omat fetissit puolestaan ovat aina turn on, eiväthän ne muuten olisi fetissejä… 😆

  0
  #223883
   avatar
  Nimetön

  Kun ei vahingoiteta (etenkään toisia) on aika hyvä ohjesääntö.
  Jos joku tuottaa itselleen tai toiselle akuutisti (nautinnollisissa tarkoituksissa) kipua kokijan tahdon mukaisesti niin sitä ei vielä voi tulkita vahingoittamiseksi.

  Mutta esim. tupakointi on jo vahingollisempaa touhua. Joten siinä tulee raja.
  Nikotiinittomat sähkösavukkeet yms. on keksitty tähänkin fetissiin joten ongelmaan on ratkaisu (ja jopa valikoimaa ja vaihtoehtoja lisää). Kaikkein vastenmielisintä on tämän fetissilajin nimissä harjoitettu julkinen tupakan ja tupakoinnin mainonta (jota mm. tupakkateollisuus pyrkii "tukemaan" omien "kytkentöjensä" kautta). Seksiä ja seksuaalisuutta kun yleensäkin käytetään mainonnallisiin tarkoituksiin.

  Erilaisilla eritteillä leikkimisenkin siitä pitävät pystyvät tekemään turvallisesti, ilman että kukaan päätyy ensiapuun myrkytysten tms. vuoksi. Joten sekin heille sallittakoon.

  0
  #223900
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  "kumisti" wrote: Mutta esim. tupakointi on jo vahingollisempaa touhua. Joten siinä tulee raja.
  Nikotiinittomat sähkösavukkeet yms. on keksitty tähänkin fetissiin joten ongelmaan on ratkaisu (ja jopa valikoimaa ja vaihtoehtoja lisää).

  Tämä menee jo paljon ohi alkuperäisen aiheen, mutta eikös sähkötupakan vaarattomuuskin ole kyseenalaista. Nikotiinivapaiden patruunoiden tuottamia kemikaalihöyryjä ei käsittääkseni ole tutkittu läheskään tarpeeksi, ja nikotiinia sisältäviäkin patruunoita on helppo hankkia (vaikka niille ei Suomessa myyntilupaa olekaan). En moralisoi, mutta katsoin aiheelliseksi tuoda mielipiteeni esiin.

  0
Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.