Palaa kohteeseen Latex-asut

Kumivaatteiden materiaalipaksuus?

Foorumit Fetissit Latex-asut Kumivaatteiden materiaalipaksuus?

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 463 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Kunzmann avatar Kunzmann 5 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #215709
   avatar
  Nimetön

  Olemme vaimon kanssa aika tuoreita kumiharrastajia ja kiinnostus kumivaatevalikoiman laajentamiseen on suuri.

  Haluaisimme kuulla kokemuksia kokeneemmilta käyttäjiltä eri paksuuksisten kumivaatteiden hyvistä ja huonoista puolista.
  Miten tuntuma/kestävyys/liikkuvuus ym. muuttuu kun vaatteen materiaalin paksuus kasvaa 0,35-0,40 tasosta 0,6-0,8 tasoon. Tai vielä paksumpaankin.
  Kannattaako siis lisäinvestointi paksumpaan materiaaliin.

  Olemme tällä hetkellä hankinnoissa käytännössä täysin nettikauppojen palvelujen varassa joten mahdollisuutta päästä kokeilemaan vaihtoehtoja ilman tilaamista ei ole.

  Iso kiitos kaikista tulevista kommenteista ja neuvoista jo etukäteen.

  #215713
   avatar
  Nimetön

  Tuo materiaalipaksuus on niin henkilökohtainen mielipide, että mitään tyhjentävää vastausta ei siihen pysty sanomaan. Paksumpi materiaali tuo kestävyyttä enemmän mutta vaatii tarkemman mitoituksen vastaavasti. Ohuempi mahdollistaa vapaamman mitoituksen ja asujen venyvyyden mutta sekin on taas kysymys, että haluaako sitä. Joka tapauksessa paksuudesta riippumatta hyvä asun mitoitus on se tärkein ominaisuus. Hyvin monet asut on siinä 0.4-0.6mm välisellä alueella ja se on ehkä se käytännöllisin paksuusalue mitoituksen, venyvyyden ja hinnan suhteen.

  Omista kokemuksista pitää sanoa, että me ollaan tykästytty enemmän paksumpaan materiaaliin ja ite tykkään erityisesti käyttää paksummasta materiaalista tehtyjä asuja. Meidän molempien catsuitit on tehty 0.6mm (Feirdin nukkepuku ja oma väljä puku) ja 0.8mm (oma nukkepuku) paksuisesta kumista ja erittäin käytännöllisiä ovat olleet. Meillä auttaa asiaa se, että tehdään niitä itse joten mitoitus ei ole ongelma.

  #215729
  Kunzmann avatar
  Kunzmann
  Osallistuja

  minä taas tykkään mahdollisimman ohuesta kumista, sitä vaan ei ole oikein joka paikasta saatavilla.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.