Palaa kohteeseen Latex-asut

Kumivaatteissa julkisesti?

Foorumit Fetissit Latex-asut Kumivaatteissa julkisesti?

Tämä aihe sisältää 27 vastaukset, 20 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 11 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 28)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #216174
   avatar
  Nimetön

  Tervehdys kaikille. Olen uusi kirjoittelija sivustolla vaikka olenkin ollut kiinnostunut nahasta ja kumista jo 15 vuotta.
  Nyt kiinnostaisi tietää: kuinka usea uskaltaa ja käyttää kumivaatteita myös julkisesti normaalielämässään. Itse olen
  nahkaa käyttänyt usein ja kumiakin silloin tällöin. Käynyt aurinkoisena päivänä kävelyllä ja jopa lounaalla kumifarkuissani.
  Onko minulla sielun veljiä ja siskoja?

  #216175
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Hannurix, luepa nyt alkuun vaikka täältä: fetissi-asujen-kaytto-julkisesti-t665.html

  #216203
  kumipete avatar
  kumipete
  Osallistuja

  Itse tykkään käyttää kumiasuja julkisesti ja välillä myös videoinut "seikkailuni"
  http://www.youtube.com/user/kumipete

  #216204

  Noi kumipeten videot on huikeita. Käsittämätöntä kuin ihmisillä ei näyttäisi herättävän juurikaan kummastusta noin erikoinen pukeutuminen. Suurin osa ihmisistä on videolla täysin normaalisti vaikka huomaa asunkin. Toki jotkut katsoo selvästi pitempään. Hyvin on seikkailut videoitu :thumbup:

  #216438
   avatar
  Nimetön

  Itse (n) käytän kesisin kumihametta julkisesti ulkona liikkuessa 🙂

  #216470
   avatar
  Nimetön

  "kumipete" wrote: Itse tykkään käyttää kumiasuja julkisesti ja välillä myös videoinut "seikkailuni"
  http://www.youtube.com/user/kumipete

  Oletko kysynyt luvan kaikilta sun videossa esiintyviltä ihmisiltä, että youtube on ok? Että he ihan tosissaan tahtovat sinne osana sun videoita?

  #216472
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  "i.got.heels" wrote: Oletko kysynyt luvan kaikilta sun videossa esiintyviltä ihmisiltä, että youtube on ok? Että he ihan tosissaan tahtovat sinne osana sun videoita?

  Ei jaksais tälläkin foorumilla tätä väittelyä. Jos joku muu ihminen näkyy kuvissa/videoissa niin se ei tee sen julkaisemista laittomaksi netissä.

  #216484
   avatar
  Nimetön

  My Sqeezdogs

  #216507

  "i.got.heels" wrote: [quote="kumipete"]Itse tykkään käyttää kumiasuja julkisesti ja välillä myös videoinut "seikkailuni"
  http://www.youtube.com/user/kumipete

  Oletko kysynyt luvan kaikilta sun videossa esiintyviltä ihmisiltä, että youtube on ok? Että he ihan tosissaan tahtovat sinne osana sun videoita?

  Julkisella paikalla kuvaaminen ja tämän materiaalin julkaiseminen on rikoslain 24 luvun 6 § ja 11 §, sekä niiden esivalmisteluiden sekä oikeusoppineiden mukaan täysin laillista.

  Laittomaksi juttu muuttuu vasta, kun materiaalilla tuodaan kuvattu henkilö huonoon valoon (kunnianloukkaus/törkeä kunnianloukkaus, rl 24 luku 9 §), tai mikäli julkaistua materiaalia käytetään kaupalliseen käyttöön ilman lupaa. Mikäli henkilö esiintyy kuvassa kuitenkin selkeästi sivullisena ohikulkijana monen muun ihmisen ohella ilman, että sivullisuus on suuressa merkityksessä, ei kaupalliseenkaan materiaaliin tarvita minkäänlaista lupaa.

