Palaa kohteeseen Latex-asut

Kumipuku kuudellasataa?

Foorumit Fetissit Latex-asut Kumipuku kuudellasataa?

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 861 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 6 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #211983
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  http://www.rubbermagic.de/Rubbershop/sh … 536_gr.jpg
  http://www.rubbermagic.de/Rubbershop/sh … _aktiv=169

  Kovin on hintava, mutta jotenkin alkanut kiehtoa toi 0.9 mm paksu kumi, miltähän se tuntuisi päällä? Onkohan vastaavia asuja muilla valmistajilla?

  #211986
  pehmo avatar
  pehmo
  Osallistuja

  Blackstylellä olisi myös 0.9:ä sekä jopa 1.2:sta, jossa samankaltaisia ominaisuuksia. En tiedä ovatko halutut ominaisuudet sitten vastaavia..

  Mielenkiintoinen kokeilu. Tulee ensinnä mieleen, ettei noin paksusta kumista saa ihokonaktia.. mutta toisaalta haittaako se..

  #211989
   avatar
  Nimetön

  .

  #211992
   avatar
  Nimetön

  Omista kokemuksista täytyy sanoa, ettei tuo paksuus ole ollenkaan ongelma. Oma puku on 0.8mm ja pidän siitä erittäin paljon. Ei ongelmia ja on ainakin kestävä käytössä.

  #212044
  Kp1977 avatar
  Kp1977
  Osallistuja

  Tukeva kumi on mukavampi käyttää, ei tarvitse niin paljoa varoa käytössä, milloin jostain kohtaa pettää.
  0,35-tasoiset kumit tämän jälkeen näyttää ja tuntuu päällä kuin kelmulle. Paksummassa materiaalissa on omaa ryhtiäkin, siis muutenkin näyttävämpää päällä.

  #212049
   avatar
  Nimetön

  Tulikin vasta nyt katottua nuo linkit läpi ja täytyy sanoa tuohon, että ne jotka on miettineet sukelluspukujen hankkimista, niin suosittelisin erittäin voimakkaasti mielummin hommamaan tuommoisen puvun, mikä ekassa linkissä on. Tuohan on periaatteessa samanlainen puku ja samalla tyylillä toteutettu kuin oikea sukelluspuku mutta paljon miellyttävämpi, kun on oikeaa kumia pelkästään. Normaaleissa kumisissa sukelluspuvuissa on vain tylsä kankainen sisäpinta ja muutenkin se materiaali ei ole sellaista, mitä moni saataa siltä odottaa. Tällainen tuli vaan mieleen…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.