  Kannattaa erityisesti muistaa, että pukeutumiseen/saniteetin hoitoon/asumiseen ym. käytetyt tilat, mukaanlukien asuntoautot ja porraskäytävät kuuluvat kiistatta kotirauhan piiriin, joten siellä pelkästään muiden kuvaaminenkin on salakatselua ja täten rikos.

  Supermarketit, ravintolat jne. lasketaan julkisiksi paikoiksi niin kauan, kun kuka tahansa voi sinne päästä vapaasti tahi pääsymaksua vastaan. Yksityistilaisuudeksi, jossa kuvauslupa täytyy kysyä järjestäjätaholta, lasketaan vain sellaiset tapahtumat, jonne pääsy on rajoitettu henkilökohtaisesti lähetetyillä kutsuilla.

  Ja vielä pikaisena muistutuksena, että rl 24 luvun 8 §, Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, kieltää levittämästä materiaalia, joka paljastaa henkilöstä jotakin yleisesti loukkaavaa tai vastaavaa tietoa, joka on tosi, muttei kuitenkaan katsota olevan julkiseen levitykseen. Eli luvatta kuvan julkaiseminen henkilöstä A alasti, harrastamassa seksiä, kumipuvussa ym. voi olla yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä.

  EDIT: Linkkejä, linkkejä, linkkejä! Lähteitä. Linkkejä.
  Journalistiliiton ohjeistus
  Suomen rikoslaki
  Paljon asiaa samasta jutusta (älkää vaivautuko lukemaan perustelemattomia mutuilukommentteja)

  #219078
   avatar
  Nimetön

  Käytän kumiasuja julkisesti .
  pukeuteena kumifarkuihin ja kumi kauluspaitaan Tampereen Koskikadun Cumuluksesa illan vietossa 4.10 2013

  #219322
   avatar
  Nimetön

  mulla tuleva vaimo haluaa käyttää kumi tai pvc asuja julkisesti, koska hän haluaa sillä näyttää mahdollisimman seksikkäältä minun silmissäni

  #219460
   avatar
  Nimetön

  Käytiin kerran kaupassa kullan kanssa niin että Catsuitit oli alla, oli aika jännää 😀 Mietti vaan että huomaakohan muut äänestä (narinasta) mutta kaupassa on kuitenkin niin kova se muu taustamelu että ehkä sitä ei huomattu. Toinen että tunnistetaanko ominaistuoksusta, mutta ei ainakaan tullut sellaisia katseita että olisi huomattu 😀

  Äsken kävin pyykkivuoron varaamassa (kerrostalossa asustelen) catsuitti päällä ja vaatteet alla. Nyt sen narinan kuuli ihan selvästi ja pyykkituvassa olikin sitten toinen odottelemassa omia pyykkejään 😀 Vuorot otin ja taas tuli mietittiä että huomasikohan hän sitten jotakin 😀 erittäin jännittäviä kokemuksia.

  Kai se pitää seuraavaksi kokeilla ihan pelkässä catsuitissa ilman mitään päällysvaatteita 😀

  #219511
   avatar
  Nimetön

  "Wellu89" wrote: Äsken kävin pyykkivuoron varaamassa (kerrostalossa asustelen) catsuitti päällä ja vaatteet alla.

  Catsuitti päällä, on varmaan huomannu muustakin ku narinasta. 😀

  #221330
  Rookie avatar
  Rookie
  Osallistuja
  #222925
   avatar
  Nimetön

  Hei
  Nyt Halloween lähestyy, itse aion pukeutua pitkään takkiin, huppariin, housuihin ja maiharikenkiin. Kaikki 100% kumia. Jos joku uskaltautuu reissuun mukaan, niin ilmottaudu mukaan, siis yksityisvieti tämän foorumin postiin. Kaupunki on vielä avoin Helsinki tai Tampere vahvoilla.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 28)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Kommentoi Facebookissa